Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje jest zarodeczek 2.5 mm i było widac delikatne pulsowanie serduszka , jestem taka szczęśliwa Jupiii w końcu... Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze za 2 tyg kolejna wizyta to będa najdłuższe 2 tyg w moim życiu..
Wesołek :-), Aguuula;2525, Sil, zizia_a, Sunshine_111, lilou lubią tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:Aniu! Gratulacje! Az mi łezka sie zakreciła! Wszystko bedzie dobrze!
Ja miałam transfer 12.01 a serduszko zobaczyliśmy 9.02.
Ja tu zaglądam wiec jak co to pisz 😘zizia_a lubi tę wiadomość
-
Sil wrote:witam się i ja. Przez ostatnie tygodnie nie mogłam zalogować się na forum, dziś się nieźle nagimnastykowałam, ale w końcu udało mi się tu dostać i dowiedzieć się, co u was słychać.
Aniu spieszę z gratulacjami. Mam nadzieję, że dziś zobaczyłaś serduszko
My w zeszłym tygodniu przeprowadziliśmy się do domu. Póki co w naszym życiu panuje straszny chaos. Szczególnie, że po raz kolejny udało nam się zajść naturalnie (na cyklu stymulowanym) w ciążę. W niedzielę zaczęliśmy 8 tc. Serduszka jeszcze na poprzednim usg nie było. Zobaczymy, co będzie teraz w czwartek. Boje się co będzie, bo i w pracy zmiany (powinnam iść na L4, ale mogę mieć z nowym zarządem w związku z tym problemy). Do tego siedzi we mnie obawa, że nic z tego nie będzie. Szczególnie, że ostatni rok przyniósł kilka porażek -
ania609 wrote:Kochane moje jest zarodeczek 2.5 mm i było widac delikatne pulsowanie serduszka , jestem taka szczęśliwa Jupiii w końcu... Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze za 2 tyg kolejna wizyta to będa najdłuższe 2 tyg w moim życiu..
Super Aniu dbaj o Was i dawaj znać co i jakTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Teraz przedemna bardzo trudna decyzja i bardzo proszę o pomoc. Mam 2 tygodnie żeby wybrać szpital bo tak będę miała wizytę i tą informacje Pani doktor chce przedyskutować i pomoc wybrać lekarza prowadzącego.. Mam 3 propozycje klinika w Bytomiu na Batorego 15, szpital w Zabrzu i szpital w Siemianowicach Śląskich
-
Aniu! Ogromnie sie ciesze!😘 cudowny widok, prawda? Teraz juz wszystko bedzie dobrze! Każdorazowe czekanie na wizytę to wieczność ale dasz rade 😉 co do szpitala to nie pomogę.
Sil, gratuluję! Teraz juz musi byc dobrze. Za dużo przeszłaś. Wierze ze ta fasolka w brzuszku sie juz baardzo zadomowiła i na nastepnej wizycie bedzie piękne serduszko 😍
Swoją drogą, niesamowite ile każda z nas przeszła, by zobaczyć ten pulsujący punkcik na monitorze usg...Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Czy każda z Was leczyła się w Gyncentrum? Jak oceniacie?
martamus lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
ania609 wrote:Teraz przedemna bardzo trudna decyzja i bardzo proszę o pomoc. Mam 2 tygodnie żeby wybrać szpital bo tak będę miała wizytę i tą informacje Pani doktor chce przedyskutować i pomoc wybrać lekarza prowadzącego.. Mam 3 propozycje klinika w Bytomiu na Batorego 15, szpital w Zabrzu i szpital w Siemianowicach Śląskich
Aniu z tych szpitali to znam tylko Bytom i mogę polecić. Może ktoś jeszcze się wypowie. Koleżanka miała tam lekarza prowadzącego bardzo fajnego i on mi CC robił. Wiem, że bardzo ją wspierał bo też to była ciąża po sporych przejściach. Ja tam nie miałam swojego lekarza prowadzącego ale nie było czuć różnicy w traktowaniu pacjentek. To jest szpital o 3 stopniu referencyjnosci więc pacjentki z całej Polski i bardzo ciężkie przypadki tam mają. Licz się też z tym, że czasami może nie być miejsca tak jak mnie odesłali z Rudy Śląskiej do Bytomia i było ostatnie wolne miejsce więc wieszSil lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Aguuula;2525 wrote:Aniu! Ogromnie sie ciesze!😘 cudowny widok, prawda? Teraz juz wszystko bedzie dobrze! Każdorazowe czekanie na wizytę to wieczność ale dasz rade 😉 co do szpitala to nie pomogę.
Sil, gratuluję! Teraz juz musi byc dobrze. Za dużo przeszłaś. Wierze ze ta fasolka w brzuszku sie juz baardzo zadomowiła i na nastepnej wizycie bedzie piękne serduszko 😍
Swoją drogą, niesamowite ile każda z nas przeszła, by zobaczyć ten pulsujący punkcik na monitorze usg... -
Wesołek :-) wrote:Aniu z tych szpitali to znam tylko Bytom i mogę polecić. Może ktoś jeszcze się wypowie. Koleżanka miała tam lekarza prowadzącego bardzo fajnego i on mi CC robił. Wiem, że bardzo ją wspierał bo też to była ciąża po sporych przejściach. Ja tam nie miałam swojego lekarza prowadzącego ale nie było czuć różnicy w traktowaniu pacjentek. To jest szpital o 3 stopniu referencyjnosci więc pacjentki z całej Polski i bardzo ciężkie przypadki tam mają. Licz się też z tym, że czasami może nie być miejsca tak jak mnie odesłali z Rudy Śląskiej do Bytomia i było ostatnie wolne miejsce więc wiesz
-
Aniu, ja w Jastrzębiu Zdroju.
Uwierz uwierz 😉 mi ciąża zleciała migiem mam wrażenie. Od wizyty do wizyty i bah! Wrzesień.
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Ania...powiedzą Ci, że nie ma miejsc i tyle. Chyba, że się coś zmieniło. Wszystko zależy od tego co Ty zrobisz. Mi powiedzieli, że pierw się dzwoni do szpitala czy są w ogóle wolne miejscaTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
ania609 wrote:O kurcze.. No właśnie co jak nie będzie miejsca.. W tedy szpital decyduje gdzie mnie wyślę czy sami?
ja chodzilam do dr Janosz i Pani doktor mowila ze mam dac znac kiedy bede na oddziale to ona bedzie trzymac mi miejsce oczywiscie mowila mi kiedy najpozniej mam sie wstawic na oddzialeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:Dziękuję kochane moje :* a kiedy mialyscie jakieś objawy ciążowe? Bo ja narazie nic a nic.. Trochę brzuch czuje i tyle..
Ja nie miałam praktycznie w ogóle. 2 lub 3 razy mnie zemdlilo, raz chyba wymiotowałam i koniec. Brzuch troszkę czułam. W zasadzie do 20 tyg sporadycznie brałam magnez lub nospe. Dopiero później już bardziej odczuwałam brzuch i wtedy magnez szedł często i nospa też trochę częściejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:Dziękuję kochane moje :* a kiedy mialyscie jakieś objawy ciążowe? Bo ja narazie nic a nic.. Trochę brzuch czuje i tyle..
W 7 miesiacu robilismy remont sypialni a do 8 miesiaca latałam z mopem po domu. Oczywiscie wszystko w granicach rozsądku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 22:30
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio