X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 08:42

Mimila lubi tę wiadomość

• Mimila Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    Tak dla twojego info, moja dawczyni jest slowianka. Oni maja duzo dziewczyn zza naszej wschodniej granicy, wiec z tym nie ma raczej problemu. Ale cenowo jest napewno drozej niz w Czechach, i nie jestem pewna jak z azj, bo najczesciej info bylo o podwojnym dawstwie. My pytalismy czy naszego ostatniego zarodka moglibysmy oddac komus do adopcji, to odpowiedz byla zdecydowanie nie. A wszystko dlatego, ze jesli ktos sie decyduje na dwoch dawcow, to musza byc obydwoje przebadani na wszystkie strony. Moj maz mial i tak ze wzgledu na azoospermie duzo wiecej badan, niz inni mezczyzni, ale adopcja nie wchodzila w gre. Nie wiem jak jest w innych klinikach. My, jesli przy biopsji nie znalezliby materialu, chcielismy skorzystac z banku spermy z rozszerzonym profilem dawcy. Swoja droga smiesznie, ze o dawcy mozna wiedziec bardzo bardzo duzo, nawet sa listy ktore oni pisza do par, ktore uzyja ich materialu, a taka jest anonimowosc jesli chodzi o kobiety... Z tym ze dodam, co do kobiety nie chcialam info. Wystarczyly mi podstawowe info i zapewnienie mojej koordynatorki, ze dawczyni jest bardzo dobrym match-em. Mieli inna kandydatke, ale wedlug koordynatorki to nie byl idealny match.
    Super,tez bym chciala taki super dobór ale pewnie w Czechach nie ma co na to liczyc.Musze dowiedzieć sie o Grecje,bo Grecja to moja druga ojczyzna ale jesli podwójne dawstwo tylko;tak jak czytałam to mnie na to nie stać,.

Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
  • Niezapominajka5 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Bea kciuki trzymam i ja!

Ja dzis bylam na podgladzie po 5 dawkach gonapeptylu. Dzis niesmialo bylo widac 7 malutkich pecherzykow i 3 na drugim. Ile z tego wyrosnie i będzie sie nadawało do pobrania dowiem sie za tydzien :/
    Naarazie to wróżenie z fusów...
    Dzis poszedl pierwszy Menopur. Tymczasem czekam na okres i sprawdzam ponownie ten 100% wzrost AMH w 2 lub 3 dc razem z FSh.
    To ładnie z pecherzykami u Ciebie:) u mnie lekarz dopatrzył się troszkę mniej.
    Czy są szanse,że wyrośnie coś więcej oprócz antralnych,czy nie ma bata i to jest max?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 19:48

Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
    Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

km5sp07wycc10ujp.png
    Naturalsik ❤️
    wnid9vvjhnimte9l.png
    Po latach walki 💝
  • Niezapominajka5 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co piszecie, AZ w Czechach wygląda obiecująco. Wcześniej brałam tylko pod uwagę Polskę.
    Dla porównania w Bocianie AZ około 5-6 tys.

klamka, Mimila lubią tę wiadomość

Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
    Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

km5sp07wycc10ujp.png
    Naturalsik ❤️
    wnid9vvjhnimte9l.png
    Po latach walki 💝
  • Erika Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Bea kciuki trzymam i ja!

Ja dzis bylam na podgladzie po 5 dawkach gonapeptylu. Dzis niesmialo bylo widac 7 malutkich pecherzykow i 3 na drugim. Ile z tego wyrosnie i będzie sie nadawało do pobrania dowiem sie za tydzien :/
    Dzis poszedl pierwszy Menopur. Tymczasem czekam na okres i sprawdzam ponownie ten 100% wzrost AMH w 2 lub 3 dc razem z FSh.
    Trzymam kciuki. Ja tez zawsze na prawym mam więcej pęcherzyków zresztą podobnie jak Ty 7 i 4 na lewym ostatnio mialam niestety z tych na lewym nigdy nic nie ma za wolno rosną wiec mogę liczyć tylko na prawy jajnik ...nie wiem dlaczego tak jest

4me lubi tę wiadomość

Wiek - rocznik 1977
    2015-2016 Inseminacja 5 zabiegów bez rezultatu
    2017 Invicta Invitro po podwojnej stymulacji 5 zarodków nieprawidłowych po pgd
    2018 sierpień - przygotowania do kolejnego zabiegu invitro AMH 1.20
  • brenya77 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka5 wrote:
    Czy są szanse,że wyrośnie coś więcej oprócz antralnych,czy nie ma bata i to jest max?

Ja zawsze miałam więcej komórek ostatecznie niż antralnych. Nie wiem jak to możliwe ale zawsze miałam więcej.

Bea77_2, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość

5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
    1 x naturalna cb
    Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea trzymam kciuki za owocną punkcję &&&

Bea77_2 lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka5 wrote:
    Zobaczymy czy bedzie ok bo Pani doktor nie byla jakos super zadowolona. Cos mowila, ze jakosciowo musza byc odpowiednie. Ona jest strasznie malomowna-czasem mnie tym wykancza :/o te pecherzyki to sie tak na koniec na odczepnego zapytałam bo nie sadzilam, ze cos juz widac. Sama nic by nie powiedziala.

Niezapominajka nie wiem jak to jest z tymi antralnymi ale z tego co dziewczyny pisza. Szansa jest i tego sie trzymajmy.

Niezapominajka5 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mimila, Bea77_2, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość

• Mimila Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    Zdecydowanie warto sie zainteresowac ichnimi klinikami. Ja poczatkowo tez tylko z Czechami rozmawialam, ale moj maz bal sie biopsji, i jedynie w Grecji ja chcial zrobic. Ale warto, maja bardzo dobre wyniki.
    Gdzie mają bardzo dobre wyniki?W Grecji?Czemu mąż musiał miec biopsje?

• Mimila Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka5 wrote:
    Z tego co piszecie, AZ w Czechach wygląda obiecująco. Wcześniej brałam tylko pod uwagę Polskę.
    Dla porównania w Bocianie AZ około 5-6 tys.
    A w Bocianie sa zarodki od leczacych sie par?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mimila lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Bea77_2, Mimila, edloteh lubią tę wiadomość

• Mimila Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Bea kciuki trzymam i ja!

Super wyniki!Duzo pęcherzyków!Ja juz nie kicze na swoje;nastawiam sie na az.

4me lubi tę wiadomość

• Mimila Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea,trzymam kciuki jutro!O której masz punkcje?

Bea77_2, edloteh lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Bea77_2, edloteh lubią tę wiadomość

• AmVormittag Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mergelka wrote:
    AmVornittag czy mogę napisać do Ciebie ba priv, wysłałam zaproszenie. Mam kilka pytań nie chcę zasmucić forum :)

Przyjęłam. Nawijaj :-)

3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals :-D
    f2wlwn15ouce76v4.png
    961l9vvjv4n6peyx.png
  • Izunia37 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Bea-jutro Twój wielki dzień-trzymam kciuki!

brenya77, Bea77_2, edloteh, Dana721 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea, za pozytywne myśli ✊️✊️✊️ Bo jajka to będą na pewno ✊️✊️✊️ I dawaj znać jak będziesz już po

brenya77, Bea77_2, Dana721, sylvuś lubią tę wiadomość

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ