Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami.
-
WIADOMOŚĆ
-
PragnącaDziecka wrote:Daj znac, jestem ciekawa co Ci powie. Mnie nie kazal robic allo, a w ciazy bylam tylko raz i poronilam w 6tc.
-
PragnącaDziecka wrote:Jakie masz nk? Robilas cytokiny?
-
PragnącaDziecka wrote:U nas wlasnie allo nie zlecal. Masz intralipid zlecony? Neupogen?
Kiedy podchodzisz do et?
Jeszcze nie wiem, na razie czekam na wynik biopsji endo, na kontrole tsh (10.04) i usg piersi (11.04) - zrobil mi sie jakis guzek na sutku pod skora, a gin nie wie co to.
Jestem na antykach, wiec jak tylko bede miec wszystkie wyniki to odstawiam tabl i jazda...
Choc nie jestem w 100% ze dobrze robie -
Odstawiam anty i @, nie wiem czy nie podejsc na cyklu stymulowanym
Edit: bralam vissane 6mcy, plamilam przez 4mscy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 13:55
-
PragnącaDziecka wrote:U nas wlasnie allo nie zlecal. Masz intralipid zlecony? Neupogen?
Kiedy podchodzisz do et?08.2016. 9t [*][*] tęsknię za Wami chłopcy...
Badania:mlr 37%-ok,nk-wysokie.
21.04.17r 8B -
bazylka wrote:A intralipid z jakiego powodu masz zlecony? Tylko 1 butelka czy więcej? Ja też mam intralipid+ encorton.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 14:09
-
PragnącaDziecka wrote:Z powodu wyniku interkuliny-2 i nk. Intralipid mam miec ok.14dni przed et i w dzien et.08.2016. 9t [*][*] tęsknię za Wami chłopcy...
21.04.17r 8B -
PragnącaDziecka wrote:A co lekarz mowi? Lepiej cykl stymulowany?
A z gin jeszcze nie rozmawialam, tak sobie kombinuje... -
bazylka wrote:Ja też mam rozpisany intralipid. Brałam już 21 dc poprzedzającego, a teraz ma być tydzień i dzień przed crio a potem co 3 tyg. No i encorton. Też mam za duża ilość NK. A jednorazowo jaka masz dawkę intralipidu? Bo ja 200ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 14:51
-
PragnącaDziecka wrote:Wydaje mi sie,z lekarzowi lepiej na cyklu sztucznym bo wtedy maja mozliwosc manewrowania cyklem,gruboscia endo i terminem et.
Edit: ja przy udanym et mam miec intralipid 4tyg po transferzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 18:48
-
Dziewczyny gdzie mogę kupić intralipid? Mam już receptę ale nie wiem gdzie to kupić. Czy ktoś kupował intralipid może w okolicach Rybnika, Żor, lub nawet Katowic i może mi podać namiar apteki.08.2016. 9t [*][*] tęsknię za Wami chłopcy...
21.04.17r 8B -
bazylka wrote:Dziewczyny gdzie mogę kupić intralipid? Mam już receptę ale nie wiem gdzie to kupić. Czy ktoś kupował intralipid może w okolicach Rybnika, Żor, lub nawet Katowic i może mi podać namiar apteki.
-
nick nieaktualnyAaa78, już znalazłaś info w pamiętniku, polipowatość
Bella, niskawo, ale nie zawsze mlr jest decydujące.. znam przypadki 0% i ciąży. Popieram walkę z NK i crio, ale może spróbuj na stymulowanym, zawsze to bardziej naturalnie.Bella93 lubi tę wiadomość