IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynever_lose_hope wrote:Ciasteczko, u nas też parametry podstawowe w normach (poza ruchliwością, ale do IVF to nie miało znaczenia), a fragmentacja 19%. Jedno z drugim nie ma wiele wspólnego. My do tego robiliśmy jeszcze test HBA - bada zdolność łączenia się plemników z hialuronianem, który jest otoczce komórki. U nas wyszedł negatywnie ten test, ale embriolodzy zastosują pICSI i obejdą ten parametr..
Po chemii czort wie co będzie mieć .. nie liczymy na wiele
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlamka - póki co jeszcze z miesiąc - potem zależy od wyników
Blastka- No widzisz ... to tak jak te tzw patologiczne rodzinki co mają po ileś tam dzieci, nikt nie dba o zdrowie, piją paką cpaja itp i co ... rozmnażają się jak króliki
Moim zdaniem czynnikiem jest tu stres - my żyjemy w ciągłym stresie (praca, kredyty, potem leczenie itp). Oni niemają wszystko gdzieś
-
Dziewczyny olejcie ją, nie dajcie się wkręcić
Nie wiadomo kto to jest, może nawet nie kobieta, napisało kilka postów, nie ma żadnego polubienia ani historii na forum
) Olać, nie reagować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 17:54
Bea77_2, mar2śka lubią tę wiadomość
-
M80, Reni dzięki za rady. Pójdę za jakiś czas jeszcze raz na usg aby zobaczyć czy polip jest i czy przypadkiem nie urósł. Diabli go nadali
( Na początku sierpnia mam planowane in vitro. A jak szybko macica dochodzi do siebie po takim usunięciu, tzn. kiedy można zacząć przygotowanie?
Reni trzymam kciuki! Za ciasteczko też! Będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 17:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z calej dyskusji wylowilam jedna istotna informacje. Ze pomysl z nasieniem dawcy nie jest glupi.
Mam kolezanke, ktora robila transfer jeden po drugim i za kazdym razem dupa. Maz mial nasienie ok, ale zrobili jakies badanie dodatkowe ( musialabym spojrzec w notatki co to bylo) i zonk.
Byla szybka pilka. Stymulacja,dawca, transfer, ciaza, zdrowe dziecko. Za pierwszym podejsciem.
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kayama wrote:M80, Reni dzięki za rady. Pójdę za jakiś czas jeszcze raz na usg aby zobaczyć czy polip jest i czy przypadkiem nie urósł. Diabli go nadali
( Na początku sierpnia mam planowane in vitro. A jak szybko macica dochodzi do siebie po takim usunięciu, tzn. kiedy można zacząć przygotowanie?
Reni trzymam kciuki! Za ciasteczko też! Będzie dobrze.
zależy od wielkości i położenia , można i już w następnym cyklu , a jak bardziej skomplikowany (duży) to i 3 miesiące trzeba odczekać.38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
nick nieaktualny
-
eM80 wrote:zależy od wielkości i położenia , można i już w następnym cyklu , a jak bardziej skomplikowany (duży) to i 3 miesiące trzeba odczekać.
Ok mój ma 4 mm więc malutki. To musiała bym go usuwać najpóźniej w najbliższym cyklu albo lepiej jeszcze w tym.