In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
Będzie na pewno dobrze:) mi zawsze dr H mówił że jak boli podbrzusze to dobry znak bo się wszystko rozciaga:)
Ja jutro jeszcze musze powtórzyć wyniki z krwi i w sobotę jazda. A też mam mega stresa:)
A Ty na wizycie pecherzykowej to w którym dpt byłaś? Widziałaś już zarodek prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 17:43
-
mag87 wrote:Będzie na pewno dobrze:) mi zawsze dr H mówił że jak boli podbrzusze to dobry znak bo się wszystko rozciaga:)
Ja jutro jeszcze musze powtórzyć wyniki z krwi i w sobotę jazda. A też mam mega stresa:)
A Ty na wizycie pecherzykowej to w którym dpt byłaś? Widziałaś już zarodek prawda?LAURA -
mag87 wrote:Dziewczyny jak samopoczucie przed jutrzejszymi wizytami?
Jvm Ty w którym dpt usłyszałas serduszko?mag87 lubi tę wiadomość
-
Jvm wrote:Już lepiej, dzisiaj miałam jeszcze lekkie plamienie. Ale już sie nie potrafię tak cieszyć ciążą, cały czas się boje
Spokojnie dużo dziewczyn miewa plamienia, najwiejsze że Groszek jest cały i zdrowy Kiedy masz teraz wizytę? Odpoczywaj jak najwięcej.. Ja też się ciągle boję.. Ale z tym chyba nie da się wygrać.. -
Jvm wrote:Już lepiej, dzisiaj miałam jeszcze lekkie plamienie. Ale już sie nie potrafię tak cieszyć ciążą, cały czas się bojeLAURA
-
Kate_____ wrote:Spokojnie dużo dziewczyn miewa plamienia, najwiejsze że Groszek jest cały i zdrowy Kiedy masz teraz wizytę? Odpoczywaj jak najwięcej.. Ja też się ciągle boję.. Ale z tym chyba nie da się wygrać..
-
Hałasianka wrote:A na podtrzymanie bierzesz coś,? Co. Powiedział H. Na to plamienie? Tak się czasami zdarza spokojnie... Chociaż domyślam się że się nie da...
-
Jvm wrote:Ja cały czas przyjmuje ogromne ilości luteiny. Dziś miałam tylko plamienie, ale wczoraj było krwawienie. Byłam na izbie przyjęć i pani doktor powiedziała, że to się zdarza i że jak będę robić to mam nie przyjeżdżać do szpitala tylko poronić sobie w domu.LAURA
-
Zartujesz ze tak Ci powiedzieli! Kto tam pracuje?! Ja pierdziele ale empatyczna lekarka, tylko w mordę takiej dac. Biedula, ale się naprzezywalas, najważniejsze że z kropkiem wszystko dobrze. Lez i postaraj się nie stresować. Do wtorku jeszcze trochę ale dasz radę
P.s 22 dpt to szybko serduszko widzialas:) ja mam sobotę 21 dpt ale nastawiam się na chociaż sam pęcherzyk.
Kate, Halasianka dajc8e jutro znać koniecznie, trzymam kciuki -
Jvm wrote:Idę we wtorek i już nie mogę się doczekać, bo doktorowi to ufam i jak powie, że wszystko dobrze to się uspokoję. Mam nadzieję, że zejdę trochę z lekow, bo 18 tabletek luteiny i 9 estrofemu dziennie to mi się ledwo mieści.LAURA
-
mag87 wrote:Zartujesz ze tak Ci powiedzieli! Kto tam pracuje?! Ja pierdziele ale empatyczna lekarka, tylko w mordę takiej dac. Biedula, ale się naprzezywalas, najważniejsze że z kropkiem wszystko dobrze. Lez i postaraj się nie stresować. Do wtorku jeszcze trochę ale dasz radę
P.s 22 dpt to szybko serduszko widzialas:) ja mam sobotę 21 dpt ale nastawiam się na chociaż sam pęcherzyk.
Kate, Halasianka dajc8e jutro znać koniecznie, trzymam kciukiLAURA -
mag87 wrote:Zartujesz ze tak Ci powiedzieli! Kto tam pracuje?! Ja pierdziele ale empatyczna lekarka, tylko w mordę takiej dac. Biedula, ale się naprzezywalas, najważniejsze że z kropkiem wszystko dobrze. Lez i postaraj się nie stresować. Do wtorku jeszcze trochę ale dasz radę
Kate, Halasianka dajc8e jutro znać koniecznie, trzymam kciuki
Dziewczyny i to wszystko na Zaspie..A ja myślałam że to normalny szpital i lekarze z powołaniem..
Dam jutro znać jak nie uciekne sprzed gabinetu -
Kate, Halasianka dajc8e jutro znać koniecznie, trzymam kciuki
Możesz dobrać serduszko jutro. U mnie było pięknie widać, oni naprawdę mają super sprzęt.