IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kadetka wrote:.... a jeszcze inni wystartuja z grubej rury... od razu in vitro.. od razu z KD... czasami jak spojrzy sie prawdzie w oczy i podejdzie do twmatu racjonalnie.. biorac pod uwagę całokształt czyli m.in. wyniki.. ryzyko.. koszty.. możliwości finansowe.. itp. To wybór jest jeden: KD albo nic..
Dziewczyny nie jestem w stanie ogarnąć tego forum... piszecie tyle wiadomości i w takim tempie, że zastanawiam sie czy jesteście czynne zawodowo
wczoraj Never pisala ze próbuje nadrobic wiadomości z rana bo tyle juz napisaliście... ja zagladajac po pracy czyli najczęściej wieczorami mimo szczerych checi nie jestem juz w stanie tego ogarnąć i wbić sie w dyskusje 
Ps. Lukrecja to piękne co napisalaś o uśmiechu Twojej córci
To jeszcze nie jest szybkie tempo pisania na forum
A prace, jak mowi Bea trzeba dobrze zorganizowac.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Grosiaa wrote:I na NFZ robią?
Termin na konsultację gin do histeroskopii mają na początek września, no to dupa
(
Ja chyba nie będę robić tej histeroskopii do pierwszego podejścia, jak piszcie, że Wam nie zalecali. No chyba, że znajdę szybki termin gdzieś na nfz ale jakoś wątpię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
cud - W prawym jest co najmniej 5 ; lewy dzis niewidoczny ale tam był ten 1. Hormony działają ! w sob ostatni podglad i decyzja czy punkcja w pon czy pare dni przedłużamy hormony
cud !!!! Nie wierze
są małe ale rosną !!
W Pt jeszcze robię estradiol.
Lukrecja, Bea77_2, klamka, sylwia80, Magdala, Dana721, Reni, kayama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grosiaa, przykro mi
i jestem zdziwiona, że w invikcie nie proponowali Ci od razu kariotypu - ja po pierwszej wizycie robiłam. Z tego co mi wiadomo, to na nfz możesz zrobić dopiero po dwóch poronieniach, ale oczywiście zorientuj się co i jak. Nie polecam robienia w Diagnostyce, czekałam chyba 6 tygodni, a mój mąż w invikcie miał wynik po dwóch, różnica w cenie to było może 30 zł.
Ciasteczko, widziałam Twoje wpisy wcześniejsze, jak miałaś estradiol 195 na początku stymulacji to nie był wcale wynik, spodziewałam się u Ciebie dobrych wieści
Lukrecja lubi tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualnyMy Kariotypy robiliśmy w invicta -21 dni na wyniki. Ale tyle mówią że się Max czeka.Lil_m wrote:Grosiaa, przykro mi
i jestem zdziwiona, że w invikcie nie proponowali Ci od razu kariotypu - ja po pierwszej wizycie robiłam. Z tego co mi wiadomo, to na nfz możesz zrobić dopiero po dwóch poronieniach, ale oczywiście zorientuj się co i jak. Nie polecam robienia w Diagnostyce, czekałam chyba 6 tygodni, a mój mąż w invikcie miał wynik po dwóch, różnica w cenie to było może 30 zł.
Ciasteczko, widziałam Twoje wpisy wcześniejsze, jak miałaś estradiol 195 na początku stymulacji to nie był wcale wynik, spodziewałam się u Ciebie dobrych wieści
Estradiol 195 miałam po 5 dniach stymulacji gonal i 3 z mensinorm- wiec wynik nie powalał - ale może zaskoczyło trochę po czasie ? Ciekawe jak dziś.
Jeszcze zobaczymy w sob co bedzie .. decyzja zapadnie. Ale dr mówił ze punkcja bedzie /pytanie czy w pon?
Lukrecja lubi tę wiadomość
-
No właśnie invicta kariotyp robi szybciutko, a w Diagnostyce to wielki lament, że ojejku takie straszne badanie!Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny