X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • kayama Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Never przyjęte :)

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka czuć leciuteńkie ukłucia, ale bólem bym tego nie nazwała :) Igiełki bardzo cienkie :) Nakłuwają w kilkunastu miejsach i mnie babeczka zostawiła na ok. 30 minut, włączyła relaksacyjną muzykę :) Przed transferem bardzo mnie to wyluzowało, ale aku po transferze już mniej - po tym jak usłyszałam od lekarza, że zarodek jest średni, ale trzeba spróbować, bo może nadgoni.. Po takiej informacji trudno było się zrelaksować..

klamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 21:22

• Mimila Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akupunktura jest fajna Ale mi na płodność nie pomogła,o to mi chodziło,ja chodziłam 4 lata temu,przerz prawie dwa lata;regularnie,co tydzień i piłam zioła,naturalnie nie zaszlam. Gdybym miała dużo kasy to pewnie bym chodziła i teraz ale mnie na to nie stać juz,chodzę tylko przed transferem na ukrwienie macicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:53

klamka lubi tę wiadomość

Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Ja płaciłam 120zł. za seans.. Ale się cenią, szok!!!

klamka lubi tę wiadomość

• Mimila Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie boli akupunktura nic I jest przyjemna.Uspokaja na pewno ,mnie wręcz wycisza,aż za bardzo,jestem po niej taja zmęczona i snieta,ze do domu autem mi trudno wrócić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:55

klamka lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przepraszam, jezeli moje zarty kogos urazily.

Ja mam duzy dystans do wszystkiego i to sie przeklada na zachowanie. Zapewniam, ze temat KD traktuje bardzo powaznie i wszytskie Was mocno wspieram.

Milego dnia!

klamka, never_lose_hope, Lukrecja, kayama, Alberta lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, ja akurat uważam, że Twoje żarty właśnie rozładowywały tą atmosferę :D :D Na plus :D

klamka, Lukrecja, Kitty.Noir, Alberta lubią tę wiadomość

• Mimila Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar2śka wrote:
    Jeśli Ci się nie podoba dyskusja to nie musisz w niej uczestniczyć. Mamy prawo rozmawiać o czym chcemy a i owszem kd i niskie amh ma dużo wspólnego.
    Zgadzam sie z tym,mamy prawo rozmawiać tu o czym chcemy,a nie w kółko o niskim amh.

never_lose_hope, klamka, mar2śka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

kayama lubi tę wiadomość

• demelza Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimila wrote:
    Zgadzam sie z tym,mamy prawo rozmawiać tu o czym chcemy,a nie w kółko o niskim amh.

kwintesencja Waszej przydatnosci na forum. rozumiem osoby, które sie z Wami pozegnały i wezme z nich przykład. oj ja durna myślałam, że na wątku o invitro z niskim amh będę mogła z kimś "w kółko" rozmawiać o niskim amh :D
    na dwa moje posty w temacie odpowiedziała jedna osoba i te posty utonęły w waszej zażartej dyskusji o kd. jaka to pomoc dla tych co szukaja informacji o invitro z niskim amh? oczywiscie nie licze na pozytywny odglos wnoszac po poziomie cytowanej wypowiedzi.

r. 82, starania od 08-2015
    11.2017 hsg jajowody drożne - 03.2018 AMH 0,379 - 04.2018 histeroskopia, usunięty polip - 21.05.2018 AMH 1,18!
    30.05. MSOME 0% plemników I kl. morfo. 4%
    05.06. IUI :( 04.07 punkcja 3 pęch. 1 kom.❄️ 28.07. IMSI 3pęch.2kom 31.07 transfer <3
  • scania Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimila wrote:
    Akupunktura jest fajna Ale mi na płodność nie pomogła,o to mi chodziło,ja chodziłam 4 lata temu,przerz prawie dwa lata;regularnie,co tydzień i piłam zioła,naturalnie nie zaszlam. Gdybym miała dużo kasy to pewnie bym chodziła i teraz ale mnie na to nie stać juz,chodzę tylko przed transferem na ukrwienie macicy.
    Gdzie jeździłaś na akupunkturę? Poważnie rozważam aby zacząć. Przed kriotransferem nawet się umówiłam do Centrum Medycyny Chińskiej na konsultacje ale odwołałam wizytę.

Mimila lubi tę wiadomość

Jeden jajnik od 2001
    VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
    IX 2013 IMSI: 4A&4B
    XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
    II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
    II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
    V 2018 mezoterapia
  • Mimila Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scania wrote:
    Gdzie jeździłaś na akupunkturę? Poważnie rozważam aby zacząć. Przed kriotransferem nawet się umówiłam do Centrum Medycyny Chińskiej na konsultacje ale odwołałam wizytę.
    Dr Giżycki,bardzo dobry,jest lekarzem,ul.Falata

• Mimila Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    demelza wrote:
    kwintesencja Waszej przydatnosci na forum. rozumiem osoby, które sie z Wami pozegnały i wezme z nich przykład. oj ja durna myślałam, że na wątku o invitro z niskim amh będę mogła z kimś "w kółko" rozmawiać o niskim amh :D
    na dwa moje posty w temacie odpowiedziała jedna osoba i te posty utonęły w waszej zażartej dyskusji o kd. jaka to pomoc dla tych co szukaja informacji o invitro z niskim amh? oczywiscie nie licze na pozytywny odglos wnoszac po poziomie cytowanej wypowiedzi.
    Nic na siłę...My rozmawiamy o niskim amh ale też i o innym tematach,a akurat niskie amh sie łączy z kd i az. Nie rozumiem o co masz pretensje.Gdyby ktos pominal Twoje pytanie i Ci nie odpowiedział to bym rozumiała Twoje oburzenie Ale nikt Ciebie nie zignorował,nawet nie zapytałas o Nic,tylko od razu wyjeżdżasz z pretensjami do nas!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 13:44

klamka lubi tę wiadomość

• kayama Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam cały czas widzą wątki związane z niskim amh, jak ktoś potrzebuje informacji to niech pyta! Mi się podoba, że rozmawiamy o rożnych rzeczach, ale łączy nas jedno - wszystkie mamy niskie amh! I dla mnie taka jest idea tego forum. A nie monotematyczność..

mar2śka, klamka, never_lose_hope, Mimila, Alberta lubią tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    demelza wrote:
    Słuchaj, my tutaj jesteśmy już jakiś czas, dużo tematów odnośnie niskiego amh juz przewałkowałyśmy i dlatego czasami schodzi się również na tematy poboczne. Nie tylko o suche informacje tu chodzi ale o przemyślenia i wsparcie również bo temat łatwy nie jest. Jestem pewna, że gdybyś miała jakieś pytania to każda by Ci pomogła w miarę możliwości ale póki co widzę tylko dziwne pretensje. Jeśli chcesz zacząć od nowa i zadać jakieś pytania to po prostu nas zapytaj.

klamka, Mimila, kayama lubią tę wiadomość

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Mimila Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scania,ile placilas za amh na Siemaszki?Moze odpisałaś Ale nie widziałem tej odpowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 13:59

• Lil_m Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja płacę 70zł za aku (Wrocław). Jak dla mnie ważne, żeby wierzyć, że działa :) ja dobrze reaguję, bardzo się uspokajam i reagują mi te miejsca, w których powinnam czuć przepływ energii.

klamka lubi tę wiadomość

Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
    VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
    MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ