IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Blastka wrote:Jeśli wszystko będzie dobrze i nie zadzwonią jutro z Novum to o 9 mam transfer. Trzymajcie kciuki proszę.
Zastanawiam się czy sprawdzić rano poziom progesreronu. Wiem że mam duże dawki do suplementacji ale jakoś jestem niedowiarkiem że one działają. Jak sprawdzałam miesiąc temu bez suplementacji to wyszło 5 ng/ml wcześniej miałam nawet 0,22 ng/ml. Tak więc teges.. chyba zbadam.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Blastka brak słów tak mi przykro ;(AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blastka, przykro mi bardzo :-*
4me, ta "grypa" to pewnie ekstra bonus na początek ciąży, jesli jednak kaszel by sie pogłębiał to zapodaj sobie cos z serii prenalen lub homeopatyczny engystol, brałam w obu ciążach i polecam.
Jazdy trzylatka mówisz....hmmm...a tak liczyłam, ze jak przetrwam bunt dwulatka to juz z górki będzie.... No nic, chyba spokój nastanie jak wyjadą na studia4me lubi tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
AmVormittag wrote:Blastka, przykro mi bardzo :-*
4me, ta "grypa" to pewnie ekstra bonus na początek ciąży, jesli jednak kaszel by sie pogłębiał to zapodaj sobie cos z serii prenalen lub homeopatyczny engystol, brałam w obu ciążach i polecam.
Jazdy trzylatka mówisz....hmmm...a tak liczyłam, ze jak przetrwam bunt dwulatka to juz z górki będzie.... No nic, chyba spokój nastanie jak wyjadą na studia
-
AmVomittag, 4me poczekajcie jeszcze trochę, 5cio 6latek to już fajny wiek. Moja córka ma 6 lat i szkoda mi ze tak szybko rośnie. Wczesniej jak byla młodsza było cieżko bo jesteśmy sami w stolicy i nie mamy dziadków. Jeszcze chwilę dziewczynki zaczekajcie.
4me lubi tę wiadomość
-
Blastka bardzo mi przykro.
Wiem co musisz czuć przechodziłem przez to w sierpniutylko u mnie były zarodki 3 dniowe.