X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Mimila Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea77_2 wrote:
    Już w ogóle nie krwawię. Nie ma śladu. Może progesteron to zatrzymał. Jutro rano powtórzę sikacza bo ten teraz był zrobiony z moczu popołudniowego i jutro robię betę. Wyniki będą pojutrze. I wszystko się już okaże na 100%. Ale raczej niestety nic z tego. Szkoda mi strasznie tego zarodka co wyglądał tak ładnie ale widocznie po trzeciej dobie się popsuł.
    To super,bo to znaczy,że to nie miesiączka.Ja jednak jeszcze uważam,że się udało,Bea.Wierzę w to.

Dana721 lubi tę wiadomość

Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea77_2 wrote:
    Już w ogóle nie krwawię. Nie ma śladu. Może progesteron to zatrzymał. Jutro rano powtórzę sikacza bo ten teraz był zrobiony z moczu popołudniowego i jutro robię betę. Wyniki będą pojutrze. I wszystko się już okaże na 100%. Ale raczej niestety nic z tego. Szkoda mi strasznie tego zarodka co wyglądał tak ładnie ale widocznie po trzeciej dobie się popsuł.
    Nie podniecajmy sie ale jest nadzieja!!!! :D

karolcia35, Dana721 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 08:49

Bea77_2, Dana721 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea77_2 wrote:
    Jutro rano powtórzę sikacza bo ten teraz był zrobiony z moczu popołudniowego i jutro robię betę. Wyniki będą pojutrze.
    Popołudniowy sikacz na tym etapie???..... oj kochana. W tyłek powinnaś dostać. I po co ci był ten stres.
    Ale ten czas oczekiwania na wynik to jakaś maskara. Gdzie oni go robią.
    Grunt że już nie ma krwi.
    Cały czas ✊️✊️✊️✊️✊️

Klamka, gratuluje motylków ❤️

Bea77_2, Niezapominajka5, Dana721 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 18:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me - mega !! Oby, oby dotrwały !! Kciukasy!!! Mocne !!! Trzeba wierzyć !!
    Bea - No nie :) nawet nie z porannego ;) to w ogóle się nie liczy !
    kobito - my tu padniemy na zawał :) dobrze, że nie krwawisz !! Ufff!!Kochana - nic straconego - mocne kciuki !!

Mam pozostale wyniki z dziś- homocysteina 8.32 (Yhm ..?), prog 9.99 (lekki wzrost) ale słabo dalej :(
    Uwaga - tsh z 2.5 mam 0.4 (!!) ale mi tarczyca szaleje :(

4me, Bea77_2, Dana721 lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko77 wrote:
    4me - mega !! Oby, oby dotrwały !! Kciukasy!!! Mocne !!! Trzeba wierzyć !!
    Bea - No nie :) nawet nie z porannego ;) to w ogóle się nie liczy !
    kobito - my tu padniemy na zawał :) dobrze, że nie krwawisz !! Ufff!!Kochana - nic straconego - mocne kciuki !!

Mam pozostale wyniki z dziś- homocysteina 8.32 (Yhm ..?), prog 9.99 (lekki wzrost) ale słabo dalej :(
    Uwaga - tsh z 2.5 mam 0.4 (!!) ale mi tarczyca szaleje :(
    Homocysteina na granicy ale mysle, ze gin powie, ze jest ok i nie ebdziesz musiala nic brac. Dla kobiety nie w ciazy to w ogole super wynik.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea, stawiam cię do pionu.
    Jak chcesz to popłacz, ale nie za długo.
    Poczekajmy na wynik. Jak piękna beta będzie to wiesz ze my tu mocno trzymać będziemy kciuki za dobre przyrosty.
    Jak nie wyjdzie (czego bardzo nie chcemy) to będziemy cię dalej wspierać.
    Nie panikuj kochana. Koleżanka mi kiedyś powiedziała ze na wszystko przychodzi czas, i wtedy nie ma się wątpliwości. To odnośnie KD.... ale oby nie było ci potrzebne.
    Tymczasem poczekajmy na betę ✊️✊️✊️

Ciasteczko77, homocyteina calkiem całkiem :) Rozumiem ze bierzesz kwas mentylowany. Progesteron lepiej ze był około 20 na tym etapie, ale może trafiłaś na wahanie w ciągu doby. Także wynik do potwierdzenia. Jak nie ma plamień to nie ma powodu do zmartwień. Może warto rozważyć tez zastrzyki z progesteronem - zapytaj dr. Tsh faktycznie spadło, a w ciąży zwykle rośnie. Bierzesz jakieś leki na obniżenie?

Bea77_2, Dana721 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edloteh wrote:
    Bea, stawiam cię do pionu.
    Jak chcesz to popłacz, ale nie za długo.
    Poczekajmy na wynik. Jak piękna beta będzie to wiesz ze my tu mocno trzymać będziemy kciuki za dobre przyrosty.
    Jak nie wyjdzie (czego bardzo nie chcemy) to będziemy cię dalej wspierać.
    Nie panikuj kochana. Koleżanka mi kiedyś powiedziała ze na wszystko przychodzi czas, i wtedy nie ma się wątpliwości. To odnośnie KD.... ale oby nie było ci potrzebne.
    Tymczasem poczekajmy na betę ✊️✊️✊️

Ciasteczko77, homocyteina calkiem całkiem :) Rozumiem ze bierzesz kwas mentylowany. Progesteron lepiej ze był około 20 na tym etapie, ale może trafiłaś na wahanie w ciągu doby. Także wynik do potwierdzenia. Jak nie ma plamień to nie ma powodu do zmartwień. Może warto rozważyć tez zastrzyki z progesteronem - zapytaj dr. Tsh faktycznie spadło, a w ciąży zwykle rośnie. Bierzesz jakieś leki na obniżenie?
    Tak - biorę 2 tydz tez metylowany.
    Mi urosło tsh - miałam przed IVF 1.2, po 2.5.. Byłam u endo i zwiększyła dawkę Euthyrox ze 150 na 175 przez wzrost tsh :) do a teraz tak nagle spadło ;) szaleje mi tarczyca ..
    Prog niski - miałam w zeszłym tyg 8.29- dr zwiększył dawki do 3x2 luteina i duphaston :( i tak słaby przyrost :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Niezapominajka5 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dzwonili z kliniki. Pierwszego dnia zaplodnily sie 4 zarodki i dzis na 3 dobe mam dalej 4 piękne zarodki ❤️
    To jeszcze nic nie znaczy, nie podniecam sie za bardzo. Dwie najtrudniejsze doby przed nami :/ plus wchodzi czynnik meski do gry...

Moze to dzieki Waszym kciukom ;)
    Piękny wynik:) trzymam kciuki aby wszystkie doszły do blastki:)

Bea77_2 lubi tę wiadomość

Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
    Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

km5sp07wycc10ujp.png
    Naturalsik ❤️
    wnid9vvjhnimte9l.png
    Po latach walki 💝
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciastek, dupek nie wychodzi we krwi, wiec na pewno masz większe stężenie. Z drugiej strony nie bierzesz tez tego progesteronu jakoś strasznie dużo. Dziwie się ze nie dostałaś zastrzyków np. Prolutexu.
    Co do TSH, to poszło sporo w dół. Dawka leków raczej do skorygowania. Umów może się znów do endo.

Bea, no 5. Mielismy transferowanych jakieś 16 zarodkow i walczyliśmy z m o własne potomstwo prawie 9 lat.
    Niestety, każda kolejna stymualcja to nie przelewki. U nas problem jest po obydwu stronach dlatego podjęliśmy decyzje o AZ.

Bea77_2, Ciasteczko77, Mimila, Niezapominajka5, Dana721, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edloteh wrote:
    Ciastek, dupek nie wychodzi we krwi, wiec na pewno masz większe stężenie. Z drugiej strony nie bierzesz tez tego progesteronu jakoś strasznie dużo. Dziwie się ze nie dostałaś zastrzyków np. Prolutexu.
    Co do TSH, to poszło sporo w dół. Dawka leków raczej do skorygowania. Umów może się znów do endo.

Bea, no 5. Mielismy transferowanych jakieś 16 zarodkow i walczyliśmy z m o własne potomstwo prawie 9 lat.
    Niestety, każda kolejna stymualcja to nie przelewki. U nas problem jest po obydwu stronach dlatego podjęliśmy decyzje o AZ.
    No moj obecny gin w ogóle nie zlecał badań proga - robię je sama :(
    Szukam nowego lekarza :( Do endo jutro napisze.

• 4me Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edloteh wrote:

Edloteh tez jestes moja bohaterka!
    Strasznie mi przykro dziewczyny, ze Was to spotyka. Nie ma kuzwa sprawiedliwosci. Jedni płodzą dziecko za dzieckiem a inni jednego nie moga mieć:/
    Mam nadzieje, ze kazda z Was doczeka sie w końcu tych nieprzespanych nocy i braku spokoju ducha juz do konca życia ;)

Życzę Wam tego z calego serca...

Mimila, Ciasteczko77, Bea77_2, Mika10, karolcia35, Dana721 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko77 wrote:
    No moj obecny gin w ogóle nie zlecał badań proga - robię je sama :(
    Szukam nowego lekarza :( Do endo jutro napisze.
    Ciasteczko w jakim mieście szukasz nowego lekarza?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ciasteczko w jakim mieście szukasz nowego lekarza?
    Gdańsk :(

• 4me Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko77 wrote:
    Gdańsk :(
    I co serio nikogo poleconego? Czy sie nie sprawdzają?

Wyslalam Ci zaproszenie na priv. Moze cos pomogę.

Ciasteczko77 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Czesc Dziewczyny,
    To forum polecila mi znajoma. Od dzis bede tu czestym gosciem :-)
    Zabieram sie za czytanie watku od poczatku :-) O rany, dopieto spojrzalam, ze jest to ponad 500 stron ;-)

Witamy. :-)
    500 jak 500 ale 300 do tylu warto. Mnostwo przydatnych info.

Zofia8 lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    I co serio nikogo poleconego? Czy sie nie sprawdzają?

Wyslalam Ci zaproszenie na priv. Moze cos pomogę.
    Dziękuje !!!

‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ