IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:można też pluć przez lewe ramię i wsadzić na 3 zdrowaśki do pieca
zrosty najlepiej usunąć laparoskopowo
moja siostra endo 4 stopnia
miała kilka operacji w szpitalu, ale oni usuwali tylko torbiele a zrostów nie ruszali
trafiła do kliniki M. i tam miała zabieg z nożem plazmowym. Pięknie wsyztsko wyczyścili z torbieli, zrostów nie tylko na jajowodach ale i w otrzewnej, na pęcherzu. Jakiś wyższy level. I do tej pory jest ok
Myślę, że nie warto tracić czasu na czary z mleka. Zrosty same się nie usuną
Ale dziewczyna pytala o alternatywne metody, no.Bea77_2, Reni lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bea77_2 wrote:hahahahhaa, właśnie się mega zdziwiłam co Ty tam robisz.
Chociaż Bea ...Ty tez ostatnio wpadłaś do Norwegii
Ja tam nie mam nic przeciwko
Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Ale dziewczyna pytala o alternatywne metody, no.
nie, no ja wiem, ale tak mi się to skojarzyło "położyć dziewuchę na sosnowej desce i wsadzić ją w piec na trzy zdrowaśki. Ozdrowieje wnet, jakby kto ręką odjął! "Magdala, Bea77_2, klamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosiaa wrote:u nas po zawodach, dzwonił embriolog jeden zarodek ma tylko 5 komórek wiec za mało jak na 3 dobę i raczej już nie odbije, drugi na chwilę obecną jest w miarę ok, ale wątpię żeby dotrwał do 5 dobry.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:To ja biorę 300/ dziennie .. plus drugi zastrzyk mensinorm
Dawki spore (fsh i lh) i jak widzisz nic ..
Podejrzewam, że po prostu nie mam komórek w sobie / są wadliwe.
Bardzo cierpię przy tej stymulacji - mam dużo efektów ubocznychnie dam rady przejść mocniejszej (wzięłam zwolnienie lek).
mocniejszej to już nie zaleca , sporo bierzesz faktycznie, ale cykl cyklowi nie równy , zobacz opisy dziewczyn tu , czasem nic nie było później kilka się udało wyciągnąć. No jest masakra na tych hormonach , mnie bolała okropnie głowa na gonalu np , tez przeleżałam dzień w dzień prochy na ból. No nie przeskoczy się niestety. Trzymam kciuki żeby coś dobiło do kolejnej wizyty , ale jak nie to ja bym dala szanse organizmowi się poprawić38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
nick nieaktualny
-
ten estradiol to chyba jakaś lipa jest
krótki protokół:
1. 2570 estradiol - 2 ocyty - 1 dojrzały - 1 trasfer
2. 2168 estradiol - 1 ocyt - 0 dojrzałych - 0 transferów
3. 6204 estradiol - 3 ocyty - 2 dojrzałych - 0 transferów
długi protokół:
4. 7727 estradiol - 2 ocyty - 2 dojrzałe - 0 transferów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea77_2 wrote:Jeszcze może skoczyć estradiol, na sto procent. 5 dni stymulacji to dopiero połowa.
Gonal biorę od środy. Od Pt włączyłam mensinorm
Jest cień nadziei ? -
Bea77_2 wrote:Pytanko: ile dni po zakończeniu brania Orgametrilu powinnam rozpocząć okres?
Zwykle 2-3 dni, ale moze rozciagac sie do 5.
Ostatnio mialam estradiol 600 z malym hakiem i byly dokladnie 3 komorki w tym jedna pusta.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ten estradiol to chyba jakaś lipa jest
krótki protokół:
1. 2570 estradiol - 2 ocyty - 1 dojrzały - 1 trasfer
2. 2168 estradiol - 1 ocyt - 0 dojrzałych - 0 transferów
3. 6204 estradiol - 3 ocyty - 2 dojrzałych - 0 transferów
długi protokół:
4. 7727 estradiol - 2 ocyty - 2 dojrzałe - 0 transferów
Nawet puste pęcherzyki produkują estradiol i czasami nie jest to współmierne z uzyskanym wynikiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 15:06
-
ciasteczko82 wrote:Reni wysoki miałaś - bardzo ! To była hiper?
właśnie nie wiem co myślec - zeby było co pobrać / oni mi i tak zrobią punkcję ?????nawet jak widzi tylko 1????
Lekarz powinien Ci przedstawic swoja opinie, ale wysoki estradiol raczej przemawia za tym, ze jajka sa. 719 to jest bardzo dobry estradiol na ten dzien. A do soboty jeszcze 5 dni!
Bea77_2, ciasteczko82, Lukrecja lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny