IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka mocne kciuki.
klamka lubi tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka wielkie kciuki &&&
Grosia czytalam ostatnio o czopkach distreptaza.
Ale nie wiem na ile pomagaja.
Poza tym laparoskopia przezpochwowa i usuwanie laserem, ktory nie narusza zdrowej tkanki jajnika i nie zmniejsza rezerwy jajnikowej. Poza tym dieta, dieta i jeszcze raz dieta, duzo substancji przeciwzapalnych jak kurkuma, curry,klamka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
nick nieaktualnyDzięki Niezapominajka, my po tej próbie jeśli nie wyjdzie zrobimy przerwę, bo ja już wysiadłam psychicznie...chce w tym czasie zająć się trochę sobą, podleczyć się, iść na dietę, zrzucić to co nazbierałam przez ostatnie 3 lata leczenia i poczuć się choć trochę lepiej. Ze względu na zrosty nie mam co liczyć na naturalny cud więc chce też nad nimi popracować.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
Klamka &&& zaciskam. Grosia za Twoje maluchy też &&&. Jeśli by się niestety nie powiodło to proponuję zmienić klinikę. Przy małej liczbie zarodków głupotą jest czekanie do 5 doby ale mam nadzieję, że Ci się uda!!
Grosiaa, Bea77_2, Lukrecja lubią tę wiadomość
-
Bea77_2 wrote:Trzymam mocno kciuki klamka. Trzymaj się
będzie dobrze !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 10:25
klamka lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Bea77_2 wrote:Właśnie też do tej pory myślałam, że nie mam czasu na czekanie na cud i szybko wpadłam w wir in vitro jednego za drugim. A może po prostu choć na kilka miesięcy wyluzować i popróbować naturalnie. Kliniki mi w żaden sposób nie pomogły. Jeden jedyny raz kiedy zaszłam w ciążę to było zaraz po HSG w zeszłym roku. I nie było to w klinice robione. Teraz jeszcze Lewy mnie nastraszył, po jednym USG, że z takim endometrium to nawet nie mam szansy na ciążę z KD. A histero i histopatologia wykazały, że moje endometrium jest bardzo dobre. Oprócz stresu nic mi te kliniki nie dają. Zupełnie nic.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualnyGrosiaa wrote:Insta polubione
kurde te rzeczy są mega piękne!!! Juz chce je mieć i rożek i pościel i kocyk i kokon ....aaaaaaa ❤️
Niestety byłam na monit dziś I niestety nic z tego nie będzie - w środę zakończę pewnie bo jest tylko 1 mały pęcherzyk więc nie reaguje na leczenie
Jestem załamana .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrosiaa wrote:Ciasteczko ja też miałam mieć jeden pęcherzyk, a w rezultacie było 8 z czego 3 dojrzałe...może mało, ale zawsze coś....jeśli oddadzą Ci pieniądze to pewno rezygnuj, a jeśli nie to może warto jeszcze powalczyć?
Mówił że endom ładnie mi rośnie - ale widział tylko 1 mały
Ovitrelle mam wziąć w tą sob ..
czy jeżeli nie widzi nic tzn że jednak tam oocyty są??
-
nick nieaktualnyJestem załamana - daliśmy sobie tylko jedna szanse i próbę (w dodatku fatalnie znoszę te hormony jestem na zwolnieniu) jeżeli się nje uda to nie będziemy próbować w nieskończoność.
Sądziłam że beda jakieś widoczne - jajniki mnie bolą kłują i ciągną 2 dzień a tam tylko 1 mały ? Aż nie wierze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrosiaa wrote:Ciasteczko ja też miałam mieć jeden pęcherzyk, a w rezultacie było 8 z czego 3 dojrzałe...może mało, ale zawsze coś....jeśli oddadzą Ci pieniądze to pewno rezygnuj, a jeśli nie to może warto jeszcze powalczyć?
Proszę - wyjaśnij - bo może jest cien szansy dla mnie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrosiaa wrote:Normalnie, na obrazie usg był widoczny jeden, a w trakcie punkcji pobrali 8...nie wiem jak to możliwe. dr mówił ze mam zrosty na jajniku i dlatego obraz usg jest b słaby...sprawdź estradiol...
Co do mnie - jeżeli dalej będzie widoczny tylko 1 mam się godzić na punkcję ??
A estradiol jak powinien wyglądać ? W 2 dzień po rozpoczęciu gonalu miałam 250. Teraz czekam na wynik