Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja1986 wrote:skórka przekopałam jeszcze internet w temacie iui z pobranego nasienia z biopsji , no i potwierdzają się słowa mojego lekarza to zbyt mała ilośc , zapytaj jeszcze swojego lekarza ale obawiam że te info się potwierdza
-
nick nieaktualnysylwia 992
a sono hsg i kssg to to samo? ja mam hssg w poniedziałek 15 stycznia i choć to już mój drugi raz to boję się cholernie
misiaaga bierz luteine dalej i nie trać nadzei i nie rób testów aptecznych, ja zrobiłam jednego dnia potem za dwa dni i dupa ciąle była 1 krecha, kolejnego dnia pojechałam do gina dr powiedział zę mam zrobić bete bo inaczej nie przepisze mi kolejnych leków na stymulacje owu bo przecież po to pojechałam no i zrobiłam betę, poczekałam 2 godz na wyniki i co??? beta 38 niska bo niska ale była a teraz ta moja beta ma 9 miesięcy :)Test apteczny zrobiłam jeszcze później w 10 tyg ciąży chyba i co? - nadal 1 krecha. Aha powiem Ci jeszcze ze byłąm pewna że dostanę okres, cycki mnie bolały i wogóle byłam taka jak przed okresem. jak odbierałam wynik bety i usłyszałam "gratuluje" to mało się nie przewróciłam :p
misiaaga a jeszcze powiedz skad wiesz kiedy peka Ci pęcherzyk?
ja1986 a jeśłi mogę zapytać co rodzinka na to ? Czy nic nie mówicie? U nas też problemy z nasieniem i 2 braci męża już znacznie dłużej niż my po ślubie i bezdzietni dlatego węsze tu problemy genetyczne z ich strony.
Długo się czeka na wizytę w Poznaniu? to wasza pierwsza klinika?
Ciesze się ze dobrze się czujesz a pracujesz czy l4? -
Ja1986 ja też szukałam o tej iui z biopsji jak wczoraj skórka napisała że nie robią i faktycznie dużo czytałam ale tak jak mówisz zbyt mała liczba i w ogóle mała ruchliwość nasienia i jest niedojrzałe
Więc w grę wchodzi tylko ivf i nawet czytałam że mrożą nasienie
Ja 1986 u Twojego męża wykryto polimorfizm ? A jaki typ
Mój ma 7T kurczę skąd takie dziadostwa się biorą masakraja1986 lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNina13 wrote:sylwia 992
a sono hsg i kssg to to samo? ja mam hssg w poniedziałek 15 stycznia i choć to już mój drugi raz to boję się cholernie
misiaaga bierz luteine dalej i nie trać nadzei i nie rób testów aptecznych, ja zrobiłam jednego dnia potem za dwa dni i dupa ciąle była 1 krecha, kolejnego dnia pojechałam do gina dr powiedział zę mam zrobić bete bo inaczej nie przepisze mi kolejnych leków na stymulacje owu bo przecież po to pojechałam no i zrobiłam betę, poczekałam 2 godz na wyniki i co??? beta 38 niska bo niska ale była a teraz ta moja beta ma 9 miesięcy :)Test apteczny zrobiłam jeszcze później w 10 tyg ciąży chyba i co? - nadal 1 krecha. Aha powiem Ci jeszcze ze byłąm pewna że dostanę okres, cycki mnie bolały i wogóle byłam taka jak przed okresem. jak odbierałam wynik bety i usłyszałam "gratuluje" to mało się nie przewróciłam :p
ja1986 a jeśłi mogę zapytać co rodzinka na to ? Czy nic nie mówicie? U nas też problemy z nasieniem i 2 braci męża już znacznie dłużej niż my po ślubie i bezdzietni dlatego węsze tu problemy genetyczne z ich strony.
Ciesze się ze dobrze się czujesz a pracujesz czy l4? -
Skórka33 Artvimed w porównaniu do macierzyństwa jest bardzo skromna... ale personel bardzo miły i przyjazny... w recepcji cały czas te same Panie które już znają stałe pacjentki po imieniu... mnie też ten przepych w macierzyństwie trochę przerażał ale dawałam im szanse co widać bez skutecznie bo to jest klinika do robienia pieniędzy a nie dzieci. Dr. Chrostowski u którego się leczę pracował na początku swojej drogi w macierzyństwie potem pracował w klinice Bocian jako embriolog aż w końcu otworzył swoją własną klinikę. Jestem bardzo zadowolona z tej zmiany5 lat starań
Niedoczynność tarczycy
Mięśniaki macicy
Nasienie OK
Histeroskopia 04.2017 (usunięte polipy)
Styczeń 2018 I-IUI
Luty 2018 II-IUI
Kwiecień 2018 III-IUI
Luty 2019 I-IVF -
nick nieaktualny
-
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny właśnie ten mój lekarz już 3 raz mi zleca iui na następny dzień po zastrzyku, teraz sobie to dopiero uswiadomilam. Za pierwszym razem pękł właśnie na następny dzień po IUI a za drugim wcale nie pękł. Głupia się tak teraz zgodziłam znów. A tak myślę że jak nie pękł ostatnio to powinien mi dać dwa zastrzyki może dla pewności. Od tego myślenia i wyliczania można oszaleć !!!! Dziś mam o 20,20 iui a dopiero dziś test ovu pozytywny, trzymacie kciuki oby pękł szybko i oby nasienie było w miarę ....
Pozdrawiam i trzymam kciuki za jutrzejsze iui !!!Iwkaaa, ja1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja właśnie wracam z HSG USG i jestem załamana
Okazuje się, ze mam całkowicie niedrożny lewy jajowod
A teraz mam piękny pęcherzyk w prawym czyli co teraz dziewczyny jak mam cykl z prawego (sprawnego)? Nie ma szans na IUI w przyszłym cyklu? Mojej Pani dr nie było poddałam się badaniu innemu lekarzowi.. -
nick nieaktualnymisiaaga mnie też w czasie owulki boli jajnik ale nie sądziłam że to peknięcie pęcerzyka ale moze... a jeśli chodzi o Was to może nie o Ciebie chodzi w tym że nie wychodzi tylko o plemniory
jeszcze co do Twojej sytuacji to ja nie napisałam tego żeby dawać Ci złudną nadzieję tylko własnie dlatego ze sama to przerabiałam -
nick nieaktualnyVenus tule Cię mocno przykro mi ze tak wyszło, bardzo Cię bolało? Mówili od czego może być niedrożny? Wiesz nie zawsze owulacja jest na przemian czasem bywa tak że na stymulację odpowiada cały czas ten sam jajnik, u mnie np za każdym razem prawy... nie wiem dlaczego
-
Zabieg miałam wykonywany w sadacjj tak wiec pełen komfort i relax
Od czego noe wiadomo... mam już córkę 8 letnia wiec teoria jest, ze albo przy cesarskim cięciu mógł zostać uszkodzony lub tak już miałam od zawsze (ciężko stwierdzić córka była wpadka totalnie nieplanowana )Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 17:03
-
Nina13 wrote:sylwia 992
Ciesze się ze dobrze się czujesz a pracujesz czy l4?
jestem na l4 od samego początku , rodzina nie wie , myślę że to nasz prywatna sprawa i nikomu nic do tego jaką drogę wybraliśmy aby miec dziecko w końcu czekaliśmy na nie 6lat
tak invimed to nasza pierwsza klinika ale w moim wypadku skuteczna bo na 4 próby 2 ciąże to przy tak niskiej skuteczności to świetny wynik moim zdaniem16.09.2016 I AID 18.10.2016 II AID CP usunięty prawy jajowód 06.06.2017 III AID
02.11.2017 IV AID beta 14 dpo 99,96 18dpo 521,08
-
Iwkaaa wrote:Ja1986 ja też szukałam o tej iui z biopsji jak wczoraj skórka napisała że nie robią i faktycznie dużo czytałam ale tak jak mówisz zbyt mała liczba i w ogóle mała ruchliwość nasienia i jest niedojrzałe
Więc w grę wchodzi tylko ivf i nawet czytałam że mrożą nasienie
Ja 1986 u Twojego męża wykryto polimorfizm ? A jaki typ
Mój ma 7T kurczę skąd takie dziadostwa się biorą masakra16.09.2016 I AID 18.10.2016 II AID CP usunięty prawy jajowód 06.06.2017 III AID
02.11.2017 IV AID beta 14 dpo 99,96 18dpo 521,08
-
Nina13 wrote:Venus tule Cię mocno przykro mi ze tak wyszło, bardzo Cię bolało? Mówili od czego może być niedrożny? Wiesz nie zawsze owulacja jest na przemian czasem bywa tak że na stymulację odpowiada cały czas ten sam jajnik, u mnie np za każdym razem prawy... nie wiem dlaczego
no wlasnie Venus u mnie 2 raz zrzedu owu z lewego