Inofem
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co. Byłam na monitoringu dzisiaj. Okazalo się, że mam tylko jeden jedyny pęcherzyk 23 mm w 9 dc, czyli chyba du*a, ale czuję jednocześnie, że za parę dni 2-3 będzie owulacja( tak mi się wydaje po organizmie). Niestety jest też ta gorsza wiadomość, to może nie być pęcherzyk, a torbiel z poprzedniego cyklu. NO ale się nie załamuję i biorę się do dzieła. W piątek mam iść sprawdzić czy pękł ten pęcherzyk. Zastanawiam się czemu tylko jeden jest i ani jednego więcej. Może to przez Inofem, że nie urosły inne. Chciałabym by to był TEN cykl:)M&M
-
Zmieniłam jedynie dawkę euthyroxu tydzień temu, zaczęłam brać vit. D i vit. B. No więc chyba to jest torbiel, więc pierwszy raz nie będę miała owulacji od czerwca. chociaż może pęknie, bo coś mnie boli po lewej stronie właśnie, nie nakręcam się, bo piątek niedaleko. A po za tym czasu nie mam, bo jeszcze zostają obowiązki i inni lekarze do odwiedzenia w tym tygodniu;)M&M
-
A jakby był ten wymarzony to och. Nie ważne czy mały czy duży, ważne by zrobił to na co każda z nas czeka.
Wiesz wczoraj się dowiedziałam,. że siostrzeniec mojego męzą (19 lat) wpadł i trochę się załamałam, bo szwagierka miała moim dzieckiem się zajmować za 2 lata, a nie być babcią z wpadki, prosto mówiąc. No ale cóż. Takie życie, może ja nie mogę mieć dzieci, może mi to nie jest pisane i tyle;) Teraz z mężem robimy sobie salon na strychu u moich rodziców, więc też nie będę o tym myśleć, po postu nie będę tam jeździć i tyle, by nie słuchać jakie to straszne być w ciąży i jak teraz sobie życie ułożyć. Dla mnie to cud, nie ważne w jakim wieku:)
Życzę im tylko by to docenili, chociaż tego nie zrobią na pewno, ale żeby ten mały ktoś był cały i zdrowy.
ale się rozpisałam;)Ladybird:) lubi tę wiadomość
M&M -
Też tak mam, że kiedy ktoś się nie stara, a nawet się broni przed ciążą a zaliczają wpadkę to przykro mi się robi przez chwilę zmagam się z tematem i dopiero jak przywyknę do tego to jakoś to przetrawiam i potem jest już łatwiej. Czasem sobie wyrzucam,że jak byłam młodsza, to mówiłam,że mam jeszcze czas, a teraz człowiek robi co może by takie maleństwo znalazło się razem z nami na tym świecie...ale cóż czasu nie cofnę, więc muszę walczyć o jutro.
-
Martoszka wrote:Wiecie co. Byłam na monitoringu dzisiaj. Okazalo się, że mam tylko jeden jedyny pęcherzyk 23 mm w 9 dc, czyli chyba du*a, ale czuję jednocześnie, że za parę dni 2-3 będzie owulacja( tak mi się wydaje po organizmie). Niestety jest też ta gorsza wiadomość, to może nie być pęcherzyk, a torbiel z poprzedniego cyklu. NO ale się nie załamuję i biorę się do dzieła. W piątek mam iść sprawdzić czy pękł ten pęcherzyk. Zastanawiam się czemu tylko jeden jest i ani jednego więcej. Może to przez Inofem, że nie urosły inne. Chciałabym by to był TEN cykl:)
-
Ja powiedzialam, ze biore inofem. Ale nic nie powiedziala,.wiec nie wiem czy to cos juz dalo. Mam nadzieje, ze to jest ten pecherzyk. Najwazniejsze by pękł, bo nie bardzo chcę torbiel na święta. Ale to jest tylko jeden jedyny pęcherzyk, który jest w tym cylku. Nie ma ani jednego więcej. Tylko ten jedenM&M