Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evita wrote:Dziewczyny u mnie chyba kolejna biochemiczna... dziś dzień przed spodziewaną @ beta 8,57 Progesteron 14.... Coś na mnie te szczepienia i leki nie działają
EvitaProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Sylvuś, powiedz co Paśnik powiedział na antybiotyki i szczepienia? że ma to jakiś wpływ? bo myślę, czy mogę wziąć po szczepieniach na moje endo.
a wyszlo cos w endo ze chcesz brac antybiotyki?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:a wyszlo cos w endo ze chcesz brac antybiotyki?
-
Dziewczyny czy do dr Paśnika jeździcie do APS Medica czy jeszcze gdzieś przyjmuje? Ile kosztuje u niego wizyta?
-
nick nieaktualny
-
Evita wrote:Dziewczyny u mnie chyba kolejna biochemiczna... dziś dzień przed spodziewaną @ beta 8,57 Progesteron 14.... Coś na mnie te szczepienia i leki nie działają
Czy twoj M zostal dokladnie przebadany, badania hormonow+ test potrojny?? Ktors to twoja biochemiczna??
Ja w zeszlym cyklu mialam 3 biochemiczna pomimo ze mam mlr 0% lekarz stwierdzil ze przy tak wczesnych poronieniach moze byc tez problem z sama jakoscia zarodka dlatego zalecil gruntowne przepadanie partnera plus hormony u mnie zeby wykluczyc ew problemy hormonalne. Widze ze mlr masz calkiem niezle wiec moze tu kryje sie problemLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
e_mil_ka wrote:a APS Medica też jest taka strona
https://apsmedica.pl/specjalisci/
rozumiem że Paśnik przyjmuje w dwóch miejscach APS Medica i APC analizy?
Sprawdziłam jest i APS Medica i APC analiza. W APS Medica 110zł wizyta. Do APC analiza nie dzwoniłam jeszcze.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Wydaję mi się, że w przypadku wizyty prywatnej nie ma znaczenie samo miejsce wizyty bo skierowanie można zrealizowac wszędzie. Wiadomo wygodniej jest gdy wszystko jest na miejscu ale godziny pracy w APC analizy troche mało przystępne. Na pewno ma to znaczenie w przypadku wizyty na NFZ wtedy koniecznie musi być w APC analizy żeby skorzystać z laboratrium u nich. Ale czy w ogóle w którymś z tych miejsc przyjmuej na NFZ?
Edit. Zadzwoniłam dopytać się. W obu miejscach tylko prywatnie. A APS Medica nie mają laboratorium ale można zrobić badania w dowolnym miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 16:16
-
PolaMinka wrote:Edit. Zadzwoniłam dopytać się. W obu miejscach tylko prywatnie. A APC analizy nie mają laboratorium ale można zrobić badania w dowolnym miejscu.
-
Bella93 wrote:APC Analizy to głownie laboratorium
-
Mam wynik testu cba. Chyba jest fatalnie
Interferon gamma >5000 290-1050
Czynnik martwicy now >5000 320-1380
Interleukina10 1185 1530-3830
Interleuk4 53 20-120
Interlek 5 28 20-95
Interleuk2 258 20-45
Inf/il4 94,4 ratio 47,3-135,8
Tnf/il4 94,4 ratio 3,2-31,2
Inf/il10 4,2 ratio 1,1-2.8
Tnf/II 10 4,2 ratio 0,2-0,5 -
nick nieaktualnyMag, nie płacz.. dobrze, że zrobiłaś badania, to najważniejsze. wyniki nie są dobre, to prawda, ale na pewno da się to ogarnąć. ważne dla Twojego zdrowia teraz, to żeby sprawdzić jaki jest powód tak wysokich cytokin, czy nie ma jakiejś infekcji, choroby, może dr zleci Ci jakieś badania.
-
shooa wrote:Mag, nie płacz.. dobrze, że zrobiłaś badania, to najważniejsze. wyniki nie są dobre, to prawda, ale na pewno da się to ogarnąć. ważne dla Twojego zdrowia teraz, to żeby sprawdzić jaki jest powód tak wysokich cytokin, czy nie ma jakiejś infekcji, choroby, może dr zleci Ci jakieś badania.
To moze byc czyms spowodowone? Nie czuje zebym miala infekcje....
Mialam 5 transferow 7 zarodkow -
nick nieaktualny