X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Claudia Ferrari Autorytet

Wysłany: 30 października, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glodia wrote:
    Tak, potwierdzam, wlew z osocza spulchnia endo. Accofil miałam podawany zawsze później na implantację, nie na przyrost endo. Ani jednego ani drugiego nie odczuwasz fizycznie.
    Klaudia, a bierzesz estrofem dopochwowo? Chociaż 1 tabletkę zastosuj dopochwowo i zobaczysz jak zacznie rosnąć.

Tak. Biorę dwie dopochwowo i 4 doustnie - dziennie.

I transfer - 0 efektu
    II transfer - puste jajo płodowe
    III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
    5/11/2024 8+4 💔
  • glodia Autorytet

Wysłany: 30 października, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Tak. Biorę dwie dopochwowo i 4 doustnie - dziennie.
    Sporo! No to nadzieja w czymś dodatkowo (accofil/ osocze). Chociaż ja miałam robione transfery przy endo 7-8, u mnie klinika twierdzi, że to wynik ok.

• Claudia Ferrari Autorytet

Wysłany: 30 października, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chce chociaż to 8-9. Mówi że na 7 rzadko udają się transfery :(i że szkoda zarodków. Czy osocze jest płatne ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października, 18:53

I transfer - 0 efektu
    II transfer - puste jajo płodowe
    III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
    5/11/2024 8+4 💔
  • Jatosia Autorytet

Wysłany: 30 października, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Mój chce chociaż to 8-9. Mówi że na 7 rzadko udają się transfery :(i że szkoda zarodków. Czy osocze jest płatne ?

Trzymam kciuki żeby urosło do 8. Też miałam problem z wyhodowaniem endometrium. Transfer się udał chociaż miało zaledwie 8 mm, było jednak trojlinijne to ponoć też ma znaczenie.

Claudia Ferrari lubi tę wiadomość

❌3 procedury na własnych komórkach: 7 blastocyst, jedna ciąża poroniona w 8tc przez krwiaka, jedna ciąża biochemiczna, 5 razy beta nie drgnęła.
    ❎Badania immunologiczne
    Kir AA
    Zalecenia: encorton, accrofil, heparyna
    ❌Reprofit KD - 4 transfery blastocyst beta nie drgnęła
    ✅ KD program rządowy - 1 blastocysta po PGTa, włączone immunoglobiny, ciąża 💪🏼
  • KarolinaKika Autorytet

Wysłany: 30 października, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykl na straty
    Endometrium niejednorodne , te krwawienie wygląda jak miesiączka , odstawiam leki i czekam na okres i zaczynam cykl naturalny
    Zawsze pod górkę :/

1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07 ET 2 zarodków ❌
    2 IVF -3 🥚- 1 zarodek /26.09 ET 1 zarodek trzydniowy ❌
    3 IVF długi protokół - 4 🥚 - 2 zarodki / 22.02 ET
    7dpt beta 52,8 9dpt beta 149 11dpt beta 410 13dpt beta 1205
    07.04 poronienie 7/9 tc 💔
    4 IVF czerwiec długi protokół - 3🥚-1 zarodek nie przetrwał . Brak transferu

AMH 10.23 -0,65
    06.24 -0,47
    05.25 - 0,44
  • glodia Autorytet

Wysłany: 30 października, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Ja płaciłam około 800 - 1000 zł (nie pamiętam dokładnie), nie wiem jak jest w ministerialnym programie.

‹‹ 790 791 792 793 794
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ