In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulcia, ten miesiąc przerwy, niby następny crio... Ale nie wyrobię się z wynikami i Pasnikiem,a szkoda "marnować"zarodka i to ostatniego...
Ciasteczko,no byliśmy właśnie u seksuologa/psychologa... Ale mój M to serio wyjątkowy przypadek,bo moja teściowa to teraz mądra, ale wcześniej to ona mąciła i ciągle gadała,że jej syniuniu dzidziuniu ma czas...a miał już wtedy 30 lat... -
Nasza psychika plata nam figle ;)cos w tym jest ale jest to chyba najgorsze do zapanowania ciezko jest wylaczyc myslenie kiedy starasz sie o bobasa juz kilka lat. Ja tez pamietam nasze początki seks w wyznaczonych dniach i nie ma ze zmęczenie trzeba dzialac masakra to potrafi tak zabic przyjemność pozniej przyszlo totalne zniechęcenie do zblizen...a mowi sie ze latwo zrobic dziecko a gorzej wychowac
Mykam zapodac ovitrelleninkali, KasiaŁódź, tolerancyjna lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
nick nieaktualny
-
No więc już jutro punkcja, dziś przelezalam caaaly dzień, odruchy wymiotne ból jajników itd.. Także trzymajcie jutro kochane za mnie kciuki punkcje mam 9 30 buziaki mocne...
KasiaŁódź, inka1985, tolerancyjna lubią tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
asias wrote:Boże....
CUDWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 21:08
asias, klamka lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
moniczka2601 wrote:No więc już jutro punkcja, dziś przelezalam caaaly dzień, odruchy wymiotne ból jajników itd.. Także trzymajcie jutro kochane za mnie kciuki punkcje mam 9 30 buziaki mocne...
Powodzenia! Będzie dobrze
Kciuki zaciśnięte &&&moniczka2601 lubi tę wiadomość
-
moniczka2601 wrote:No więc już jutro punkcja, dziś przelezalam caaaly dzień, odruchy wymiotne ból jajników itd.. Także trzymajcie jutro kochane za mnie kciuki punkcje mam 9 30 buziaki mocne...
Trzymam kciuki za Was dziewczyny. Powodzenia ❤moniczka2601 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Zizu87 wrote:Asias czyżby??
Tupie nogami i nie mogę się doczekac;) Asias ladnie tu nas trzyma w niepewnościCzuje ze jest super; ) asias jesteś tam?
asias, Zizu87 lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Beta 112 9dpt blastki i moruli, jeszcze nigdy nie byłam w takim szoku, bo praktycznie żadnych szans sobie nie dawalam, liczyłam na cud.
Dalej nie dowierzam.
Teraz tak mi przykro z powodu Bajki.
moniczka2601, Asiulka84, Zizu87, Waleczna, inka2707, Paulcia28, KasiaLe, klamka, MonikA_89!, morganaa, Luna131, ninkali, KasiaŁódź, Paulaa25, Gaja88, Pimka, inka1985, e_mil_ka, tolerancyjna, Niezapominajka5, MagNolia55, Malinowa5 lubią tę wiadomość
-
asias wrote:Beta 112 9dpt blastki i moruli, jeszcze nigdy nie byłam w takim szoku, bo praktycznie żadnych szans sobie nie dawalam, liczyłam na cud.
Dalej nie dowierzam.
Gratulacje kochana ❤jestem szczęśliwa razem z Toba☺ poprostu bombajuhuuu
ale pprawilas mi humor; )
Tez mi szkoda Bajeczki; (asias lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
asias wrote:Beta 112 9dpt blastki i moruli, jeszcze nigdy nie byłam w takim szoku, bo praktycznie żadnych szans sobie nie dawalam, liczyłam na cud.
Dalej nie dowierzam.
Teraz tak mi przykro z powodu Bajki.asias lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:Oooo
to trzymam też za Ciebie!!!
Właśnie ovitrelle podałam
Olcia - dziękuje !!
Bajka - planowany mam transfer na sob .. o ile będzie co (???)..
nie mam pojęcia czy progesteron jest dobry ?
Estradiol wskazuje na 10 pęcherzyków więc chyba nie jest zle..
Zjada mnie stresik /podniecenie ...
W środę jednak Twoja punkcja?
Moja w czwartek o 7.10 o ile nic się nie zmieni, badałam estradiol i lekarz ma dać znać jak zobaczy wynik ale póki co noc sie nie odezwał. Ovitrelle jutro przed 20. Ale transfer też w sobotę, jeśli bedzie co
tolerancyjna lubi tę wiadomość
-
Salsefia wrote:W środę jednak Twoja punkcja?
Moja w czwartek o 7.10 o ile nic się nie zmieni, badałam estradiol i lekarz ma dać znać jak zobaczy wynik ale póki co noc sie nie odezwał. Ovitrelle jutro przed 20. Ale transfer też w sobotę, jeśli bedzie coRocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Moniczka kcuki zacisniete&&&
Ciasteczko to jest ogolnie moja 3 punkcja wiec podchodze juz na spokojnie wiem czego sie spodziewać. Ale tez pamietam moj pierwszy raz to byla masakra jak sie polozylam na lozko juz do zabiegu i czekalam na narkoze to z nerwow tak sie poryczalam ze nie moglam sie uspokoic. Tak wiec widziszz nie jestes jedyna panikara
A fizycznie czuje się dobrze poza dokuczajacymi zaparciami i sennoscia wszystko jest ok. Jedynie mam stresa czy uzyskam zarodki bo w poprzedniej procedurze mialam tylko 2, wiem ze wytarczy jeden dobrej jakości ale wolalabym miec mala rezerwe
Narazie nie zaprzatam sobie tym głowy dzialamymoniczka2601, tolerancyjna lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Dalej nie dowierzam.
Jak pięknie!!!!
Kochana bardzo mocno gratulujęasias lubi tę wiadomość
-
Dalej nie dowierzam.
Teraz tak mi przykro z powodu Bajki.asias lubi tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Asias gratki ogromne :)trzymam kciuki za ciag dalszy niech się pieknie rozwijaja maluchy
asias lubi tę wiadomość
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Dziewczyny może głupie pytanie, ale ja ciemna masa jestem w temacie in vitro. Proszę napiszcie, czy jeśli ja jestem 2dpt ,ale wg normalnego cyklu powinnam dostać @ za dwa dni, to czy biorąc te wszystkie lutinusy,duphastony i estrofeny, to czy mogę dostać @? Czuje się jak na @ właśnie. Taki jak co miesiąc. I nie mam na myśli boli menstruacyjnych, ale pryszcze itp.
-
Dalej nie dowierzam.
Kocham dobre wiadomości
gratulujePaulcia28, asias lubią tę wiadomość