IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kadetka wrote:.... a jeszcze inni wystartuja z grubej rury... od razu in vitro.. od razu z KD... czasami jak spojrzy sie prawdzie w oczy i podejdzie do twmatu racjonalnie.. biorac pod uwagę całokształt czyli m.in. wyniki.. ryzyko.. koszty.. możliwości finansowe.. itp. To wybór jest jeden: KD albo nic..
Dziewczyny nie jestem w stanie ogarnąć tego forum... piszecie tyle wiadomości i w takim tempie, że zastanawiam sie czy jesteście czynne zawodowowczoraj Never pisala ze próbuje nadrobic wiadomości z rana bo tyle juz napisaliście... ja zagladajac po pracy czyli najczęściej wieczorami mimo szczerych checi nie jestem juz w stanie tego ogarnąć i wbić sie w dyskusje
Ps. Lukrecja to piękne co napisalaś o uśmiechu Twojej córci
To jeszcze nie jest szybkie tempo pisania na forum
A prace, jak mowi Bea trzeba dobrze zorganizowac.Bea77_2 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Grosiaa wrote:I na NFZ robią?
Termin na konsultację gin do histeroskopii mają na początek września, no to dupa(
Ja chyba nie będę robić tej histeroskopii do pierwszego podejścia, jak piszcie, że Wam nie zalecali. No chyba, że znajdę szybki termin gdzieś na nfz ale jakoś wątpię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
cud - W prawym jest co najmniej 5 ; lewy dzis niewidoczny ale tam był ten 1. Hormony działają ! w sob ostatni podglad i decyzja czy punkcja w pon czy pare dni przedłużamy hormony
cud !!!! Nie wierze
są małe ale rosną !!
W Pt jeszcze robię estradiol.Lukrecja, Bea77_2, klamka, sylwia80, Magdala, Dana721, Reni, kayama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grosiaa, przykro mi
i jestem zdziwiona, że w invikcie nie proponowali Ci od razu kariotypu - ja po pierwszej wizycie robiłam. Z tego co mi wiadomo, to na nfz możesz zrobić dopiero po dwóch poronieniach, ale oczywiście zorientuj się co i jak. Nie polecam robienia w Diagnostyce, czekałam chyba 6 tygodni, a mój mąż w invikcie miał wynik po dwóch, różnica w cenie to było może 30 zł.
Ciasteczko, widziałam Twoje wpisy wcześniejsze, jak miałaś estradiol 195 na początku stymulacji to nie był wcale wynik, spodziewałam się u Ciebie dobrych wieściLukrecja lubi tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualnyLil_m wrote:Grosiaa, przykro mi
i jestem zdziwiona, że w invikcie nie proponowali Ci od razu kariotypu - ja po pierwszej wizycie robiłam. Z tego co mi wiadomo, to na nfz możesz zrobić dopiero po dwóch poronieniach, ale oczywiście zorientuj się co i jak. Nie polecam robienia w Diagnostyce, czekałam chyba 6 tygodni, a mój mąż w invikcie miał wynik po dwóch, różnica w cenie to było może 30 zł.
Ciasteczko, widziałam Twoje wpisy wcześniejsze, jak miałaś estradiol 195 na początku stymulacji to nie był wcale wynik, spodziewałam się u Ciebie dobrych wieści
Estradiol 195 miałam po 5 dniach stymulacji gonal i 3 z mensinorm- wiec wynik nie powalał - ale może zaskoczyło trochę po czasie ? Ciekawe jak dziś.
Jeszcze zobaczymy w sob co bedzie .. decyzja zapadnie. Ale dr mówił ze punkcja bedzie /pytanie czy w pon?
Lukrecja lubi tę wiadomość
-
No właśnie invicta kariotyp robi szybciutko, a w Diagnostyce to wielki lament, że ojejku takie straszne badanie!Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny