INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja87 wrote:Hej laski. Pytanie. W piatek byc moze mój wielki dzien,pierwsza IUI. Pytanie. Jaka trzeba zachować wstrzemięźliwości przed? Cos obilo mi sie o uszy ze dwa dni,ale mój lekarz nic mi nie mówil.
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Ja to mam chyba pecha...Wydaje mi się że nawet o testowaniu myśleć nie mogę...Poszłam do toalety i co? I zaczęłam plamić...@ jak nic jutro się rozkręci to nawet testować nie będę.Załamka. 4lata starań drugie IUI i nic.Napiję się winka i idę popłakać w poduszkę
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam za was kciuki. Jutro będzie lepiej i zaczynam kolejny cykl starań,może kiedyś sie uda choć już tracę nadzieję.
mała 32 -
mała 32 wrote:Ja to mam chyba pecha...Wydaje mi się że nawet o testowaniu myśleć nie mogę...Poszłam do toalety i co? I zaczęłam plamić...@ jak nic jutro się rozkręci to nawet testować nie będę.Załamka. 4lata starań drugie IUI i nic.Napiję się winka i idę popłakać w poduszkę
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam za was kciuki. Jutro będzie lepiej i zaczynam kolejny cykl starań,może kiedyś sie uda choć już tracę nadzieję.
Moze to nie okres. Pisalas,ze mialas dostac 8-10 lutego.08.09 - transfer
-
Idgie wrote:Moze to nie okres. Pisalas,ze mialas dostac 8-10 lutego.
Bo tak mi lekarz powiedział,trochę mi się to za daleko w czasie wydawało bo cykle mam przeważnie 28-29 dni.A IUI bylo robione w 15dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:32
mała 32 -
Nadzieja87 wrote:Hej laski. Pytanie. W piatek byc moze mój wielki dzien,pierwsza IUI. Pytanie. Jaka trzeba zachować wstrzemięźliwości przed? Cos obilo mi sie o uszy ze dwa dni,ale mój lekarz nic mi nie mówil.
Nadzieja idziesz jak burza, trzymam kciuki! Czy decydujecie się na AIH?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 23:04
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
aszka wrote:to mozesz spokojnie brac clo np, tyle -raczej przy nim duzo dziewczyn nie ma zadnych skutkow, sprobowac mozesz
chyba ze juz sprobowalas ale mozna tez zamienic ten na inny
A to nie jest tak jak sztuczna menopauza po prostu bierzesz i pecherzyki rosna
-
AmVormittag na AID. Mam Malo czasu co tez podkreślił ten lekarz. FSH nieco przy górnej granicy.
Zla tylko jestem na siebie bo mieliśmy sie umówić na 12 dc a ja zle spojrzałam na Tel i umówiłam na 11 dc... Chyba juz nie będę zmieniać. Jesli miesiaczkuje co 28 dni to ok którego dnia może sie odbyć inseminacja? Jak to u was bylo?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Idgie wrote:To daj znac jutro, czy Ci sie normalna @ pojawila.
Jeszcze się nie rozkrecila,ale temp.spadła i dla świętego spokoju zrobiłam test no i się nie udałoNo nic trzeba probowac naturalnie moze sie uda chociaz szanse marne. Pozdrawiam.
mała 32 -
Nadzieja87 wrote:AmVormittag na AID. Mam Malo czasu co tez podkreślił ten lekarz. FSH nieco przy górnej granicy.
Zla tylko jestem na siebie bo mieliśmy sie umówić na 12 dc a ja zle spojrzałam na Tel i umówiłam na 11 dc... Chyba juz nie będę zmieniać. Jesli miesiaczkuje co 28 dni to ok którego dnia może sie odbyć inseminacja? Jak to u was bylo?Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja87 napisała:
AmVormittag na AID. Mam Malo czasu co tez podkreślił ten lekarz. FSH nieco przy górnej granicy.
Zla tylko jestem na siebie bo mieliśmy sie umówić na 12 dc a ja zle spojrzałam na Tel i umówiłam na 11 dc... Chyba juz nie będę zmieniać. Jesli miesiaczkuje co 28 dni to ok którego dnia może sie odbyć inseminacja? Jak to u was bylo?
ewa13 wrote:Hej ja przy cyklu 31 mam zawsze IUI robiona 13 dc raz miałam robioną 14 dc
Ja przy cyklach 28-29 miałam robioną w 16dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:38
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
AmVormittag, ewa13 - kiedy testujecie?? Macie jakieś objawy??
U mnie 8-9dpo i dupa, żadnych objawów. Po owu oczywiście kłucie w macicy przez 5 dni a potem cisza... temperatura skacze jak głupia, śluzu zero. A taką miałam nadzieję... Ta IUI to chyba faktycznie jakaś ściema. -
polifoniczna wrote:AmVormittag, ewa13 - kiedy testujecie?? Macie jakieś objawy??
U mnie 8-9dpo i dupa, żadnych objawów. Po owu oczywiście kłucie w macicy przez 5 dni a potem cisza... temperatura skacze jak głupia, śluzu zero. A taką miałam nadzieję... Ta IUI to chyba faktycznie jakaś ściema. -
kasiakasia11 wrote:Nadzieja87 napisała:
Zla tylko jestem na siebie bo mieliśmy sie umówić na 12 dc a ja zle spojrzałam na Tel i umówiłam na 11 dc... Chyba juz nie będę zmieniać. Jesli miesiaczkuje co 28 dni to ok którego dnia może sie odbyć inseminacja? Jak to u was bylo?
Ja przy cyklach 28-29 miałam robioną w 16dc
-
ewa13 wrote:Hej ja testuje w sobotę trochę po bóle wały mnie jajniki .Przy pierwszej IUI udanej ale poroniłam też nie miałam objawów dopiero od 4 do 5 tygodnia ciągle byłam zmęczona wydaje mi się ze jeszcze za szybko żeby były objawy .A ty kiedy testujesz
Masz rację, jest za wcześnie, za bardzo się tym wszystkim stresuje. Przy pierwszej ciąży objawy miałam w 11-12dpo a cień cienia w 13dpo. Miałam zamiar w środę testować,ale chyba też się wstrzymamBuziaki!!