Inofem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biore Inofem drugi miesiac 2x1 saszetce, jedyne co zauwarzylam to wiecej sluzu I pobolewaja mnie jajniki od jakiegos czasu, poza tym nic sie nie zmienilo. Apetyt niestety dopisuje tak jak wczesniej I @ jak niebylo tak nie ma. Mam jeszcze zapas na 2 miesiace zobaczymy moze cos sie zmieni.
-
nick nieaktualny
-
ja biorę od kwietnia inofem. I efektów brak. Na mnie chyba po prostu to nie działa. W przyszłym cyklu mam brać po 2 saszetki. Zobaczymy czy to coś da Chociaż gdzieś czytałam, że inofem u niektórych osób zaczyna coś dawać po pół roku stosowania, chociaż są przypadki, że niektórym już w 1 cyklu brania udało się zajść w ciążę, więc nie wiem jak to w końcu jest...
-
Mi po inofemie jeden jedyny raz urósł jakikolwiek pęcherzyk miał 18 mm niestety nie pękł.4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
A ja tez pije Inofem i jakie są tego skutki? Takie ze miesiączka spóźniła mi sie o tydzien, okres wyglada jak nie okres , konsystencja i kolor jakieś dziwne brak owulacji ponieważ progesteron wynosi 1, i lekarz tez stwierdził brak pęcherzyków.. I brak bolu piersi, na mnie chyba ten inofem nie działa, jedynie co bolą mnie jajniki, niż zwykle.czekam,czekam
-
Ja choruje na niedoczynnosc tarczycy w lutym br miałam b. wysokie tsh bo az 93,44 podwyzszone przeciciała i jak teraz sięgne pamięcią to juz dawno nie miałam śluzu płodnego, pamietam ze kiedys takowy występował teraz juz długo długo nie.. a miesiączki zdarzał się miesiąc przerwy i czesto zmieniaja date, zazywam eurothyrox 137, oraz selen na przeciwciała oraz Inofem bo ft4 było niziutkie, ale nie widze zadnej roznicy.. ani nie miałam śluzu, plus bezowulacyjny cykl, fakt przyznam nie piłam codziennie.. od tygodnia pije systematycznie, zobacze czy są rezultaty teraz..
ewwiel lubi tę wiadomość
czekam,czekam