In vitro z komórką dawczyni
- 

WIADOMOŚĆ
- 

glodia wrote:Tak, potwierdzam, wlew z osocza spulchnia endo. Accofil miałam podawany zawsze później na implantację, nie na przyrost endo. Ani jednego ani drugiego nie odczuwasz fizycznie.
 Klaudia, a bierzesz estrofem dopochwowo? Chociaż 1 tabletkę zastosuj dopochwowo i zobaczysz jak zacznie rosnąć.
 Tak. Biorę dwie dopochwowo i 4 doustnie - dziennie.I transfer - 0 efektu
 II transfer - puste jajo płodowe
 III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
 5/11/2024 8+4 💔
- 

Mój chce chociaż to 8-9. Mówi że na 7 rzadko udają się transfery :(i że szkoda zarodków. Czy osocze jest płatne ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października, 18:53 I transfer - 0 efektu
 II transfer - puste jajo płodowe
 III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
 5/11/2024 8+4 💔
- 

Claudia Ferrari wrote:Mój chce chociaż to 8-9. Mówi że na 7 rzadko udają się transfery :(i że szkoda zarodków. Czy osocze jest płatne ?
 Trzymam kciuki żeby urosło do 8. Też miałam problem z wyhodowaniem endometrium. Transfer się udał chociaż miało zaledwie 8 mm, było jednak trojlinijne to ponoć też ma znaczenie. Claudia Ferrari lubi tę wiadomość
                                ❌3 procedury na własnych komórkach: 7 blastocyst, jedna ciąża poroniona w 8tc przez krwiaka, jedna ciąża biochemiczna, 5 razy beta nie drgnęła. Claudia Ferrari lubi tę wiadomość
                                ❌3 procedury na własnych komórkach: 7 blastocyst, jedna ciąża poroniona w 8tc przez krwiaka, jedna ciąża biochemiczna, 5 razy beta nie drgnęła.
 ❎Badania immunologiczne
 Kir AA
 Zalecenia: encorton, accrofil, heparyna
 ❌Reprofit KD - 4 transfery blastocyst beta nie drgnęła
 ✅ KD program rządowy - 1 blastocysta po PGTa, włączone immunoglobiny, ciąża 💪🏼
- 

Cykl na straty
 Endometrium niejednorodne , te krwawienie wygląda jak miesiączka , odstawiam leki i czekam na okres i zaczynam cykl naturalny
 Zawsze pod górkę 1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07 ET 2 zarodków ❌ 1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07 ET 2 zarodków ❌
 2 IVF -3 🥚- 1 zarodek /26.09 ET 1 zarodek trzydniowy ❌
 3 IVF długi protokół - 4 🥚 - 2 zarodki / 22.02 ET
 7dpt beta 52,8 9dpt beta 149 11dpt beta 410 13dpt beta 1205
 07.04 poronienie 7/9 tc 💔
 4 IVF czerwiec długi protokół - 3🥚-1 zarodek nie przetrwał . Brak transferu

AMH 10.23 -0,65
 06.24 -0,47
 05.25 - 0,44
-