inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:U mnnie cykle jak w zegarku zawsze 28 dni !! N od dwuch miesięcy po 3 latach przerwy poszłam do pracy na 3 zmiany i dwa dni szybciej ostatnio @ przyszla więc ciekawe jaki wpływ na mój organizm będzie miał inofolic !!
ja mam pcos i miesiączki u mnie właściwie bez leków to raz na 3 miesiące występują.
nie zauważyłam zmian po inofolicu, jedynie przy luteinie w II fazie zdarzało się mi że cykl trwał 26 a nawet raz 21 dni. w zeszłym cyklu wyłączyłam luteinę i nic... gdyby nie to, że jednak włączyłam ją na koniec by wywołać krwawienie to pewnie i do dziś nie miałabym @.
Dla mnie inofolic w połączeniu z metforminą są pomocne przy zbijaniu wagi. No i mam nadzieję, że jak teraz zwiększyłam dawkę inofolicu to i przy owulkach pomoże w tym cyklu brałam CLO i jestem ciekawa czy cały ten zestaw pomógł pęcherzykom urosnąćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyChmurreczka powodzenia życzę
Oj zaskakujcie dziewczyny jedna po drugiej
No u mnie wszystko książkowe pięknie ładne Chociaż czy to wiek czy nerwy pół roku temy tarczyca i prl podskoczyła ekspresem do lekarza po miesiącu juz w normie było i jest wszystko ale efektów dalej brak
Może p hsg ruszy coś ale nie łudzę się nadzieją za bardzo bo niby dlaczego miało by się udac
Mam nadzieję nie mając jej Wiecie pewnie o co mi chodzichmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Aga to taka nadzieja z przeświadczeniem zakotwiczonym w głębi umysłu, ze i tak się nie uda? Nie lubie tego uczucia.
Uda sie w koncu na bank! W koncu musi byc przeciez lepiej. Limity zmartwien i smutków wykorzystane w pełni!aja, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Aga, ja choć pije inofolic to i tak mnie piersi bola i są nabrzmiałe, czasem zaraz po owulacji, takie się robią, ale u mnie to przez wysoką prl. teraz jestem przed @ i już nie mogę wytrzymać z piersiami ;/
-
nick nieaktualnyaja wrote:Aga, ja choć pije inofolic to i tak mnie piersi bola i są nabrzmiałe, czasem zaraz po owulacji, takie się robią, ale u mnie to przez wysoką prl. teraz jestem przed @ i już nie mogę wytrzymać z piersiami ;/
No moja prl w normie bo niedawno robiłam wyniki !!!No pewnie w drugiej fazie podskakuje he he i cycki szaleją
ach życie !!! -
chmurreczkaa wrote:ja to dziś usłyszałam od mojej gin piję więc dwa razy dziennie od dzisiaj i zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:11
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
Gulia07 -
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny, tak trochę z innej beczki:) byłam dziś na monitoringu owulacji to mój 9 dc. W prawym jajniku zero pęcherzyków za to w lewym sporo, ale jak to lekarz stwierdził " za duży jak na tą fazę cyklu" nie wiem dokładnie ile miał ale jest za duży:( czy wiecie co to może oznaczać? Owulacji pewnie z tego nie będzie? Możliwe że to jest jakiś przerośnięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu?
-
Aniiusiaaa5 wrote:Hey dziewczyny, tak trochę z innej beczki:) byłam dziś na monitoringu owulacji to mój 9 dc. W prawym jajniku zero pęcherzyków za to w lewym sporo, ale jak to lekarz stwierdził " za duży jak na tą fazę cyklu" nie wiem dokładnie ile miał ale jest za duży:( czy wiecie co to może oznaczać? Owulacji pewnie z tego nie będzie? Możliwe że to jest jakiś przerośnięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu?
szkoda, że nie wiesz dokładnie jak duży był ten pęcherzyk.
poza tym jeśli jest więcej niż jeden pęcherzyk to szanse są cały czas. Może inny odpowiednio ładnie urośnie i pęknie w odpowiednim czasie Kiedy masz znów monitoring?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Aniiusiaaa5 wrote:w środę kolejny monitoring... tym razem zapytam o rozmiar:)
ja mam pierwszy monitoring właśnie w środę, to będzie 12dc. PowodzeniaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
AGA no inofolic tez ma dzialanie ze zmniejsza łaknienie na słodycze. Przyjmowanie go w ciazy wpływa na zmniejszenie ryzyka cukrzycy ciazowej, czyli ogolnei reguluje troche cukry w organizmie.
Anusia, Chmureczka powodzenia Wam zycze. Mam nadzieje ze sie udachmurreczkaa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
katarta wrote:może źle zrozumiałam więc chciałabym coś wyjaśnić - można przyjmować inofolic w ciąży?
podobno można, ale w czasie ciąży radziłabym wszystko konsultować z lekarzemRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:AGA no inofolic tez ma dzialanie ze zmniejsza łaknienie na słodycze. Przyjmowanie go w ciazy wpływa na zmniejszenie ryzyka cukrzycy ciazowej, czyli ogolnei reguluje troche cukry w organizmie.
Anusia, Chmureczka powodzenia Wam zycze. Mam nadzieje ze sie uda
A sutki was bolą po inofolicu dziewczyny
Bo mnie normalnie zaczynają tak boleć że szok a gdzie tam @ jeszcze :!!!
-
chmurreczkaa wrote:podobno można, ale w czasie ciąży radziłabym wszystko konsultować z lekarzem
Dokładnie tak, myślę, ze jak lekarze troszke na nas testują ten specyfik to tak smao moze być z zażywaniem w ziązy. Mi gin w razie ciąży kazała odstawić go, -
AGA 30 wrote:A sutki was bolą po inofolicu dziewczyny
Bo mnie normalnie zaczynają tak boleć że szok a gdzie tam @ jeszcze :!!!
Ja mam to samo... pierwszy taki cykl z tym że ja jestem po @ i nadal mnie tak bolą że lepiej ich nie tykać uważam że to zasługa inofolicu bo nic innego nie zażywam... -
chmurreczkaa wrote:ja mam pierwszy monitoring właśnie w środę, to będzie 12dc. Powodzenia
Również życzę powodzonka:) Ja niestety dziś się trochę podłamałam tym jego zdziwieniem na wielkość pęcherzyka:( do tej pory mówił że wszystko jest u mnie na dobrej drodze:/ -
nick nieaktualnyAniiusiaaa5 wrote:Ja mam to samo... pierwszy taki cykl z tym że ja jestem po @ i nadal mnie tak bolą że lepiej ich nie tykać uważam że to zasługa inofolicu bo nic innego nie zażywam...
No to szybko zaczyna na mnie działać
Ciekawe co będzie w pierwszej fazie cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 19:07