INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilam8 wrote:Ja już po co dziwne bolało mnie aż podskoczyłam i teraz mam plamienie. Tak może być? Przy poprzednich dwóch nic nie czułam i nie miałam plamień.
Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 17:21
Kamilam8 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok dr. Z
08.14 [*] 05.15 [*]
Zbijanie PRL; Mąż - spodziectwo prąciowe, słaba ruchliwość.
22.09.15 1 IUI
Następne podejście: styczeń '16 -
kmb wrote:Junioer napisała by nie ufać w skuteczność IUI. A JA jestem zdania by ufać. Jeśli jesteście dobrze zdjagnozowane miałyście pełny kompet badań. To warto ją też jestem po 6 IUI i w moim brzuchu po ostatniej próbie mieszka sobie chłopczyk który daje znać o sobie kopiac i kręcąc się ile można. życzę wam takich samych wrażeń .
U mnie też IUI wykazuje sporą skuteczność - na 2 próby jedna udana. Mam nadzieję, że pod koniec miesiąca poprawię tę statystykękmb lubi tę wiadomość
-
pysia wrote:hehe no dobra, wiec motor sobie odpuszczam tak pytam bo moj maz smiga, a ja lubie sie z nim przejechac czasami ale odpuszcze , faktycznir, potem bede sie zastanawiac , czy to nie moja wina..
pytalam lekarki czy moze sie zdarzyc ze pecherzyk nie peknie, ale mowila zebym nie byla taka pesymistka, ale owszem zdarza sie ..
a wy dziewczyny na jakiej wielkosci pecherzykow mialyscie robioną iui?
Kochana ostatnią inseminację miałam na 26 mm (dużo, nie wiem czy nie za dużo) i 14 mm ( czyli za malo) ale nadzieje mam...
Tobie życzę z całego serca powodzenia -
Kamilam8 wrote:Kochana ostatnią inseminację miałam na 26 mm (dużo, nie wiem czy nie za dużo) i 14 mm ( czyli za malo) ale nadzieje mam...
Tobie życzę z całego serca powodzenia
no ja myslalam ze im wiekszy tym lepszy hehe
trzymam kciuki za nas dziewczyny
Kamilam8 lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
niezapominajka wrote:Kmb, to już 20 tc???????????? A przecież dopiero w nią zaszłaś...
U mnie też IUI wykazuje sporą skuteczność - na 2 próby jedna udana. Mam nadzieję, że pod koniec miesiąca poprawię tę statystykę
Napewno poprawisz, życzę tego z całego serca. Tak to już połowa. Nawet nie wiem kiedy zlecialo a ja nic jeszcze nie mam.niezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja chcę się pochwalić że od dzis zaczynam kolejna stymulację tym razem zastrzyki w brzuch puregon i tabletki encorton, ale boje sie trochę skutków ubocznych, mimo wszystko dla fasolki warto zaryzykować. mam nadzieję że tym razem moja IUI bedzie udana. Jestem pełna optymizmu
aszka lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
kochane a jak z seksem? wczoraj mialam iui to dzis mozemy juc cos? wlasciwie to lepiej sie wstrzymac czy lepiej sie kochac ? lekarka mowila tylko zeby w dzien iui sobie odpuscic ale ja jakos wole byc pewna:D
no i dzis odczuwam bole owulacyjne , nie za pozno ?
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
pysia wrote:kochane a jak z seksem? wczoraj mialam iui to dzis mozemy juc cos? wlasciwie to lepiej sie wstrzymac czy lepiej sie kochac ? lekarka mowila tylko zeby w dzien iui sobie odpuscic ale ja jakos wole byc pewna:D
no i dzis odczuwam bole owulacyjne , nie za pozno ?
Kochana ja miałam przyzwolenie od lekarza na ten sam dzień więc jak widać są różne zalecenia -
Kamilam8 wrote:Kochana ja miałam przyzwolenie od lekarza na ten sam dzień więc jak widać są różne zalecenia
mi po pierwszej IUI lekarz powiedział żeby przez trzy dni uprawiać seks żeby zwiększyć szanse poczęcia
ale nie pomogło. może przy drugiej pomożeW oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
nick nieaktualnypysia wrote:kochane a jak z seksem? wczoraj mialam iui to dzis mozemy juc cos? wlasciwie to lepiej sie wstrzymac czy lepiej sie kochac ? lekarka mowila tylko zeby w dzien iui sobie odpuscic ale ja jakos wole byc pewna:D
no i dzis odczuwam bole owulacyjne , nie za pozno ? -
Hej, Dziewczyny a czy któraś z Was robiła IUI w szpitalu w Zdrojach W Szczecinie? Dzisiaj w Vitrolife dr powiedział mi, ze teraz tylko tam na NFZ mozna wykonać IUI.
To będzie nasze pierwsze podejście. Już ponad 2 lata próbujemy, wszytkie badania mamy super, nie znamy przyczyny dlaczego sie nam nie udaje:((( -
Kukuletka wrote:Hej, Dziewczyny a czy któraś z Was robiła IUI w szpitalu w Zdrojach W Szczecinie? Dzisiaj w Vitrolife dr powiedział mi, ze teraz tylko tam na NFZ mozna wykonać IUI.
To będzie nasze pierwsze podejście. Już ponad 2 lata próbujemy, wszytkie badania mamy super, nie znamy przyczyny dlaczego sie nam nie udaje:(((Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 17:41
-
Siemka wrote:mi po pierwszej IUI lekarz powiedział żeby przez trzy dni uprawiać seks żeby zwiększyć szanse poczęcia
ale nie pomogło. może przy drugiej pomoże
no to ja dzis tez sie wezme do roboty
ale ogolnie to moja pierwsza iui i nawet kupe dzis sie balam zrobic, bo mi cos wypływało .. hehhe bałam sie ze żołnierzyki uciekają
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
Dziewczyny, dzisiejsza beta ujemna, 10 dpo, i 25 dc. Mam jeszcze nadzieje, że może za wcześnieArtemida Białystok dr. Z
08.14 [*] 05.15 [*]
Zbijanie PRL; Mąż - spodziectwo prąciowe, słaba ruchliwość.
22.09.15 1 IUI
Następne podejście: styczeń '16 -
nick nieaktualny
-
Kukuletka wrote:Hej, Dziewczyny a czy któraś z Was robiła IUI w szpitalu w Zdrojach W Szczecinie? Dzisiaj w Vitrolife dr powiedział mi, ze teraz tylko tam na NFZ mozna wykonać IUI.
To będzie nasze pierwsze podejście. Już ponad 2 lata próbujemy, wszytkie badania mamy super, nie znamy przyczyny dlaczego sie nam nie udaje:(((
A mieliście badaną wirusologię- chlamydia, ureaplasma, mycoplasma?
Nam też cały czas lekarze mówili, że wszystko jest super i na pewno się uda przez 2 lata. A zapomnieli u nas zbadać wirusologię i wyszła ureaplasma, więc nie jest tak super jak lekarze mówili.
Peonia88
-
pysia wrote:no to ja dzis tez sie wezme do roboty
ale ogolnie to moja pierwsza iui i nawet kupe dzis sie balam zrobic, bo mi cos wypływało .. hehhe bałam sie ze żołnierzyki uciekają
spokojnie, co ma zostać na pewno zostało, nikt nie ucieknie
Peonia88
-
Amii wrote:Dziewczyny, dzisiejsza beta ujemna, 10 dpo, i 25 dc. Mam jeszcze nadzieje, że może za wcześnie
no to trzymam kciuki, żeby ta beta się pomyliła, jednak nie rób sobie ogromnych nadziei, bo później bardziej boli rozczarowanie. Beta 10dpo często już wychodzi wiarygodnie. Ale możesz powtórzyć za 2-3 dni i będziesz wiedziała już na pewno czy się udało czy nie.
Peonia88