IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Muchacha wrote:dziewczyny, ktoś inny musi przerwać złą passę. Moja beta dziś - 10 dzień po transferze <1.
Trochę popłakałam, ale już jest ok. Takie były szanse od początku i z tym się liczyłam.
Teraz naprawdę czas na plan C
Trzymam kciuki za plan C.Muchacha lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyMuchacha, chole...a
nie tak miało być
Dalej mała. Walczymy! Odpocznij chwile i ruszamy dalej! ✊️✊️✊️
Kto jest na placu boju? Bea77_22 walczy o piękne komórki ✊️✊️✊️ Magdala szykuje się do transferu ✊️✊️✊️ Która jeszcze tam coś „kombinuje”. Przyznawać się dziewczyny.
Mocno trzymam kciuki by pojawiły się tu w końcu dobre wieści ✊️✊️✊️ Bo jakoś smutno tu ostatnio.Magdala, Ciasteczko77, Muchacha lubią tę wiadomość
-
Hej babole.
Dzieki za pamiec.
Moj transfer zostal odlozony w czasie. Wywalilo mi TSH. Zrobilam panel tarczycowy i mam tez przeciwciala p tarczycowe. W czwartek ide do endo na konsultacje. I zbijamy.
A tak ladnie mi endo roslo na tym estrofemie.
My obecnie mamy urlopowy relaks.
Wspolczuje ujemnych bet. To taki cios podcinajacy nogi.
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja już odliczam dni do pierwszej wizyty w Boćku. Początek września. U nas nie będzie wyjść awaryjnych więc stres tym większy. To będzie ostatnia procedura. Niestety nie mogę ryzykować kolejnych stymulacji bo już teraz nie mogę zapanować nad guzkami w piersiach. Po poprzednim podejściu mam wysyp. Tak że ta będzie ostatnią.
-
Muchacha wrote:dziewczyny, ktoś inny musi przerwać złą passę. Moja beta dziś - 10 dzień po transferze <1.
Trochę popłakałam, ale już jest ok. Takie były szanse od początku i z tym się liczyłam.
Teraz naprawdę czas na plan CMuchacha lubi tę wiadomość
-
Muachacha
ale cieszę się, że masz plan, to ważne, żeby się trzymać!
Mika, będziesz podchodzić do stymulacji?Muchacha lubi tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualnyedloteh wrote:Muchacha, chole...a
nie tak miało być
Dalej mała. Walczymy! Odpocznij chwile i ruszamy dalej! ✊️✊️✊️
Kto jest na placu boju? Bea77_22 walczy o piękne komórki ✊️✊️✊️ Magdala szykuje się do transferu ✊️✊️✊️ Która jeszcze tam coś „kombinuje”. Przyznawać się dziewczyny.
Mocno trzymam kciuki by pojawiły się tu w końcu dobre wieści ✊️✊️✊️ Bo jakoś smutno tu ostatnio.
Hej - ja mam crio (pierwsze w życiu) w ten Pt
Muchacha - przykro misilna Kobieto - czas więc na Wasz plan C! Trzymam &&!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 08:20
Muchacha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedloteh wrote:Mika10, za owocną stymulacje ✊️✊️✊️
Ciasteczko77, super, że masz mrozaki ❤️ Niech to będzie udany transfer ✊️✊️✊️
Może i bym miała nadzieje, ale czytając forum od kilku msc podchodzę realnie i bez złudzeń.
Nie lubię się oszukiwać czy nastawiać jak szanse są minimalne. Na chłodno
Dziękuje za kciukii dobre słowo!
-
Lil_m wrote:
Mika, będziesz podchodzić do stymulacji?
Tak, musze zacząć od nowa całą procedurę. Właśnie robimy z m. komplet badań żeby szybko wystartować.
Z pierwszej mimo dawek 450 niewiele uzyskaliśmy. Czekam na raport embriologa i dokumentację ze starej kliniki. Były tylko dwie komórki i jeden zarodek. -
Magdala wrote:Hej babole.
Dzieki za pamiec.
Moj transfer zostal odlozony w czasie. Wywalilo mi TSH. Zrobilam panel tarczycowy i mam tez przeciwciala p tarczycowe. W czwartek ide do endo na konsultacje. I zbijamy.
A tak ladnie mi endo roslo na tym estrofemie.
My obecnie mamy urlopowy relaks.
Wspolczuje ujemnych bet. To taki cios podcinajacy nogi.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Mika10 wrote:Tak, musze zacząć od nowa całą procedurę. Właśnie robimy z m. komplet badań żeby szybko wystartować.
Z pierwszej mimo dawek 450 niewiele uzyskaliśmy. Czekam na raport embriologa i dokumentację ze starej kliniki. Były tylko dwie komórki i jeden zarodek.Mika10 lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Muchacha,przykro mi,trzymaj sie❤
Muchacha lubi tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
Ciasteczko77 wrote:No ja nie miałam od razu transferu - miałam 2 zarodki i od razu mrożone .. nie łudzę się.
Może i bym miała nadzieje, ale czytając forum od kilku msc podchodzę realnie i bez złudzeń.
Nie lubię się oszukiwać czy nastawiać jak szanse są minimalne. Na chłodno
Dziękuje za kciukii dobre słowo!
Ale ja tak sobie myślę przewrotnie, że im więcej nas tutaj próbuje to w końcu którejś musi się udać. Inaczej byłoby to wbrew prawom statystki))
I dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja dziś już mam się o wiele lepiej. Trochę odsapnę po tych zastrzykach i wstrętnym lutinusie i potem myślę intensywnie co dalej.
Dana721, 4me, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
starania od 4 lat, AMH 0,58, 41 lat
1 ivf - 1 zarodek, beta - 0
2 ivf - 2 zarodki, beta +, brak serduszka w 8 tyg.
3 ivf - brak zarodków
4 ivf - 2 zarodki, beta <1