IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Te powszechne blond wlosy i niebieskie oczy u Slowian to urban legend.
Raczej germanskie to geny. Bez urazy.
Ciemny blond wlosow i brazowe oczy jak najbardziej slowianskie sa! Ale nie znam Twojego rodowodu wiec tak sobie gdybam.
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMuchacha, pewnie już jesteś po. Czekamy na dobre wieści.
Bea77_2 miałaś 4 procedury bez transferu? Omg. Dzielna babka jesteś. Mam nadzieje, że L dobrze poprowadzi i że będziesz mieć szanse na świeży transfer ✊️✊️
Dziewczyny, melduje, że kropek już na pokładzieTeraz długie dni do testowania
Magdala, Lukrecja, klamka, Bea77_2, mar2śka, karolcia35, niezapominajka2017, Mika10, demelza, eM80, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Kciuki
Magdala, może faktycznie;) u mnie w rodzinie sami Słowianie, a nikt nie ma niebieskich oczu!edloteh, Magdala lubią tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jakie to wszystko jednak trudne. Z moich czterech pęcherzyków były tylko 2 komórki, w tym tylko jedna dojrzała. Czyli gorzej niż ostatnim razem, wtedy 2 dojrzałe i ani jednego zarodka. Jakoś podcięło mi to skrzydła. Nie wiem, na co liczyłam. Tzn. wiem, na to że wszystkie będą piękne. Tak naiwnie i wbrew statystyce. Szanse minimalne. Z drugiej strony może trzeba to wreszcie zaakceptować, i zdecydować się pójść krok dalej. Bo mogę tak w nieskończoność próbować na własnych komórkach, ale co mi to da? Strata pieniędzy, czasu.
Ojej, jakoś mi ciężko. Chyba nie będę tą, która zasieje optymizm na tym forum.
Ale zaraz wezmę się w garść. W ramach pocieszenia umówiłam się na jutro - pierwszy raz w życiu - na laminowanie rzęs. Tyle z tego będę miała, he he...Mimila lubi tę wiadomość
starania od 4 lat, AMH 0,58, 41 lat
1 ivf - 1 zarodek, beta - 0
2 ivf - 2 zarodki, beta +, brak serduszka w 8 tyg.
3 ivf - brak zarodków
4 ivf - 2 zarodki, beta <1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuchacha, no do kitu z tym wszystkim. Nie możemy mieć za proste życie
Dziewczyno, trzymam kciuki by ta jedna komórka i ten jeden plemnik dzisiejszej nocy dobrze się zabawili ✊️✊️
A co do laminowania.... to nigdy nie miałam, ale rozważamdaj znać jak efekty...
Bea77_2 Rozumiem, ze badania genetyczne macie w porządku. Czyli ze to przy podziale uwidaczniają się jakieś błędy w chromosomach? -
Muchacha wrote:Hej dziewczyny. Jakie to wszystko jednak trudne. Z moich czterech pęcherzyków były tylko 2 komórki, w tym tylko jedna dojrzała. Czyli gorzej niż ostatnim razem, wtedy 2 dojrzałe i ani jednego zarodka. Jakoś podcięło mi to skrzydła. Nie wiem, na co liczyłam. Tzn. wiem, na to że wszystkie będą piękne. Tak naiwnie i wbrew statystyce. Szanse minimalne. Z drugiej strony może trzeba to wreszcie zaakceptować, i zdecydować się pójść krok dalej. Bo mogę tak w nieskończoność próbować na własnych komórkach, ale co mi to da? Strata pieniędzy, czasu.
Ojej, jakoś mi ciężko. Chyba nie będę tą, która zasieje optymizm na tym forum.
Ale zaraz wezmę się w garść. W ramach pocieszenia umówiłam się na jutro - pierwszy raz w życiu - na laminowanie rzęs. Tyle z tego będę miała, he he... -
edloteh wrote:Muchacha, pewnie już jesteś po. Czekamy na dobre wieści.
Bea77_2 miałaś 4 procedury bez transferu? Omg. Dzielna babka jesteś. Mam nadzieje, że L dobrze poprowadzi i że będziesz mieć szanse na świeży transfer ✊️✊️
Dziewczyny, melduje, że kropek już na pokładzieTeraz długie dni do testowania
edloteh lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea77_2 w takim razie oby ta 5 procedura okazała się ostatnia ✊️✊️
A co do KD czy AZ.... . Ja nie myślałam nigdy by w ten sposób dojść do macierzysta, z wiekiem i po rozmowach z moim m dochodzimy do wniosku, że to są tyko geny. Najważniejsze jest zdrowe dziecko i nasze zdrowie.
Nie wiem czy z naszymi plemnikami mamy nawet szanse na KD.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 13:54
Bea77_2, Muchacha, sylwia80 lubią tę wiadomość
-
edloteh wrote:Bea77_2 w takim razie oby ta 5 procedura okazała się ostatnia ✊️✊️
A co do KD czy AZ.... . Ja nie myślałam nigdy by w ten sposób dojść do macierzysta, z wiekiem i po rozmowach z moim m dochodzimy do wniosku, że to są tyko geny. Najważniejsze jest zdrowe dziecko i nasze zdrowie.
Nie wiem czy z naszymi plemnikami mamy nawet szanse na KD.
W sumie też coraz bardziej skłaniam się ku temu poglądowi, po tych wszystkich przejściach. Po prostu punkt widzenia zmienia się. Chciałabym stworzyć pełną rodzinę przede wszystkim, więc nawet zaczęłam ostatnio myśleć bardziej o AZ niż KD. To tak jakby forma adopcji, a w sumie prostsza, no i w naszym wieku chyba wchodziłaby w grę tylko adopcja starszych dzieci. No i AZ mimo wszystko dużo mniej kosztuje.
3 ivf - brak zarodków
4 ivf - 2 zarodki, beta <1 -
Bea77_2 wrote:Co to jest laminowanie rzęs?
Laminowanie to alternatywa dla sztucznych rzęs, ponoś nie niszczy tak własnych rzęs. Efekt utrzymuje się do 6 tyg. Dam znać, może to też pic na wodę.
Bea77_2, edloteh lubią tę wiadomość
3 ivf - brak zarodków
4 ivf - 2 zarodki, beta <1