In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate_____ wrote:Ja też po .. beta 4400 i jest widoczny dobrze umiejscowiony jeden pęcherzyk 7,7.. Oby wszystko było dobrze i zaczęło bić serduszko. Kolejna wizyta 30.08 - zwariuje do tego czasu Jvm jak plamiemia? Jak się czujecie? Hałasianka jak jest serduszko to już chyba lżej ma sercu? co jest dalej po 5 weryfikacji?LAURA
-
Hałasianka wrote:A tak w ogóle to jak się czujesz? Ja już dziś lepiej naprawdę na usg widać już aliena widać i słychać bijące serduszko... To niesamowite ale spokojnie za 2 tyg Ty
Ogólnie czuje się dobrze, choć to też zależy od dnia.. na pewno szybciej się męcze no i piersi są większe i bardziej wrażliwe. Czasem mnie coś na dole zakłuje albo strzyknie w kręgosłupie no i temperatura dochodzi do 37.4 ale to takie napady:P szczerze myślałam że będzie znacznie gorzej i będę spać w łazience:P ale odpukać póki co Zazdroszczę Wam że widziałyście już serduszka już niech ten sierpień się kończy A któraś z Was dziewczyny ma nudności i wymioty? -
Kate_____ wrote:Ogólnie czuje się dobrze, choć to też zależy od dnia.. na pewno szybciej się męcze no i piersi są większe i bardziej wrażliwe. Czasem mnie coś na dole zakłuje albo strzyknie w kręgosłupie no i temperatura dochodzi do 37.4 ale to takie napady:P szczerze myślałam że będzie znacznie gorzej i będę spać w łazience:P ale odpukać póki co Zazdroszczę Wam że widziałyście już serduszka już niech ten sierpień się kończy A któraś z Was dziewczyny ma nudności i wymioty?LAURA
-
Hałasianka wrote:Ja mam nudności cały Czas od 2 tyg. Rano prawie mdleje zanim coś zjem teraz mi odstawi leki.. Luteine i steryd to mówi że będzie lepiej. We'll See
Mam nadzieję że będzie tylko lepiej! A do jakiego lekarza teraz idziesz? Na kiedy powinnaś się umówić? -
Kate_____ wrote:Mam nadzieję że będzie tylko lepiej! A do jakiego lekarza teraz idziesz? Na kiedy powinnaś się umówić?LAURA
-
Hej u mnie wieści póki co są dobre, ponieważ jest pęcherzyk i jest serduszko. Doktor pokazał jak pika- nie słuchaliśmy.
Teraz kolejne 2 tygodnie stresu, czy wszystko się będzie dobrze rozwijać, czy zarodek dobrej wielkości...Jvm, Kate_____, anciaa lubią tę wiadomość
-
mag87 wrote:Hej u mnie wieści póki co są dobre, ponieważ jest pęcherzyk i jest serduszko. Doktor pokazał jak pika- nie słuchaliśmy.
Teraz kolejne 2 tygodnie stresu, czy wszystko się będzie dobrze rozwijać, czy zarodek dobrej wielkości...LAURA -
Jvm wrote:A nifty będziesz robić w invicta? Ja się właśnie zastanawiam do kiedy zostać w invicta, ale prenatalne jeszcze chyba zrobię tutaj, bo jednak sprzęt do USG mają bardzo dobry. Musiało Ci być smutno żegnać się z doktorem, to przemiły człowiek.
Mam mętlik...help:)LAURA -
Halasianka jaki piękny suwaczek:) ja chyba się odważne po prenatalnych:P A o tym Nace to nie słyszałam nawet. A czytałaś o tej panoramie?
Ja nie jestem z trójmiasta a u mnie w miescie jest tylko punkt pod nifty. Muszę pomyśleć bo to że któryś z tych testów wyk9nam to nie ma wątpliwości:) -
Hałasianka wrote:Pożegnal się z nami i mówi że to normalba ciąża już nic specjalnego i najlepiej do lekarza prowadzącego że szpitala.
Hałasianka a mówił do kiedy powinnaś się zgłosić do lekarza? Na kiedy masz wizytę? Do moich dwóch lekarzy takie są terminy że aż strach.. -
mag87 wrote:Halasianka jaki piękny suwaczek:) ja chyba się odważne po prenatalnych:P A o tym Nace to nie słyszałam nawet. A czytałaś o tej panoramie?
Ja nie jestem z trójmiasta a u mnie w miescie jest tylko punkt pod nifty. Muszę pomyśleć bo to że któryś z tych testów wyk9nam to nie ma wątpliwości:)
Widzę teraz jak czytam że PANORAMA jest dokładniejszy niz NIFTY faktycznie, widzisz nei słyszałam o tym
ale jak porównuję to NACE jest najdokładniejszy!!!! hmmm
LAURA -
Kate_____ wrote:Hałasianka a mówił do kiedy powinnaś się zgłosić do lekarza? Na kiedy masz wizytę? Do moich dwóch lekarzy takie są terminy że aż strach..LAURA
-
nick nieaktualnyHałasianka wrote:o NACE dowiedzialam się w INVIKCIE teraz jak zapytałam o NIFTY.
Widzę teraz jak czytam że PANORAMA jest dokładniejszy niz NIFTY faktycznie, widzisz nei słyszałam o tym
ale jak porównuję to NACE jest najdokładniejszy!!!! hmmm
A te badania są bardzo drogie ?
Hala- który to ginek do którego idziesz ? On jest tez położnikiem na NFZ ? -
Hałasianka wrote:Nie wiem co teraz z tymi prenatalnymi bo mnie Jańczewski pytal właśnie czy się juz umówiłam , robisz w Invikcie czy u niego ? NIFTY oni nie maja ale jest to NACE, dostałam ulotkę, Zapytam za 2 tyg Jańczewskiego o to ale skoro to dokładniejsze to trudno wydam 3 koła i to zrobię.
Mam mętlik...help:) -
Jvm wrote:Prenatalne na pewno zrobię w invicta, nifty też chciałam zrobić, m.in dlatego że będę znała płeć. Kurcze, jeśli te nace jest lepsze to chyba się zdecyduje, tyle już wydałam na leczenie, że te 5 stow więcej przeboleje. Pytanie tylko co mąż powie na to, bo go wysyłałam do pracy w weekendy żeby na in vitro zarobiłLAURA
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko77 wrote:Dzieki - a jakiego ginek- położnika polecasz ?
Najlepiej żeby był kliniczny (moj dr nie jest ..).
Czy same prenatalne z NFZ nie wystarcza?? Nie mam zielonego pojęcia o tym..LAURA -
Ciasteczko77 wrote:Dzieki - a jakiego ginek- położnika polecasz ?
Najlepiej żeby był kliniczny (moj dr nie jest ..).
Czy same prenatalne z NFZ nie wystarcza?? Nie mam zielonego pojęcia o tym..LAURA