INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mixa... Dokladnie ja tez jestem juz obojetna dzis podpisalismy wszystkie dokumenty i jakos tak sie nie ciesze... Zastanawiamy sie czy podac dwa czy jeden zarodek.... Boje sie ze bede za bardzo zachlanna...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
Oj z ta konska dawka hormonow to sie nie martwie. Ja mam termin na usg na 14.07. To bedzie zaraz przed miesiaczka. A Ty?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyblanka, ja czytam forum inv i różnie bywa, czasami jest nawet duzo jajeczek, a nie ma z tego zarodków...ale nie ma co się martwić na zapas... ja też mam się zgłsoić przed następną @ - myślę, że to będzie 11.07 i mam nadzieję,że będzie ok i rusze ze stymulacja,wtedy pójdziemy równo ;-)a przyjmujesz blanka jakieś suplementy czy tabsy przed tym inv?zalecili ci cos?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:58
-
Nie mi nic nie zalecili. Wiesz ja juz najadlam sie wszystkiego przez ostatnie miesiace i wydaje mi sie czego bym sie nie dotknela to juz za eiele nie zmieni. Jesli ma sie udac to sie uda... A ktore inv wybraliscie? My to najdrozsze teraz nie pamietan dokladnego skrotu ale czylalam o tym najdrozszym badania z Wloch i daje najwieksze szanse. Pomysl tez o tym. Jak juz kupowac ciaze to z najlepszego wydania ))
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyNo ja na pewno wezmę najdroższa opcje, bo tak jak Ty jestem zdania, że jak już się za to bierzemy, to trzeba maskymalizowac szanse jeszcze nie gadałem z lekarzem na ten temat, ale nie spodziewam się innej opcji zwlaszcza w moim wieku ja lykam suplementy, sam lekarz mi nie zalecil, musiałam za język ciągnąć jak to się mówi. Lykam te specyfiki chyba bardziej dla własnego komfortu psychicznego bo wyniku inv pewnie nie zmienia-jak piszesz
-
nick nieaktualnydziewczyny, a czy jak ma sie nadzerke i cyt gr II, czy mozliwe przeprowadzenie inseminacji? nie rodzilam nigdy i lekarze znow odradzaja wymrozenie nadzerki - a w tym wypadku moja cyt nigdy nie bedzie gr I. Wie ktos cos na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 18:11
-
Anna255 ja od zawsze mam II . Mixa zobaczysz ze nam sie uda "kupimy te ciaze"
Anna255 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyblanka, mam nadzieję, ze nam sie uda i nawet w to wierzę ale pliss-trochę pokory, moja kolezanka też myslała, ze ciążę można kupić, nawet zadymę w novum w warszawie zrobiła ...
jestem nastawiona pozytywnie i pełna nadziei jak Ty, ale niestety też liczę sie z porażką, na razie idziemy do przodu!!!Beata.D lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie będzie, nawet się nie martw, ani sie obejrzysz a zaśniesz, a jak się obudzisz - będzie po-bez stresu, bez nerwów, na drugi dzień zapomnisz, nawet tego do hsg nie porównuj
ja panikowałam, a było naprawdę ok, oby zawsze wszystkie badania takie były
jakbyś nie wzięła narkozy, to co innego, a tak to nie będziesz wiedziała co i kiedy z tobą robią, mówię ci- przyznasz mi rację po