IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea ja też życzę powodzenia ! Kciukaski
edloteh, Bea77_2 lubią tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
Magdala wrote:Jestes pewna, ze dobrze zrozumialas?
Ja gadalam z dr o AZ. I nie byla to taka kasa.
Ale moze podniesli ceny..
Zarodki sa od mlodych par. Leczacych sie, ale bez wiekszych problemow. Czesto kobiety, ktore nie moga zajsc naturalnie, przy ivf za pierwszym razem jest zdrowa ciaza i zostaje kilka zarodkow, ktore zostaja oddane do dyspozycji kliniki.
Sa to mlode kobiety przed 30rz.
Ja tak zrozumialam.
Mam nadzieję,że jest jednak taniej,bo jeśli teraz nie wyjdzie,to chcielibyśmy od razu podejść do AZ. Jednak od M nie znam dokładnych szczegółów,bo nie chciał ze mną na ten temat rozmawiać. Powiedział "Ty masz zajść na swoich komórkach dziewczyno".
Z mojej perspektywy wygląda to troszkę mniej optymistycznie,bo ostatnio był tylko jeden słaby zarodek. Planujemy,że to nasze ostatnie podejście na swoich gametach.Mimila lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Bea, słodkich snów:-D pewnie lada moment będzie strzał do wenflonu. Mam nadzieję że jak się obudzisz, będą same pozytywne wieści!
brenya77, edloteh, Dana721 lubią tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
Nie miałam czasu czytać Was i widzę że muszę sporo nadrobić.
Dziewczyny mam pytanie jestem już po histeroskopii.
I tak teraz się głowię co tu zrobić. Czekać na wynik histohemi który moim zdaniem i tak będzie nie do końca miarodajny bo pobrany tylko z jednej strony śluzówki. Tracić ten cykl i być może następny jeśli wykaże zapalenie.
Czy brać od razu antybiotyki tak na wszelki wypadek i podchodzić w następnym cyklu do crio? Co byście zrobiły na moim miejcu? -
Niezapominajka5 wrote:Mi pielęgniarka powiedziała,że koszt całości to około 5 tys. Przyjaciółce M proponował AZ i powiedział,że koszt to około 6 tys. Info więc z dwóch źródeł
Mam nadzieję,że jest jednak taniej,bo jeśli teraz nie wyjdzie,to chcielibyśmy od razu podejść do AZ. Jednak od M nie znam dokładnych szczegółów,bo nie chciał ze mną na ten temat rozmawiać. Powiedział "Ty masz zajść na swoich komórkach dziewczyno".
Z mojej perspektywy wygląda to troszkę mniej optymistycznie,bo ostatnio był tylko jeden słaby zarodek. Planujemy,że to nasze ostatnie podejście na swoich gametach.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Blastka wrote:Nie miałam czasu czytać Was i widzę że muszę sporo nadrobić.
Dziewczyny mam pytanie jestem już po histeroskopii.
I tak teraz się głowię co tu zrobić. Czekać na wynik histohemi który moim zdaniem i tak będzie nie do końca miarodajny bo pobrany tylko z jednej strony śluzówki. Tracić ten cykl i być może następny jeśli wykaże zapalenie.
Czy brać od razu antybiotyki tak na wszelki wypadek i podchodzić w następnym cyklu do crio? Co byście zrobiły na moim miejcu?edloteh lubi tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
Mimila wrote:A jakie masz amh I fsh?Przyomnij mi,proszę.
Fsh 9,08
niestety ostatnio nie mialam okazji zbadać w lab,które robi na miejscu, więc krew była badana z opóźnieniem.
Bardzo słabo reaguje na stymuluje. Mimo dużych dawek leków ostatnio tylko 3 komórki.Mimila lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Amh 0,98
Fsh 9,08
niestety ostatnio nie mialam okazji zbadać w lab,które robi na miejscu, więc krew była badana z opóźnieniem.
Bardzo słabo reaguje na stymuluje. Mimo dużych dawek leków ostatnio tylko 3 komórki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 11:57
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea, kochana, przykro mi ze tak mało. Patrząc na estradiol miałam nadzieje, że jednak więcej będzie. Cała nadzieja w tej 5. Niech się zapładniają ładnie ✊️✊️✊️ Niech zaskoczy cię to podejście, w postaci bobo ✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️
Dana721 lubi tę wiadomość