In vitro start sierpień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbeć wrote:Zetresowalam sie okrutnie, jestem.dzis wykończona. Tu mam zaczynać a tu takie rewelacje. Ale dzięki Wam za wsparcie:*
Wit D biore 4000, kwas właściwy jutro kupie. A za tymi wynikami homocysteiny dlugo sie czeka? I jak bedzie za wysoka to co zrobic ?
A jeszcze co z ta implantacja zarodka ? Bo mi.znajoma mowi, ze jej.immunolog twierdzi, ze.moze byc problemmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyO nie na pewno nie będę diety bezglutenowej stosowala. Już to przerabialam, wazylam 48 kg przy 173. W ogóle to mam dół straszny dzisiaj i dość wszystkiego, a nawet jeszcze nie zaczęłam. Ja nie mam siły ani pieniędzy na 10 transferów tak jak tu dziewczyny mówią. To jest chore to wsZystko.
-
nick nieaktualnypragnaca dziecka wrote:A dziewczyny tak sie zastanawiam czy waga ,dieta ma wplyw na powodzenie transferu
Takie opracowanie czytałam i m.in. pisali, że BMI do 25 jest korzystniejsze niż nadwaga i otyłość. Ja podchodziłam w tym roku do 3 transferów i mam BMI 26 czyli jednak nadwagę. Schudłam 10 kg od zeszłego roku ale nie osiągnęłam normy i poszłam się leczyć. Lekarz nic nie mówił. Jeżeli zdecyduję się na trzecią stymulację to spróbuję poprawić wagę. -
Berbeć wrote:Zetresowalam sie okrutnie, jestem.dzis wykończona. Tu mam zaczynać a tu takie rewelacje. Ale dzięki Wam za wsparcie:*
Wit D biore 4000, kwas właściwy jutro kupie. A za tymi wynikami homocysteiny dlugo sie czeka? I jak bedzie za wysoka to co zrobic ?
A jeszcze co z ta implantacja zarodka ? Bo mi.znajoma mowi, ze jej.immunolog twierdzi, ze.moze byc problem -
nick nieaktualnyfujitsu wrote:Takie opracowanie czytałam i m.in. pisali, że BMI do 25 jest korzystniejsze niż nadwaga i otyłość. Ja podchodziłam w tym roku do 3 transferów i mam BMI 26 czyli jednak nadwagę. Schudłam 10 kg od zeszłego roku ale nie osiągnęłam normy i poszłam się leczyć. Lekarz nic nie mówił. Jeżeli zdecyduję się na trzecią stymulację to spróbuję poprawić wagę.
-
nick nieaktualnyBerbeć wrote:O nie na pewno nie będę diety bezglutenowej stosowala. Już to przerabialam, wazylam 48 kg przy 173. W ogóle to mam dół straszny dzisiaj i dość wszystkiego, a nawet jeszcze nie zaczęłam. Ja nie mam siły ani pieniędzy na 10 transferów tak jak tu dziewczyny mówią. To jest chore to wsZystko.
-
nick nieaktualnyBerbeć wrote:A Ty.miałaś dwie? U mnie w klinice jesr dziewczyna co miała 3 i zaszla za ta 3 procedura a 6 transferem
Dwa pełne cykle leczenia, 2 stymulacje, 3 transfery w sumie pięciu zarodków.
Każda taka informacja, że komuś się udało po 3 czy 4 punkcji to dla mnie światełko w tunelu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 11:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfujitsu wrote:Takie opracowanie czytałam i m.in. pisali, że BMI do 25 jest korzystniejsze niż nadwaga i otyłość. Ja podchodziłam w tym roku do 3 transferów i mam BMI 26 czyli jednak nadwagę. Schudłam 10 kg od zeszłego roku ale nie osiągnęłam normy i poszłam się leczyć. Lekarz nic nie mówił. Jeżeli zdecyduję się na trzecią stymulację to spróbuję poprawić wagę.
-
nick nieaktualny
-
Berbeć wrote:O nie na pewno nie będę diety bezglutenowej stosowala. Już to przerabialam, wazylam 48 kg przy 173. W ogóle to mam dół straszny dzisiaj i dość wszystkiego, a nawet jeszcze nie zaczęłam. Ja nie mam siły ani pieniędzy na 10 transferów tak jak tu dziewczyny mówią. To jest chore to wsZystko.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Rozumiem Cię, też dopada mnie czasem dół, czasem złość, wczoraj zaczęłam szukać psychologa, po tym jak niepotrzebnie nakrzyczałam na koleżankę z pracy. Już sobie z tym nie daje rady. Jakoś wszystko straciło sens, czuję, że jak w najbliższym czasie nie uda mi się zajsc to całkiem się rozsypie. Przestałam się nawet w pracy starać, zmuszam się , a właściwie to mój mnie zmusza, żebym z domu wyszła.
-
kalade wrote:Dobrze, ale staram się nie nakręcać wczoraj miałam trochę polegiwac i się nie przemęczać, ale dzisiaj już normalnie, tylko bez dźwigania. No i zero seksu przez 5 dni, mąż niepocieszony:D
Betowac mam 3 września, ale nie wiem czy wytrzymam..
Najgorsze jest to, że mi się śni po nocach bzykanie i chyba nawet miałam bezwiedny orgazm przez sen (czy to możliwe?).Em11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, chyba nie ma tu dziewczyny która by nie miała doła i chwil załamania.Zycie nie jest takie łatwe jak nam się wydaje. U mnie po gonapeprylu i gonalu jakaś euforia,mam dużo energii a ja raczej z tych wyciszonych osób jestem.Myślicie, że te hormony tak na mnie działają?Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
nick nieaktualnyVeri wrote:A mi nie pozwoliła uprawiać seksu na razie w ogóle, a na pewno do momentu bety w 12 dpt.
Najgorsze jest to, że mi się śni po nocach bzykanie i chyba nawet miałam bezwiedny orgazm przez sen (czy to możliwe?).
My też nie możemy, żeby bakterii nie roznieść po tym inwazyjnym usg. W związku z tym wsztarkim zamówiłam sobie właśnie torebke na pocieszenie kto by sie przejmowal, ze za debetEm11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVeri wrote:A mi nie pozwoliła uprawiać seksu na razie w ogóle, a na pewno do momentu bety w 12 dpt.
Najgorsze jest to, że mi się śni po nocach bzykanie i chyba nawet miałam bezwiedny orgazm przez sen (czy to możliwe?).
Mi też brakuje sexuuuuu - ech ...
pytanie od kiedy można ? -
nick nieaktualnyEm11 wrote:Kochane, chyba nie ma tu dziewczyny która by nie miała doła i chwil załamania.Zycie nie jest takie łatwe jak nam się wydaje. U mnie po gonapeprylu i gonalu jakaś euforia,mam dużo energii a ja raczej z tych wyciszonych osób jestem.Myślicie, że te hormony tak na mnie działają?