Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
ania609 wrote:Aaa czyli te sale które są już po porodzie są wyremontowane i 2 pokojowe tak?
sala porodowa tez wyremontowana jest, a z dzieckiem lezysz na oddziale noworodkowym,
Pierw bedziesz na patologii ciazyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:Jestem po USG dzidziuś ładnie rośnie, jutro wychodzę do domku źle się tu czuje, gapia się na mnie jak na ufo.., nawet żadnych badań krwi ani moczu mi nie robili..
Super , oby tak dalej 😊ania609 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:Jestem po USG dzidziuś ładnie rośnie, jutro wychodzę do domku źle się tu czuje, gapia się na mnie jak na ufo.., nawet żadnych badań krwi ani moczu mi nie robili..
Aniu serdeczne gratulacje, często myślałam o Tobie i o tym czy w końcu Ci się udało. Mam nadzieję, że z dzidziusiem będzie wszystko dobrze.
Mam 2 albo 3 opakowania fraxiparyny- potrzebujesz? Chętnie się ich pozbędę bo zabierają mi miejsce w szafie.
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Sil wrote:U nas niestety brak rozwoju, w piątek zabieg. Szkoda słów...
Kochana bardzo mi przykro 😪 trzymaj się dzielnie.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Kasiurek86 wrote:Aniu serdeczne gratulacje, często myślałam o Tobie i o tym czy w końcu Ci się udało. Mam nadzieję, że z dzidziusiem będzie wszystko dobrze.
Mam 2 albo 3 opakowania fraxiparyny- potrzebujesz? Chętnie się ich pozbędę bo zabierają mi miejsce w szafie. -
ania609 wrote:Dziękuję Kasiurek też mam taką nadzieję że w końcu zostanę mama.. Ciągle do mnie to nie dochodzi, nie wieże że jestem w ciąży, tak jakby to był sen.. Kasiu bardzo dziękuję, ale biorę neoparin 0.6 może komuś innemu się przyda? A co u ciebie słychać ?
U mnie... hmm nie wiem jak to określić. Dwa tygodnie po porodzie zmarła mi mama. Tylko raz zdążyła zobaczyć malutką jest mi ciężko bo tak się cieszyła wnuczką, a nie zdążyła jej dobrze poznać. Malutka rośnie, ma już miesiąc. Jest kochana choć coraz bardziej wymagająca, na szczęście jest śpiącą królewną bez kolek nie do końca potrafię się jeszcze cieszyć macierzyństwem, są różne dni, ale czekam aż miną te złe.4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Sil wrote:U nas niestety brak rozwoju, w piątek zabieg. Szkoda słów...
😭 przykro mi kochana. Pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce 😘4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Kasiurek86 wrote:U mnie... hmm nie wiem jak to określić. Dwa tygodnie po porodzie zmarła mi mama. Tylko raz zdążyła zobaczyć malutką jest mi ciężko bo tak się cieszyła wnuczką, a nie zdążyła jej dobrze poznać. Malutka rośnie, ma już miesiąc. Jest kochana choć coraz bardziej wymagająca, na szczęście jest śpiącą królewną bez kolek nie do końca potrafię się jeszcze cieszyć macierzyństwem, są różne dni, ale czekam aż miną te złe.
ile ona już ma? Ja nie wiem jak dam radę jechać na święta i wachc te wszystkie zapachy.. Chyba nie dam rady.. Nie umiem jesc.. Jadłabyn tylko kanapki z serkiem, ziemniaki i mandarynki, żadnych jajek, mies, ryb, wędlin🤮 ciągle zastanawiam się nad szpitalem i lekarzem nie umiem wybrać -
Dziewczyny
Oby w nowym Roku spelnily sie wasze Wszystkie marzenia! Te duze i te maleńkie!
Wszystkiego dobregoAguuula;2525 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:Jejku Kasiu tak mi przykro 😞.. Co się stało? Mama chorowała? Kurcze jakie to jest przykre. Napewno jest ci ciezko .. Musisz być silna dla córeczki, mama zawsze będzie czuwała nad tobą. Jesteś cudowna że dajesz radę z każdym dniem będziesz się cieszyła coraz bardziej z macierzyństwa, twoja córeczka napewno jest przeslodka dziewczynką
ile ona już ma? Ja nie wiem jak dam radę jechać na święta i wachc te wszystkie zapachy.. Chyba nie dam rady.. Nie umiem jesc.. Jadłabyn tylko kanapki z serkiem, ziemniaki i mandarynki, żadnych jajek, mies, ryb, wędlin🤮 ciągle zastanawiam się nad szpitalem i lekarzem nie umiem wybrać
Malutka skończyła miesiąc 19.12.
Ja na początku (i do samego końca ciąży) miałam problem z ziemniakami puree, wymiotowałam na sam widok garnka po ziemniakach 😂
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Ja nie mogłam ugotować obiadu. To była masakra. A na sam widok herbaty miałam odruch wymiotny (herbatę uwielbiam)
Dziewczyny, wesołych i zdrowych Świąt. Spełnienia marzeń🎄🎁!Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio