INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny; ) jestem po wizycie. Pęcherzyk jest jeden 18 mm. Dostałam jeszcze dwa dni menopuru. W piątek kontrola i decyzja co dalej. Z dobrych wieści to to że pęcherzyk jest w prawym jajniki czyli w tym co niby nie pracował. Obudził się ; )inofolic działa!
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Hej dziewczyny; ) jestem po wizycie. Pęcherzyk jest jeden 18 mm. Dostałam jeszcze dwa dni menopuru. W piątek kontrola i decyzja co dalej. Z dobrych wieści to to że pęcherzyk jest w prawym jajniki czyli w tym co niby nie pracował. Obudził się ; )inofolic działa!
-
nick nieaktualnya ja ostatni dzien wolności przeżywam stresy, nerwowa atmosfera u mnie w pracy, wszyscy niezadowoleni dwaj koledzy w biletem w jedna stronę, nieciekawie... jak już mi się pracy sypnie, to wszystko w łeb dostanie, nawet jak załapię nową fuchę, to czy bede w stanie tak zapieprzac na te wizyty, szukam wyjścia awaryjnego...
-
Mixa wrote:a ja ostatni dzien wolności przeżywam stresy, nerwowa atmosfera u mnie w pracy, wszyscy niezadowoleni dwaj koledzy w biletem w jedna stronę, nieciekawie... jak już mi się pracy sypnie, to wszystko w łeb dostanie, nawet jak załapię nową fuchę, to czy bede w stanie tak zapieprzac na te wizyty, szukam wyjścia awaryjnego...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnymandragora, ale fajnie to u ciebie ruszyło, a wogóle ten jajnik nie dawał znaków życia??? mój lekarz opisuje jako lity czyli że na nim nic nie widac- żadnej aktywności pęcherzykowej
nawet nie mogę uwierzyc że ten inofolic ma takie super działanieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:28
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Widzisz ja mam niestety to samo. Pierwsza praca po studiach więc urlop będę musiała sobie wypracować Teraz mam staż ale nic mi się tak na prawdę nie należy
wchodze chyba na pracuj.pl -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Pasowałaby Ci teraz ciąża to nie mogliby Cię zwolnić Ja mam zawsze możliwość zatrudnienia się u własnych rodziców na czas macierzyńskiego
-
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:tak właśnie
jest to opcja, kurcze nie jest w życiu łatwo, oby tylko w końcu się udało,,,Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Mixa wrote:mandragora, ale fajnie to u ciebie ruszyło, a wogóle ten jajnik nie dawał znaków życia??? mój lekarz opisuje jako lity czyli że na nim nic nie widac- żadnej aktywności pęcherzykowej
Mixa mój był z cechami pco. Same torbiele. I ciągle słyszałam że z niego nic nie urośnie
nawet nie mogę uwierzyc że ten inofolic ma takie super działanieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:59
Mixa lubi tę wiadomość