IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:Tak dla twojego info, moja dawczyni jest slowianka. Oni maja duzo dziewczyn zza naszej wschodniej granicy, wiec z tym nie ma raczej problemu. Ale cenowo jest napewno drozej niz w Czechach, i nie jestem pewna jak z azj, bo najczesciej info bylo o podwojnym dawstwie. My pytalismy czy naszego ostatniego zarodka moglibysmy oddac komus do adopcji, to odpowiedz byla zdecydowanie nie. A wszystko dlatego, ze jesli ktos sie decyduje na dwoch dawcow, to musza byc obydwoje przebadani na wszystkie strony. Moj maz mial i tak ze wzgledu na azoospermie duzo wiecej badan, niz inni mezczyzni, ale adopcja nie wchodzila w gre. Nie wiem jak jest w innych klinikach. My, jesli przy biopsji nie znalezliby materialu, chcielismy skorzystac z banku spermy z rozszerzonym profilem dawcy. Swoja droga smiesznie, ze o dawcy mozna wiedziec bardzo bardzo duzo, nawet sa listy ktore oni pisza do par, ktore uzyja ich materialu, a taka jest anonimowosc jesli chodzi o kobiety... Z tym ze dodam, co do kobiety nie chcialam info. Wystarczyly mi podstawowe info i zapewnienie mojej koordynatorki, ze dawczyni jest bardzo dobrym match-em. Mieli inna kandydatke, ale wedlug koordynatorki to nie byl idealny match.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
4me wrote:Bea kciuki trzymam i ja!
Ja dzis bylam na podgladzie po 5 dawkach gonapeptylu. Dzis niesmialo bylo widac 7 malutkich pecherzykow i 3 na drugim. Ile z tego wyrosnie i będzie sie nadawało do pobrania dowiem sie za tydzien
Naarazie to wróżenie z fusów...
Dzis poszedl pierwszy Menopur. Tymczasem czekam na okres i sprawdzam ponownie ten 100% wzrost AMH w 2 lub 3 dc razem z FSh.
Czy są szanse,że wyrośnie coś więcej oprócz antralnych,czy nie ma bata i to jest max?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 19:48
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Z tego co piszecie, AZ w Czechach wygląda obiecująco. Wcześniej brałam tylko pod uwagę Polskę.
Dla porównania w Bocianie AZ około 5-6 tys.klamka, Mimila lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Ja dzis bylam na podgladzie po 5 dawkach gonapeptylu. Dzis niesmialo bylo widac 7 malutkich pecherzykow i 3 na drugim. Ile z tego wyrosnie i będzie sie nadawało do pobrania dowiem sie za tydzien
Dzis poszedl pierwszy Menopur. Tymczasem czekam na okres i sprawdzam ponownie ten 100% wzrost AMH w 2 lub 3 dc razem z FSh.
4me lubi tę wiadomość
Wiek - rocznik 1977
2015-2016 Inseminacja 5 zabiegów bez rezultatu
2017 Invicta Invitro po podwojnej stymulacji 5 zarodków nieprawidłowych po pgd
2018 sierpień - przygotowania do kolejnego zabiegu invitro AMH 1.20 -
Niezapominajka5 wrote:To ładnie z pecherzykami u Ciebie:) u mnie lekarz dopatrzył się troszkę mniej.
Czy są szanse,że wyrośnie coś więcej oprócz antralnych,czy nie ma bata i to jest max?
Ja zawsze miałam więcej komórek ostatecznie niż antralnych. Nie wiem jak to możliwe ale zawsze miałam więcej.Bea77_2, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka5 wrote:To ładnie z pecherzykami u Ciebie:) u mnie lekarz dopatrzył się troszkę mniej.
Czy są szanse,że wyrośnie coś więcej oprócz antralnych,czy nie ma bata i to jest max?
Niezapominajka nie wiem jak to jest z tymi antralnymi ale z tego co dziewczyny pisza. Szansa jest i tego sie trzymajmy.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:Zdecydowanie warto sie zainteresowac ichnimi klinikami. Ja poczatkowo tez tylko z Czechami rozmawialam, ale moj maz bal sie biopsji, i jedynie w Grecji ja chcial zrobic. Ale warto, maja bardzo dobre wyniki.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
Niezapominajka5 wrote:Z tego co piszecie, AZ w Czechach wygląda obiecująco. Wcześniej brałam tylko pod uwagę Polskę.
Dla porównania w Bocianie AZ około 5-6 tys.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzis poszedl pierwszy Menopur. Tymczasem czekam na okres i sprawdzam ponownie ten 100% wzrost AMH w 2 lub 3 dc razem z FSh.4me lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
Mergelka wrote:AmVornittag czy mogę napisać do Ciebie ba priv, wysłałam zaproszenie. Mam kilka pytań nie chcę zasmucić forum
Przyjęłam. Nawijaj3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
nick nieaktualny