In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
[Edit: wyczytałam, że masz poskręcane jajowody, ja również... musi nam się teraz udać! [/QUOTE]
Maleficent- cały weekend będę mocno trzymać kciuki- jak mówisz, że musi się udać to znaczy, że tak będzie
Tosia, no fakt, wszystko da się zrobić jak ma się dobry powód Jakby co to w pobliżu galerii bałtyckiej jest jeszcze jedno CH- ManhattanTosia 1981 lubi tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Ja również mam blisko, więc było to do ogarnięcia Masz rację, transfer na przełomie weekendu majowego jak będzie wszystko dobrze. Odezwę się po. Dziękuję
Edit: wyczytałam, że masz poskręcane jajowody, ja również... musi nam się teraz udać!
I jak tam po transferze? Mam nadzieję,że wszystko u Ciebie w porządku? Ściskam mocno i trzymam kciukasy. -
Dziewczyny a Gameta w Gdyni? Któraś z Was wie może wiecej na ten temat?Endometrioza III stopnia
2012 i 2014r. - laparoskopie, torbiele
06.2016 - amh 0,06, adopcja komórki
10.2018 - IMSI-
transfer 2x3dniowe - biochem,
01.2019 - transfer blastki,
7dpt - II kreski,
9dpt - beta 368
11dpt - 1160
14dpt- 6008... cudzie trwaj... Haneczka!
11.2020 - transfer 2x3dniowców - beta 1,0
2 procedura
12.2022 - transfer 4AA - beta - 0,5
04.2023 - transfer 4BA
6dpt - wyraźny cień - beta 12,7
8dpt - beta 55,7
10dpt - beta 168,40
13dpt - beta 1059,3
17dpt - beta 5085,0
21dpt - beta 24174,2 -
nick nieaktualnyllallka wrote:I jak tam po transferze? Mam nadzieję,że wszystko u Ciebie w porządku? Ściskam mocno i trzymam kciukasy.
Po transferze był wczoraj, jakieś 3 minuty. Moja blastusia jest już ze mną Najgorszy okres oczekiwania teraz, trzymajcie kciuki! ; Jak tam llallka, na jakim etapie już jesteś?
stokrotka0308 wrote:Dziewczyny a Gameta w Gdyni? Któraś z Was wie może wiecej na ten temat?
Niestety nie pomogę, ja od początku byłam nastawiona na Invictę, więc nie szukałam info o innych klinikach. -
Maleficent kciuki zaciśnięte &&& niech się kropek wgryza
Ilallka za poniedziałek i bezproblemowy start &&&
Maleficent, llallka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny :* jak narazie mam proga - 49 pnmol, więc całkiem cpory, ale tez dawka luteiny spora. Raczej się nie denerwuje, choć mam przepisany relanium, swoją drogą - niezłą jazdę mam po nim Z niecierpliwością czekam na Wasze relacje
llallka lubi tę wiadomość
-
Maleficent ja najbardziej z wszystkiego przy tych procedurach uwielbiam odpływ na punkcji i relanium po transferach a ja dopiero w przyszły czwartek zaczynam gonapeptyl a 25 stymulkę więc do moich relacji jeszcze daleko
llallka lubi tę wiadomość
-
Tosia 1981 wrote:Maleficent ja najbardziej z wszystkiego przy tych procedurach uwielbiam odpływ na punkcji i relanium po transferach a ja dopiero w przyszły czwartek zaczynam gonapeptyl a 25 stymulkę więc do moich relacji jeszcze daleko
Tosia 1981 lubi tę wiadomość
-
llallka wrote:trochę mnie wkurza małomowność Pana doktora.
Jakoś mnie to nie dziwi My teraz na 3 stymulację wybraliśmy dr. Stencela (do tej pory tylko nam robił transfery 6 z 7 które miałam ) i jako jedyny ( a już kilku lekarzy tam obeszłam po tym jak przy 1 stymulce pani dr. z którą zaczynaliśmy poszła na długie zwolnienie) powiedział nam jaki ma plan
Anatolka, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Któraś z Was podchodziła do ivf w Invimed Gdynia? Rozpoczynam procedurę i chce podejść właśnie tam.Endometrioza III stopnia
2012 i 2014r. - laparoskopie, torbiele
06.2016 - amh 0,06, adopcja komórki
10.2018 - IMSI-
transfer 2x3dniowe - biochem,
01.2019 - transfer blastki,
7dpt - II kreski,
9dpt - beta 368
11dpt - 1160
14dpt- 6008... cudzie trwaj... Haneczka!
11.2020 - transfer 2x3dniowców - beta 1,0
2 procedura
12.2022 - transfer 4AA - beta - 0,5
04.2023 - transfer 4BA
6dpt - wyraźny cień - beta 12,7
8dpt - beta 55,7
10dpt - beta 168,40
13dpt - beta 1059,3
17dpt - beta 5085,0
21dpt - beta 24174,2 -
stokrotka0308 wrote:Któraś z Was podchodziła do ivf w Invimed Gdynia? Rozpoczynam procedurę i chce podejść właśnie tam.Kejra82
-
nick nieaktualnyKochane moje, ja podchodzę do komercyjnego IVF w Invicie w Gdańsku. Jutro jadę na wizytę przed konkretną stymulacją. Na razie skończyłam antykoncepcję i Gonadoropiny co drugi dzień.
Jutro też widzę się z anestezjologiem.
Również czas zamierzam spędzić w Galerii Bałtyckiej.ChudaRuda, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Spleil, trzymam kciuki:) my też niedługo ruszamy. Czeka mnie za kilka dni Histeroskopia, kilka badan do zrobienia i w polowie sierpnia chcę zapisać się na pierwszą wizytę odnośnie in vitro.
Powodzenia kochana i pisz proszę jak się czujesz przy stymulacji.soleil lubi tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Witam, ja podchodzę do in vitro w Gamecie w Gdyni, mieszkam w Toruniu, z racji pracy mojego męża mamy kilku "znajomych" ginekologów i wszyscy zgodnie polecili nam właśnie Gametę.
Stymulację rozpoczynam 5.08soleil, Sess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChudaRuda wrote:Spleil, trzymam kciuki:) my też niedługo ruszamy. Czeka mnie za kilka dni Histeroskopia, kilka badan do zrobienia i w polowie sierpnia chcę zapisać się na pierwszą wizytę odnośnie in vitro.
Powodzenia kochana i pisz proszę jak się czujesz przy stymulacji.
Na razie na stymulacji mam trzy nieprzyjemne objawy:
1) mam takie wahania nastrojów, niestety szczególnie w te dolne parte, dół dołem pogania.
2) ciągną i kłują mnie jajniczki że aż ze spaniem mam problem.
3) czuję się skrajnie osłabiona i śpiąca.
Reszta spoko.
Ja też jestem z Torunia Nam invictę polecił bydgoski androlog. Jak na razie jesteśmy zadowoleni i zaopiekowani.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 10:27