IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzeba otwarcie przyznać, że spie.przyli to
Start i tyle pęcherzyków. Mogła być z tego naprawdę ładna gromadka.
Nie ma co teraz płakać nad rozlanym mlekiem. Nic to nie da.
Oby w jakość poszło to wszystko teraz ✊️✊️✊️✊️✊️
Z czego serducha trzymam kciuki za te 5 ✊️✊️✊️✊️✊️
-
Bea77_2 wrote:Mam dość klinik. To była moja ostatnia stymulacja.
Już chyba prędzej zajdę naturalnie niż przez in vitro. Tylko pieniądze wyrzucone w błoto i niepotrzebny stres. Z 5 pobranych nie mamy szans. Nie z naszą genetyką.
Trzymam kciuki. NIe nastawiaj sie tak zle.edloteh lubi tę wiadomość
2018.08. ICSI - transfer 2 zarodków
AMH 0.79 czerwiec 2018r
AMH 0.16 czerwiec 2017r
AMH 0.78 czerwiec 2016 r. Fsh - 5, LH - 1.97 .
2007- poród cc ( córka) ciąża naturalna, mąż - obniżone parametry nasienia
37 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea, rozumiem Cię:-* rozumiem, że jesteś wkurzona i rozgoryczona, chodziło mi tylko o to, żeby nie skreślać z gory procedury będąc w jej trakcie
edloteh, Bea77_2, sylwia80 lubią tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
Bea77_2 wrote:A po co mi coś omawiać z L? On mi już powiedział, że się wypstrykałam w Czechach. Przecież się nie przyzna do źle dobranej stymulacji. A ja dokładnie wiem co się stało. Za małe dawki na początek plus nie zareagowałam na Elonvę. Dopiero zaczęło mi rosnąć na Gonalu i Menopurze tuż przed zakończeniem stymulacji.
Tja, wypstrykalas sie, z 11 komorek... Jjjjasne.
Oczywiscie, ze sie nie przyzna, nie masz co drazyc nawet. Zapomniec trzeba i trzymamy kciuki za te 5 komorek Bea. Mam nadzieje, ze bedzie transfer.Bea77_2 lubi tę wiadomość
5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Jak z 11 rosnących pęcherzyków można uzyskać 5 komórek. Co za partactwo.
Wiem, że jesteś zła ale uwierz w to że to nie jest zły wynik. Wydaje Ci się taki, bo masz za sobą lepsze efekty - tylko jeśli chodzi o ilość. Trzymam mocno aby cała piątka się zapłodniła i pięknie rozwijała.Reni, Bella93, Dana721 lubią tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Kupa nerwów i kasy tylko. Już nie mam siły na więcej.
Masz masz. Dzis jest zle, ale po transferze znow bedziesz miala sile do dzialania. Zobaczysz.5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
nick nieaktualny
-
ae wkurzające jest to, mam wrażenie, że to jakaś kopia mojej sytuacji
dziwne, są pęcherzyki, gin jest święcie przekonany, że będzie więcej a tu lipa
najgorsze jest to, że nie ma jak sprawdzić czy gin dał dupy, czy zwalił stymulkę, nie ma jak mu udowodnić tego
liczy sobie za wizyty jak jakiś profesor, a jak przychodzi co do czego to jest lekarzem jak każdy innyBea77_2 lubi tę wiadomość
-
Bea77_2 wrote:Zobaczymy ale ja już nie mam wiary w tą klinikę. Czy mogę dziś kieliszek wina? Mam zamiar plus lody. Koniec z wyrzeczeniami.
Ja bym wypila nawet dwa, jesli potrzebujesz.edloteh, Bea77_2 lubią tę wiadomość
1 x naturalna cb
Bea77_2 wrote:Zobaczymy ale ja już nie mam wiary w tą klinikę. Czy mogę dziś kieliszek wina? Mam zamiar plus lody. Koniec z wyrzeczeniami.
Reni, edloteh lubią tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
Reni wrote:ae wkurzające jest to, mam wrażenie, że to jakaś kopia mojej sytuacji
dziwne, są pęcherzyki, gin jest święcie przekonany, że będzie więcej a tu lipa
najgorsze jest to, że nie ma jak sprawdzić czy gin dał dupy, czy zwalił stymulkę, nie ma jak mu udowodnić tego
liczy sobie za wizyty jak jakiś profesor, a jak przychodzi co do czego to jest lekarzem jak każdy inny
Niestety, mozesz porownywac tylko z innymi stymulacjami. Ale ogolnie jak sa komorki a nie rosna, to znaczy, ze lekow jest za malo jak na liczbe komorek. Bea miala lepsze wyniki w Czechasz, wyzsze leki, wiecej komorek. Nie dziwie sie jej, ze analizuje. Mi tez Invicta spieprzyla stymulacje, bo N sie uparl, ze wiecej niz 225 jednostek Menopuru nie dostane (wczesniej bralam 450!), a potem wieeeeeeelkie zdziwienie, ze urosly 4 komorki, choc startowalo wiecej. No tylko 4, bo skad mialy czerpac FSH, jak dostalam tylko 225 Menopuru, czyli ide facto 112.5 czystego FSH? Niestety lekarze w Polsce boja sie wyzszych dawek lekow, stad te glupie komentarze L, ze sie Bea wyprztykala z komorek w Czechach po bardziej agresywnej stymulacji.
Dobrze, ze opisujecie dziewczyny swoje historie. Ja np. duzo slyszalam dobrego o L, ale po historii Bea wiem juz na pewno, ze do niego nie pojade.Bea77_2, Mika10 lubią tę wiadomość
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019