Inofem
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:Ja powiedzialam, ze biore inofem. Ale nic nie powiedziala,.wiec nie wiem czy to cos juz dalo. Mam nadzieje, ze to jest ten pecherzyk. Najwazniejsze by pękł, bo nie bardzo chcę torbiel na święta. Ale to jest tylko jeden jedyny pęcherzyk, który jest w tym cylku. Nie ma ani jednego więcej. Tylko ten jeden
-
u mnie po inofemie urósł jeden pęcherzyk kiedyś musiałam brać dodatkowo leki na stymulację no ale niestety i tym razem się nie udało. Mam nadzieję że Wam szybciej uda się zaciążyć i będziecie przesyłały Nam wiruski
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Martoszka cały cykl bierzesz. Piję a saszetkę dziennie i podobno działa jako suplement a 2 saszetki dziennie jako lek. Tak niektóre dziewczyny mówiły. Mnie lekarz kazał brać raz dziennie. Bez lekarza nawet nie wiedziałam że jest taki specyfik
-
Ja tutaj przeczytałam o tym, zastanawiałam się może z 2 dni i bach do apteki;)
Nie wiem czy o od tego, ale mam jedyny pęcherzyk 23 mm i ciekawe czy pękł dzisiaj, bo wczoraj coś tam się w nim działo( skrzepiki krwi) były na USG widoczne w nim, więc mam nadzieję, że pękł, bo od jutra dupka mam brać.M&M -
Witam dziewczyny ja dopiero dołączyłam do forum, więc z góry przepraszam jeśli moje pytanie się będzie powtarzać. Staram się o dziecko już 13 miesięcy, póki co nic. Jakiś tydzień temu zaczęłam pić preparat o którym piszecie - Inofem - bo ginekolożka mi go zasugerowała po tylu miesiącach nieudanych prób. W aptece babka powiedziała żeby pić 2 saszetki dziennie bo wtedy lepiej działa, z kolei na ulotce pisza o 1 i zgłupiałam. Możecie doradzić?