INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mixa nie wiem ja też dopiero raczkuję w tym temacie i może też wpłynął na FL inofolic nie wiem. Faktem jest, że w tym cyklu lepszy śluz, lepsza temperatura, w fl pojawiał mi się wcześniej sluz płodny teraz nie. Poza tym po brevelle pęcherzyk był większy wyhodowany i wyraźnieszy skok temperatury miałam. Jaki efekt? okaże się za kilka dni
-
nick nieaktualnyrozumiem, ja po tym clo mam mega śluz jak nigdy przedtem,o endometrium pytałam to ponoc też jest super, biore tez w1 fazie wiesiołka, inofolic mi przyszedł z opóźnieniem i nie zastosowłam w tamtym cyklu, w sumie jak rozmawiałam z lekarzem, to na nic nie narzekał, ale do 3 próby raczej nie podchodzę, od jutra powinnam się stymulowac, ale jakoś podejscia nie mam ani wiary....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa pomysl prosze ile miesiecy moze lat sie staraci a z tego co czytam to byla Twoja 2 inseminacja czyli dopiero 2 miesiace... Nie rezygnj z kolejnych.inseminacji pamietaj ze to zawsze wieksze szanse niz normalnie na zajscie... Ja 3mam kciuki. Pamietaj kazdej z nas jest zle ale po to tu jestesmy zeby rozmawiac z takimi samymi kobietami jak my... Zeby sobie pomagac. Najgorszym wyborem jest nic nie robic. Nie poddawaj sie bo to moze wlasnie ten cykl gdzie jest wam zapisane w gwiazdach a co jesli go przeoczysz ? Wiec glowa do gory i walczymy dalej :-*
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenuś wrote:Agi, to bardzo dobry plan!
ja jakoś z waszą pomocą podnoszę sie po wielkim dole po , dodzwoniłam sie do kliniki i wcisnełam na wizytę, więc plan mam taki sam-od dziś clo przez 5 dni, monitoring i zobaczymy, męza musiałam umówić na mrozenie, bo go nie będzie-jakoś w to wszystko nie wierzę, ale chyba bezczynność by mnie jeszcze bardziej przygnębiła
spadam więc do roboty i śpiewam jak kibic na meczu-do boju do boju, do bojuuuuuu, hahahamandragora lubi tę wiadomość
-
Mixa wrote:ja jakoś z waszą pomocą podnoszę sie po wielkim dole po , dodzwoniłam sie do kliniki i wcisnełam na wizytę, więc plan mam taki sam-od dziś clo przez 5 dni, monitoring i zobaczymy, męza musiałam umówić na mrozenie, bo go nie będzie-jakoś w to wszystko nie wierzę, ale chyba bezczynność by mnie jeszcze bardziej przygnębiła
spadam więc do roboty i śpiewam jak kibic na meczu-do boju do boju, do bojuuuuuu, hahaha
tak trzymać dziewczyny!
Ja tez chciałam chociaż na chwilę sobie odpuścić, ale niestety nie da się... jeden cykl spróbowałam i poległam. -
paszczakin wrote:babki, pomocy
wiecie moze jak to dziala z tym progesteronem dopochwowym?
dopoki go nie odstawie to @ nie przyjdzie, nie? nawet jesli ciazy nie ma? musze, musze (jesli nie zaszlam) przesunac cykl do weekendu, bo inaczej harmonogram inseminacji mi sie popsuje..
paszczakin, w większości przypadków luteina blokuje okres, ale zdarza się również tak, że okres mimo wszystko przychodzi, więc branie jej nie da Ci 100% pewności, że okres na pewno nie przyjdzie. -
nick nieaktualny