Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sil wrote:A ja się zaś chyba za wcześnie pochwaliłam ciążą
Co się stało?! Nie ma serduszka jeszcze?
Robiłaś jakieś badania immunologię czy genetykę?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:Zaczelam plamic jestem w szpitalu czekam na lekarza boję się
Aniu... daj znać co i jak, niektóre kobiety plamią, to wcale nie musi oznaczać najgorszegoTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołek :-) wrote:Aniu... daj znać co i jak, niektóre kobiety plamią, to wcale nie musi oznaczać najgorszego
Wesołek :-), Aguuula;2525, Niezapominajka5, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Hej ania tu linkaa28 nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze 😃 nie pamietam hasla i nie moge sie zalogowac na stare konto..
Aniu pytalas o gliwice i dr.. Moja ciaze prowadzil dr ktory teraz pracuje w gliwickim szpitalu.. Jak jestes zainteresowana to podam szczegoly 😊 ps. Ja lezalam chyba z 4 razy z krwawieniami w szpitalu wiec glowa do gory teraz jest Twoj czas 😘
-
figa12345 wrote:Hej ania tu linkaa28 nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze 😃 nie pamietam hasla i nie moge sie zalogowac na stare konto..
Aniu pytalas o gliwice i dr.. Moja ciaze prowadzil dr ktory teraz pracuje w gliwickim szpitalu.. Jak jestes zainteresowana to podam szczegoly 😊 ps. Ja lezalam chyba z 4 razy z krwawieniami w szpitalu wiec glowa do gory teraz jest Twoj czas 😘 -
ania609 wrote:Jej lineczko pewne że cię pamiętam co u ciebie kochana? Jak dzidzi? ja myślałam właśnie o szpitalu w Zabrzu albo Bytomiu
Moje w styczniu beda mialy juz 2.5 roku.. Zlecialo nie wiem kiedy 😀 teraz juz sa fajne bo gadają😜wszystko (czasem az za dużo ) 😜 juz same sie potrafia zabawic, no i raz sie kochają a raz klotnie o byle co 😊 ale wazne ze zdrowe a ja jestem szczesliwa ze są..
Ania jestes jeszcze w szpitalu? Ktory to tc ? Ciesze sie ze ci sie udalo 😍
-
figa12345 wrote:Ok pewnie jak juz wybralas szpital to spoko
Moje w styczniu beda mialy juz 2.5 roku.. Zlecialo nie wiem kiedy 😀 teraz juz sa fajne bo gadają😜wszystko (czasem az za dużo ) 😜 juz same sie potrafia zabawic, no i raz sie kochają a raz klotnie o byle co 😊 ale wazne ze zdrowe a ja jestem szczesliwa ze są..
Ania jestes jeszcze w szpitalu? Ktory to tc ? Ciesze sie ze ci sie udalo 😍 -
Witamy dziewczyny,
Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale zostało mi jedno opakowanie menopuru 600 j. Nie otwarte i nie rozrobione. Przechowywane wyłącznie w lodówce ze stałym dopływem prądu (bez przerw).
Może któraś z Was nie ma już refundacji i chciałaby się dogadać? Ważne do 02.2020.
Jak coś, to proszę o informację na [email protected]
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia i dużo nadziei. Naprawdę warto walczyć do końca, choć czasem już nie ma nadziei.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
U nas akcja serca na wizycie minimalna, zarodek za mały. Czekamy na wizytę w czwartek i zobaczymy co będzie, ale raczej nie ma się co nastawiać że ten dzidziuś to przetrwa. Przepłakałam kilka dni, już się chyba zaczynam z tym godzić. Ale nie jest ławo
Co do szpitala to ja polecam Bytom, ale faktycznie jest tak, że można się nie dostać, nawet mając swojego lekarza (choć wówczas jednak łatwiej). jak nie ma miejsc to i lekarz nic nie poradzi, albo odeślą do innego szpitala, albo gdy np. można czekać, powiedzą by przyjść rano następnego dnia.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:U nas akcja serca na wizycie minimalna, zarodek za mały. Czekamy na wizytę w czwartek i zobaczymy co będzie, ale raczej nie ma się co nastawiać że ten dzidziuś to przetrwa. Przepłakałam kilka dni, już się chyba zaczynam z tym godzić. Ale nie jest ławo
Co do szpitala to ja polecam Bytom, ale faktycznie jest tak, że można się nie dostać, nawet mając swojego lekarza (choć wówczas jednak łatwiej). jak nie ma miejsc to i lekarz nic nie poradzi, albo odeślą do innego szpitala, albo gdy np. można czekać, powiedzą by przyjść rano następnego dnia.
Ja napisałam do swojego lekarza kiedy będę i trzymał na mnie miejsce. Miałam wyznaczony termin w którym muszę być w szpitalu, tylko miałam dać znac którego.
Kochana przykro mi, mam nadzieję że jednak w czwartek odzyskasz wiarę i maluszek da radę i nadgoni. A serduszko będzie pięknie biło.
A robiłaś jakieś badania genetyczne i immunologiczne.?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Ja napisałam do swojego lekarza kiedy będę i trzymał na mnie miejsce. Miałam wyznaczony termin w którym muszę być w szpitalu, tylko miałam dać znac którego.
Kochana przykro mi, mam nadzieję że jednak w czwartek odzyskasz wiarę i maluszek da radę i nadgoni. A serduszko będzie pięknie biło.
A robiłaś jakieś badania genetyczne i immunologiczne.?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:U nas akcja serca na wizycie minimalna, zarodek za mały. Czekamy na wizytę w czwartek i zobaczymy co będzie, ale raczej nie ma się co nastawiać że ten dzidziuś to przetrwa. Przepłakałam kilka dni, już się chyba zaczynam z tym godzić. Ale nie jest ławo
Co do szpitala to ja polecam Bytom, ale faktycznie jest tak, że można się nie dostać, nawet mając swojego lekarza (choć wówczas jednak łatwiej). jak nie ma miejsc to i lekarz nic nie poradzi, albo odeślą do innego szpitala, albo gdy np. można czekać, powiedzą by przyjść rano następnego dnia. -
ania609 wrote:Jej sil kochana .. Nie wiem co powiedzieć.. Może akurat będzie wszystko dobrze. Będę trzymała mocno kciuki aby tak było ♥️.. Mnie też ciągnie trochę do Bytomia ale boję się jakie te warunki są.. Wszyscy piszą że średnie.. Łazienki są w pokojach.. Po porodzie ile osobowe są pokoje 4?..poznałam fajnego lekarza tu wszpitalu który pracuje w Bytomiu znacie może Andrzeja Brenk?
Sale są od 2 do 4 część sal i korytarz jest wyremontowany a część nie, łazienki są na korytarzu, z kolei oddział noworodkowy pięknie wyremontowany, sale 2 osobowe, łazienki w salach.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Sale są od 2 do 4 część sal i korytarz jest wyremontowany a część nie, łazienki są na korytarzu, z kolei oddział noworodkowy pięknie wyremontowany, sale 2 osobowe, łazienki w salach.