*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jestem jeszcze uwięziona w pracy 😉 ale jak tylko wrócę odrazu zrobię test i dam Wam znać ☺️
Riaska98, Akacjowa_, MonikaMadzia lubią tę wiadomość
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
Dziewczyny, nadal dwie kreski 😍 dzisiejsza znowu ciemniejsza od wczorajszej...
Dominika2, Akacjowa_, jaskra, MonikaMadzia lubią tę wiadomość
luty 2026- I IUI ❌
I na taka wiadomość czekałam ❤️ bardzo sie ciesze.Bakallia wrote:Dziewczyny, nadal dwie kreski 😍 dzisiejsza znowu ciemniejsza od wczorajszej...
Która to byla twoja inseminacja? Od jakiego dnia po IUI robisz testy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia, 16:45
-
To nasza druga IUI. Pierwsza się nie udała.
Testy zaczęłam robić od 10 dnia po. Dzisiaj dopiero 12 dzień po. Ale skoro kreska ciemnieje, mam nadzieję, że to dobry znak. Oprócz tego bolą mnie piersi i ciągnie podbrzusze...
Dominika2 lubi tę wiadomość
luty 2026- I IUI ❌
Myślę ze to bardzo dobry znak ❤️ dawaj znac nam codziennie jak sytuacjaBakallia wrote:To nasza druga IUI. Pierwsza się nie udała.
Testy zaczęłam robić od 10 dnia po. Dzisiaj dopiero 12 dzień po. Ale skoro kreska ciemnieje, mam nadzieję, że to dobry znak. Oprócz tego bolą mnie piersi i ciągnie podbrzusze... -
Super ❤️❤️Bakallia wrote:Dziewczyny, nadal dwie kreski 😍 dzisiejsza znowu ciemniejsza od wczorajszej...
Czyli już mamy tutaj na wątku dwie udane iui 🥰
To może dla nas kolejnych też jest nadzieja 🤗
Bakallia lubi tę wiadomość
👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
04.2026 IUI cykl naturalny ⏳ -
Bakallia wrote:To nasza druga IUI. Pierwsza się nie udała.
Testy zaczęłam robić od 10 dnia po. Dzisiaj dopiero 12 dzień po. Ale skoro kreska ciemnieje, mam nadzieję, że to dobry znak. Oprócz tego bolą mnie piersi i ciągnie podbrzusze...
Jeju super! To pewnie to to! Same dobre znaki!🥰
Bakallia lubi tę wiadomość
-
Raz mam przeczucie i nadzieję duża że się udało, a za chwilę boję się tego kolejnego rozczarowania za tydzień w sobotę jak będę testować, więc taki rollercoasterRiaska98 wrote:A powiedz mi jak u ciebie? Jak nastawienie? Juz za chwile tydzień za nami
Ciężko mi zająć myśli czymś innym
Ale nadzieja będzie do końca 🤗
Riaska98 a Ty? Jak się czujesz i coś przeczuwasz?👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
04.2026 IUI cykl naturalny ⏳ -
Daga 654 wrote:Kurcze.. moze powtórz jutro z rana dla pewności? Z progresteronem Ci nie pomogę bo ja nie bioreRiaska98 wrote:Ja bym zrobiła test ciążowy[/QUOTE
Robilam wczoraj i negatywne czyli ciąży nie ma nie? Nie wiem czy brać ten progesteron czy nie, wyniki bety miały być o 18 a już 21 i nie ma -
Ja tak sobie obiecałam ze nie bede testowac przed czasem tylko pójdę na bete, ale nie wiem jednak czy wytrzymam tymbardziej ze mam 10 testów w domu 😅 szczerze powiem Ci ze nie czuje nic, jedynie jajnik mnie ciągnie ale na to nie patrze bo miesiąc temu cały czas mnie ciągnęły i dupa. Nie nastawiam sie chyba ze moze sie udać. Ale mysle ze jak bym miala zacząć testowac to tez wlasnie w sobotęMonikaMadzia wrote:Raz mam przeczucie i nadzieję duża że się udało, a za chwilę boję się tego kolejnego rozczarowania za tydzień w sobotę jak będę testować, więc taki rollercoaster
Ciężko mi zająć myśli czymś innym
Ale nadzieja będzie do końca 🤗
Riaska98 a Ty? Jak się czujesz i coś przeczuwasz?