INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno a u nas nie ma tak dobrze, choć moze na specjalne życzenie zgodziliby się, haha
mój mąż chciałby, w ogóle to jest na maksa zastresowany jak tam idzie, bo mówi, ze widzi kolejnych chopaków w kolejce do pokoiku i działa pod presją czasu
a ja wógle własnie wróciłam od lekarza, bo am zapalenie krtani, antybiotyk dostałam, pani doktor twierdzi, ze mi nie zaburzy leczenia, coś mój lekarz miał nosa lepszego ode mnie- z tą choroba z iui i tak by nici były- nic na siłę, musze to w końcu zrozumieć a jestem w gorącej wodzie kąpana -
Ja tez jestem w goracej wodzie kapana tez sobie ciagle tlumacze nic na sile a pozniej robie cos zupelnie odwrotnego
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyno niestety, ja też wszystko biore do siebie i szukam rozwiązania problemu, który dopiero moze nastąpic, a wogóle to wyolbrzymiam niektóre rzeczy-tak jak ostatnio uznałam, ze to, ze lekarz skierował mnie na te hsc jest dowodem na to,ze jestem fatalnym przypadkiem, a dopiero potem przeczytałam, ze to standard w 2 m-cu staran tej klinice- a co sie napłakałam to moje
-
Ale tu cisza... Dziewczyny poddalyscie sie czy macie tak piekna pogode, wycieczki rowerowe, spacery i inne sprawy na glowie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo super info mandragora, trochę przeszłam w stan zawieszenia, bo tak sobie myślę, ze dopóki nie będę miała wyników tego badania hsc, to nie wiem co dalej ze mną, staram się odganiać czarne myśli, muszę czekać, na te forum się już kiedys szykowałam, ale myślałam, ze tam właśnie doła złapię...
-
nick nieaktualny
-
Nie wyszło znowu, dzis mój 1dc ...tak sobie mysle..mialam zamier robic 5 iui ale teraz mysle czy to ma sens? chyba w czerwcu zrobimy in vitro...a moze poczekac..zrobic przerwe z 3 mce? zeby wszystko odsapnęło? nie wiem juz sama
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Dziewczyny a co myslicie o jajeczku ktore wedruje przez jajowody do macicy, czy jest taka tez mozliwosc ze np jajowod jest za waski i ono nie moze sie przedostac? tylko sie ze mnie nie smiejcie niby wiem ze nie, ale skoro mam jajowody drozne , i poskrecane to moze one gdzies sa tak waskie ze nie ma szansy na wędrówkę? Eh chyba juz wymyslam bzduryStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Mixa tez zdrowka zycze moj maz dzis tez zaczal podpytywac czy nie lepiej juz pomyslec o in vitro niz probowac z inseminacja... Czyli jak on juz zaczyn watpic to ja juz sama nie wiem
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Dziewczyny to ja za 5 lat wtedy tez wejde na to forum 35+ ale was juz na 100% tam nie bedzie bo jedno dziecko bedziecie prowadxic do przedszkola a drugie przewijac z pieluch z calego serca wam tego zycze
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Lena jesli masz drozne to wszystko powinno byc ok. Przy hsg juz by Ci powiedxieli ze gdzies masz za wasko bo bym im to wyszlo podczas badania
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
A ja tez nie wiem jakie moj ma plany poniewaz badalismy nasienie meza i chyba je zgubili... Jutro mam dzwonic to moze czegos wiecej sie dowiem...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza