X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki,spoko
    ja jednojajnikowa, to mogę woógle miec pod górkę

• mandragora Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny; ) jestem po wizycie. Pęcherzyk jest jeden 18 mm. Dostałam jeszcze dwa dni menopuru. W piątek kontrola i decyzja co dalej. Z dobrych wieści to to że pęcherzyk jest w prawym jajniki ;) czyli w tym co niby nie pracował. Obudził się ; )inofolic działa!

Mixa lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super :) A czemu lekarz dalej stymuluje skoro pęcherzyk już jest idealnego rozmiaru?

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Hej dziewczyny; ) jestem po wizycie. Pęcherzyk jest jeden 18 mm. Dostałam jeszcze dwa dni menopuru. W piątek kontrola i decyzja co dalej. Z dobrych wieści to to że pęcherzyk jest w prawym jajniki ;) czyli w tym co niby nie pracował. Obudził się ; )inofolic działa!
    kurcze- super,moze i na mojego leniucha jest jakaś rada ;-)

• mandragora Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedział ze jeszcze za mały. Poza tym endometrium jeszcze bylejakie.

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. No to może dobra decyzja :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ostatni dzien wolności przeżywam stresy, nerwowa atmosfera u mnie w pracy, wszyscy niezadowoleni dwaj koledzy w biletem w jedna stronę, nieciekawie... jak już mi się pracy sypnie, to wszystko w łeb dostanie, nawet jak załapię nową fuchę, to czy bede w stanie tak zapieprzac na te wizyty, szukam wyjścia awaryjnego...

• mandragora Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam duże nadzieje ;) do tej pory oba cykle były na lewym jajniki.

Mixa lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    a ja ostatni dzien wolności przeżywam stresy, nerwowa atmosfera u mnie w pracy, wszyscy niezadowoleni dwaj koledzy w biletem w jedna stronę, nieciekawie... jak już mi się pracy sypnie, to wszystko w łeb dostanie, nawet jak załapię nową fuchę, to czy bede w stanie tak zapieprzac na te wizyty, szukam wyjścia awaryjnego...
    Widzisz ja mam niestety to samo. Pierwsza praca po studiach więc urlop będę musiała sobie wypracować :( Teraz mam staż ale nic mi się tak na prawdę nie należy :(

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora, ale fajnie to u ciebie ruszyło, a wogóle ten jajnik nie dawał znaków życia??? mój lekarz opisuje jako lity czyli że na nim nic nie widac- żadnej aktywności pęcherzykowej
    nawet nie mogę uwierzyc że ten inofolic ma takie super działanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Widzisz ja mam niestety to samo. Pierwsza praca po studiach więc urlop będę musiała sobie wypracować :( Teraz mam staż ale nic mi się tak na prawdę nie należy :(
    no jak zostane bez roboty, to mi sie macierzynskie nawet nie bedzie należało, kurcze nie wczas te problemsy
    wchodze chyba na pracuj.pl

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasowałaby Ci teraz ciąża to nie mogliby Cię zwolnić :) Ja mam zawsze możliwość zatrudnienia się u własnych rodziców na czas macierzyńskiego :)

Mixa lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Pasowałaby Ci teraz ciąża to nie mogliby Cię zwolnić :) Ja mam zawsze możliwość zatrudnienia się u własnych rodziców na czas macierzyńskiego :)
    tak pasowałaby jak nie wiem, fajnie z tym zatrudnieniem u rodziców, ja chyba poprosiłabym kolege o to samo

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłabyś popłacić ubezpieczenie ze dwa miesiące a później L4

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak właśnie ;-)
    jest to opcja, kurcze nie jest w życiu łatwo, oby tylko w końcu się udało,,,

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    tak właśnie ;-)
    jest to opcja, kurcze nie jest w życiu łatwo, oby tylko w końcu się udało,,,
    Tak czasami sobie myślę, że ja już chyba się przyzwyczaiłam do tych niepowodzeń i nie wyobrażam sobie momentu zobaczenia dwóch kresek :(

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • hellokitty Znajoma

Wysłany: 14 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny popatrzcie na wykres... bo ja juz zgłupialam... dziwactwo wychodzi... wprawdzie przy IUI byly 2 pecherzyki ale teraz jest jakos dziwnie z wykresem... 6be6a891064af34b140139f9a086e030.png co myslicie?

:)
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitty testuj !

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz zatestować ale wydaje mi się, że masz jeszcze ze dwa dni do ewentualnej @

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    mandragora, ale fajnie to u ciebie ruszyło, a wogóle ten jajnik nie dawał znaków życia??? mój lekarz opisuje jako lity czyli że na nim nic nie widac- żadnej aktywności pęcherzykowej

Mixa mój był z cechami pco. Same torbiele. I ciągle słyszałam że z niego nic nie urośnie ;)
    nawet nie mogę uwierzyc że ten inofolic ma takie super działanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:59

Mixa lubi tę wiadomość

‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ