In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudia Ferrari wrote:A brak bety w moczu takiej jak we krwi, może wskazywać na pozamaciczna Np.?
Trinity_Nea lubi tę wiadomość
-
monester wrote:Saimi, o której ta wizyta bo przeżywam razem z Tobą normalnie.
Dopiero 14:30 i na bank liczę, się, że opóźnienie minimum godz będzie..
Dzięki. Trzymajcie kciukimonester, happilyeverafter, Trinity_Nea lubią tę wiadomość
-
Saimi wrote:Dopiero 14:30 i na bank liczę, się, że opóźnienie minimum godz będzie..
Dzięki. Trzymajcie kciuki
Trzymamy mocne kciukasy 🍀🤞🍀🤞Nowa na forum, Saimi lubią tę wiadomość
42 lat
kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.
Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
22dpt - beta 24855 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
17+6 - 233g chłopczyka 😍
20+4 II prenatalne - 460g 😍
Klinika Bocian
- 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
FETx 2 😞
- 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
FETx2 😞
-
Saimi wrote:Dopiero 14:30 i na bank liczę, się, że opóźnienie minimum godz będzie..
Trzymamy ✊✊💗Saimi lubi tę wiadomość
2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
2024 kolejny Cud 💙 synek 🦁⚽
2025 marzenia o trzecim dziecku 🤍🧸
The true miracle is having faith no matter what✨🍀
...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣 -
Trzymamy kciuki! Daj znać poSaimi lubi tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
A ja sie tak chwaliłam, że sama robię sobie zastrzyki domiesniowe... tak sobie ostatnio zrobiłam, że do teraz mam opuchniete udo i boli 🥺 Jak przez kilka dni nie przejdzie, to idę do lekarza.
Dzisiaj zrobiłam kontrolna morfologie i betę- ostateczną dla kliniki. Leukocyty wywaliło mi na 37 tys 😳 Bety nie mam, ale wynik dla mnie jest wiadomy.
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
Claudia ciekawe co z tymi testami jest nie tak, bo beta przecież taka ładna 😊 Ja bym chyba dzisiaj pobiegła na betę, tak dla pewności.
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
Nefertiti89 wrote:Claudia ciekawe co z tymi testami jest nie tak, bo beta przecież taka ładna 😊 Ja bym chyba dzisiaj pobiegła na betę, tak dla pewności.
Dziś już nie idę nie ma sensu skoro i tak jutro mam sprawdzićmonester, Nowa na forum lubią tę wiadomość
I transfer - 0 efektu
II transfer - puste jajo płodowe
III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
5/11/2024 8+4 💔 -
Kochane my po wizycie, jem frytki w maku standardowo,
Z dziecieciem Oki 28 cm i 510 g. Wszystko ładnie, ruszała się jak najęta ale ułożenie akurat jak na złość nogami na dół. Mam do niej gadać by zmieniła pozycje i nie waliła nogami po szyjce heh
Szyjka 2,2 bez zmian, leżenie pomogło. Lekarka zadowolona. Mam nadal leżeć cały czas , wstawanie tylko do toalety i pod prysznic, siedzenie krzywo, na pół leżąco by odciążyć szyjkę i brać wszystkie leki dodatkowe tak jak brałam póki co i wizyta za 5 tyg 🙈 chyba, że coś się będzie działo niepokojacego. Wtedy za 5 tyg będzie chciała zejść z zastrzyków.
Ogólnie mam nie świrować bo nie jestem aż tak tragicznym przypadkiem jak myślałam ale zero wyjazdów i wyjść nigdzie, tylko łóżko i Netflix.
Dziękuję za kciuki!WiosnyFanka, Nefertiti89, OlaK88, happilyeverafter, Trinity_Nea, Nowa na forum, monester lubią tę wiadomość
-
Saimi wrote:Kochane my po wizycie, jem frytki w maku standardowo,
Z dziecieciem Oki 28 cm i 510 g. Wszystko ładnie, ruszała się jak najęta ale ułożenie akurat jak na złość nogami na dół. Mam do niej gadać by zmieniła pozycje i nie waliła nogami po szyjce heh
Szyjka 2,2 bez zmian, leżenie pomogło. Lekarka zadowolona. Mam nadal leżeć cały czas , wstawanie tylko do toalety i pod prysznic, siedzenie krzywo, na pół leżąco by odciążyć szyjkę i brać wszystkie leki dodatkowe tak jak brałam póki co i wizyta za 5 tyg 🙈 chyba, że coś się będzie działo niepokojacego. Wtedy za 5 tyg będzie chciała zejść z zastrzyków.
Ogólnie mam nie świrować bo nie jestem aż tak tragicznym przypadkiem jak myślałam ale zero wyjazdów i wyjść nigdzie, tylko łóżko i Netflix.
Dziękuję za kciuki!Saimi lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za kciuki!
Super wieści 💚💚💚Saimi lubi tę wiadomość
42 lat
kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.
Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
22dpt - beta 24855 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
17+6 - 233g chłopczyka 😍
20+4 II prenatalne - 460g 😍
Klinika Bocian
- 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
FETx 2 😞
- 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
FETx2 😞
-
Dziękuję za kciuki!
Najważniejsze, że dziecię zdrowe. A Ty oszczędzaj się zgodnie z zaleceniani i nadrabiaj Natflixowe zaległości.
P.s. Ale mi narobiłaś smaka na Makaczekając_na_cud, Saimi lubią tę wiadomość
Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g
-
Dziękuję za kciuki!
Dobrze ze sie nic nie pogarsza ale troche jestem zdziwiona ze nie chce Ci dac pessara i ze wizyta tak daleko. Ja mialam co 2 tyg a szyjke mialam duzo dluzsza bo moja gin juz dmuchala na zimne i lekko panikowala jak mi sie szyjka skrocila z 4 cm na 3,5. Od tamtego czasu juz lezalam i mega sie balam ze zaraz calkiem poleci 🙈. Glowkowe ulozenie tez nie jest fajne przy szyjce bo wtedy dziecko mocno glowa naciska i moze szyjka sie otworzyc. Tak poprzecznie by bylo ok 🤣Jak widac co lekarz to opinia i inne podejscie. Lez dalej i niech tygodnie uciekaja.Emily0723, Trinity_Nea, Saimi lubią tę wiadomość
-
No właśnie jak ro jest z tym pessarem? Wtedy można w miarę normalnie funkcjonować ? W sensie np. chodzić a nie leżeć ?
A mnie od godziny co pare sekund lub minut kłuje nisko (w pochwie) aż do pupytakie silne ukłucia. Wzięłam nospe. Ciekawe co to
I transfer - 0 efektu
II transfer - puste jajo płodowe
III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
5/11/2024 8+4 💔