IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyklamka czuć leciuteńkie ukłucia, ale bólem bym tego nie nazwała Igiełki bardzo cienkie Nakłuwają w kilkunastu miejsach i mnie babeczka zostawiła na ok. 30 minut, włączyła relaksacyjną muzykę Przed transferem bardzo mnie to wyluzowało, ale aku po transferze już mniej - po tym jak usłyszałam od lekarza, że zarodek jest średni, ale trzeba spróbować, bo może nadgoni.. Po takiej informacji trudno było się zrelaksować..
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akupunktura jest fajna Ale mi na płodność nie pomogła,o to mi chodziło,ja chodziłam 4 lata temu,przerz prawie dwa lata;regularnie,co tydzień i piłam zioła,naturalnie nie zaszlam. Gdybym miała dużo kasy to pewnie bym chodziła i teraz ale mnie na to nie stać juz,chodzę tylko przed transferem na ukrwienie macicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:53
klamka lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
Nie boli akupunktura nic I jest przyjemna.Uspokaja na pewno ,mnie wręcz wycisza,aż za bardzo,jestem po niej taja zmęczona i snieta,ze do domu autem mi trudno wrócić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:55
klamka lubi tę wiadomość
Dziewczyny, przepraszam, jezeli moje zarty kogos urazily.
Ja mam duzy dystans do wszystkiego i to sie przeklada na zachowanie. Zapewniam, ze temat KD traktuje bardzo powaznie i wszytskie Was mocno wspieram.
Milego dnia!klamka, never_lose_hope, Lukrecja, kayama, Alberta lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
mar2śka wrote:Jeśli Ci się nie podoba dyskusja to nie musisz w niej uczestniczyć. Mamy prawo rozmawiać o czym chcemy a i owszem kd i niskie amh ma dużo wspólnego.
never_lose_hope, klamka, mar2śka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimila wrote:Zgadzam sie z tym,mamy prawo rozmawiać tu o czym chcemy,a nie w kółko o niskim amh.
kwintesencja Waszej przydatnosci na forum. rozumiem osoby, które sie z Wami pozegnały i wezme z nich przykład. oj ja durna myślałam, że na wątku o invitro z niskim amh będę mogła z kimś "w kółko" rozmawiać o niskim amh
na dwa moje posty w temacie odpowiedziała jedna osoba i te posty utonęły w waszej zażartej dyskusji o kd. jaka to pomoc dla tych co szukaja informacji o invitro z niskim amh? oczywiscie nie licze na pozytywny odglos wnoszac po poziomie cytowanej wypowiedzi.r. 82, starania od 08-2015
11.2017 hsg jajowody drożne - 03.2018 AMH 0,379 - 04.2018 histeroskopia, usunięty polip - 21.05.2018 AMH 1,18!
30.05. MSOME 0% plemników I kl. morfo. 4%
05.06. IUI 04.07 punkcja 3 pęch. 1 kom.❄️ 28.07. IMSI 3pęch.2kom 31.07 transfer -
Mimila wrote:Akupunktura jest fajna Ale mi na płodność nie pomogła,o to mi chodziło,ja chodziłam 4 lata temu,przerz prawie dwa lata;regularnie,co tydzień i piłam zioła,naturalnie nie zaszlam. Gdybym miała dużo kasy to pewnie bym chodziła i teraz ale mnie na to nie stać juz,chodzę tylko przed transferem na ukrwienie macicy.
Mimila lubi tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
scania wrote:Gdzie jeździłaś na akupunkturę? Poważnie rozważam aby zacząć. Przed kriotransferem nawet się umówiłam do Centrum Medycyny Chińskiej na konsultacje ale odwołałam wizytę.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
demelza wrote:kwintesencja Waszej przydatnosci na forum. rozumiem osoby, które sie z Wami pozegnały i wezme z nich przykład. oj ja durna myślałam, że na wątku o invitro z niskim amh będę mogła z kimś "w kółko" rozmawiać o niskim amh
na dwa moje posty w temacie odpowiedziała jedna osoba i te posty utonęły w waszej zażartej dyskusji o kd. jaka to pomoc dla tych co szukaja informacji o invitro z niskim amh? oczywiscie nie licze na pozytywny odglos wnoszac po poziomie cytowanej wypowiedzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 13:44
klamka lubi tę wiadomość
Ja tam cały czas widzą wątki związane z niskim amh, jak ktoś potrzebuje informacji to niech pyta! Mi się podoba, że rozmawiamy o rożnych rzeczach, ale łączy nas jedno - wszystkie mamy niskie amh! I dla mnie taka jest idea tego forum. A nie monotematyczność..
mar2śka, klamka, never_lose_hope, Mimila, Alberta lubią tę wiadomość
-
demelza wrote:kwintesencja Waszej przydatnosci na forum. rozumiem osoby, które sie z Wami pozegnały i wezme z nich przykład. oj ja durna myślałam, że na wątku o invitro z niskim amh będę mogła z kimś "w kółko" rozmawiać o niskim amh
na dwa moje posty w temacie odpowiedziała jedna osoba i te posty utonęły w waszej zażartej dyskusji o kd. jaka to pomoc dla tych co szukaja informacji o invitro z niskim amh? oczywiscie nie licze na pozytywny odglos wnoszac po poziomie cytowanej wypowiedzi.klamka, Mimila, kayama lubią tę wiadomość
-
Ja płacę 70zł za aku (Wrocław). Jak dla mnie ważne, żeby wierzyć, że działa ja dobrze reaguję, bardzo się uspokajam i reagują mi te miejsca, w których powinnam czuć przepływ energii.
klamka lubi tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualny