X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fostimon i ovitrelle brałam w brzuch albo w ramię, myślałam, ze nie ma różnicy czy w brzuch, czy w ramię czy w posladek..

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa... Dokladnie ja tez jestem juz obojetna :( dzis podpisalismy wszystkie dokumenty i jakos tak sie nie ciesze... Zastanawiamy sie czy podac dwa czy jeden zarodek.... Boje sie ze bede za bardzo zachlanna...

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz banka Ci doradzi, poza tym dwa moim zdaniem to dobra opcja, obyśmy tylko tyle ich wyhodowały ;-)

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj z ta konska dawka hormonow to sie nie martwie. Ja mam termin na usg na 14.07. To bedzie zaraz przed miesiaczka. A Ty?

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blanka, ja czytam forum inv i różnie bywa, czasami jest nawet duzo jajeczek, a nie ma z tego zarodków...ale nie ma co się martwić na zapas... ja też mam się zgłsoić przed następną @ - myślę, że to będzie 11.07 i mam nadzieję,że będzie ok i rusze ze stymulacja,wtedy pójdziemy równo ;-)a przyjmujesz blanka jakieś suplementy czy tabsy przed tym inv?zalecili ci cos?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:58

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mi nic nie zalecili. Wiesz ja juz najadlam sie wszystkiego przez ostatnie miesiace i wydaje mi sie czego bym sie nie dotknela to juz za eiele nie zmieni. Jesli ma sie udac to sie uda... A ktore inv wybraliscie? My to najdrozsze teraz nie pamietan dokladnego skrotu ale czylalam o tym najdrozszym badania z Wloch i daje najwieksze szanse. Pomysl tez o tym. Jak juz kupowac ciaze to z najlepszego wydania ;)))

Mixa lubi tę wiadomość

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na pewno wezmę najdroższa opcje, bo tak jak Ty jestem zdania, że jak już się za to bierzemy, to trzeba maskymalizowac szanse :-) jeszcze nie gadałem z lekarzem na ten temat, ale nie spodziewam się innej opcji zwlaszcza w moim wieku :-) ja lykam suplementy, sam lekarz mi nie zalecil, musiałam za język ciągnąć jak to się mówi. Lykam te specyfiki chyba bardziej dla własnego komfortu psychicznego bo wyniku inv pewnie nie zmienia-jak piszesz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a czy jak ma sie nadzerke i cyt gr II, czy mozliwe przeprowadzenie inseminacji? nie rodzilam nigdy i lekarze znow odradzaja wymrozenie nadzerki - a w tym wypadku moja cyt nigdy nie bedzie gr I. Wie ktos cos na ten temat?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 18:11

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 ja od zawsze mam II . Mixa zobaczysz ze nam sie uda :) "kupimy te ciaze" ;-)

Anna255 lubi tę wiadomość

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blanka, mam nadzieję, ze nam sie uda i nawet w to wierzę ;-) ale pliss-trochę pokory, moja kolezanka też myslała, ze ciążę można kupić, nawet zadymę w novum w warszawie zrobiła ...
    jestem nastawiona pozytywnie i pełna nadziei jak Ty, ale niestety też liczę sie z porażką, na razie idziemy do przodu!!!

Beata.D lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was Słoneczka. Mixa bardzo dobre i mądre podejście :)

Mixa lubi tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś to trzeba sobie tłumaczyć, zeby nie zwariować ;-)
    a słoneczko dzisiaj świeci, moze ono wpłynie na mnie pozytywnie ;-)
    a jak sysia-kiedy histero?

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zimno i pochmurno :( podobno ma być ładnie. Zdecydowałam się na histero prywatnie. Zabieg umówiony na 10.07 :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to już niedługo, a robisz z narkoza czy bez?

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z narkozą na szczęście :) Nie dałabym rady. Chyba nie robią bez narkozy, bo za duże ryzyko uszkodzenia ścianki macicy przy poruszeniu się pacjętki

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robią sysia niestety, dobrze że wzięła taka opcje z narkoza, nawet nie poczujesz i się nie obejrzysz a będzie po :-)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam nadzieję, już więcej moja noga u lekarza nie postanie :(

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to? A inv? Ale damy rade :-)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będzie mnie bolało histero to im zrobię w klinice takie jazdy, że szok!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie będzie, nawet się nie martw, ani sie obejrzysz a zaśniesz, a jak się obudzisz - będzie po-bez stresu, bez nerwów, na drugi dzień zapomnisz, nawet tego do hsg nie porównuj
    ja panikowałam, a było naprawdę ok, oby zawsze wszystkie badania takie były ;-)
    jakbyś nie wzięła narkozy, to co innego, a tak to nie będziesz wiedziała co i kiedy z tobą robią, mówię ci- przyznasz mi rację po ;-)

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: