X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Kalijot Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam inną grupę krwi niż moi rodzice bo mam 0, a oni mają AB, mój brat ma chyba A. Z tego co wiem nie korzystali z dawstwa i jesteśmy ich genetycznym potomstwem. 😉 Grupa 0 jest uniwersalna. W takim przypadku dziecko nie przyjmuje czynnika A, B od rodzica. To się zdarza. Dlatego jeśli dobiorą Ci dawczynię z grupą 0 lub grupą Twojego męża to wydaje mi się, że będzie ok.
    Swoją drogą ja w bocianie nie dostałam informacji jaką dawczyni ma grupę. Jednak jak zadzwonili, że mają dawczynię to zanim mi to powiedziała to poprosiła, abym potwierdziła nasze grupy krwi i pytała czy jestem pewna. Dopiero jak potwierdziłam to powiedziała, że mają dla mnie oocyty. Zakładam więc, że zgodność jest.

• Elka198321 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giosiek wrote:
    Pochwalę Wam się, że mój mały Skarb kończy dzisiaj roczek!!!! ☺️❤️😘🥰😍
    Aż trudno uwierzyć, że już od roku jest z nami 🥹 Czekaliśmy na nią ponad 11 lat. Zaczęliśmy starania, gdy miałam 29 lat, bo wymyśliłam siebie, że chciałabym urodzić pierwsze dziecko przed trzydziestką 🤪 Ostatecznie urodziłam po 40-tych urodzinach. To były najwspanialsze urodziny w moim życiu, bo miałam moją córeczkę pod sercem ❤️
    Przeszłam dość długą drogę, by móc dziś świętować jej urodziny. Byłam w 5 klinikach, w których miałam 6 procedur na moich komórkach i 2 procedury z KD. W 11 transferach przetransferowano mi 14 zarodków. Mam za sobą ciąże biochemiczne oraz poronienie w 18 tc.
    Nie żałuję niczego. Żadnej procedury, żadnego badania, ani pieniędzy na nich wydanych.
    Moja córeczka jest najwspanialsza na świecie i to taka wielka radość być jej mamą ☺️
    Gosiek gratulacje dla twojej małej gwiazdy....Milon buziaków od przybranej cioci !!!!
    Dużo zdrówka dla niej niech się ładnie chowa....

‹‹ 639 640 641 642 643
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ