*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
To kupię je , dzięki choć nie liczę że coś zmienia ale może akurat , zimno mi jest strasznie i też nadzieji już nie mam jak 3 dni pod rząd robiłam te pink i wyszły negatywne a dziwne bo ja miałam inseminacje z dawstwa i wydawałoby się że większa szansa i skuteczność , chyba że coś z testami nie tak🫡🙁Akacjowa_ wrote:ja też je polecam 😊
-
Ja robiłam do tej pory zawsze pink te z czułością 10IU. Z ciekawostek w ciąży 10 lat temu nie zrobiłam ani jednego testu. Od razu betę zrobiłam, po tygodniu drugą. W drugiej ciąży, która okazała się biochemiczną, test wyszedł mi blady w 12 dpo wieczorem. Doświadczeń z innymi później nie mam... Znaczy same negatywne- jakiego bym nie robiła to biel wizira 🤷 teraz postaram się wytrwać do 12 dni po inseminacji2016 💗 Marysia
10.2025 CB -
jaskra wrote:Ja robiłam do tej pory zawsze pink te z czułością 10IU. Z ciekawostek w ciąży 10 lat temu nie zrobiłam ani jednego testu. Od razu betę zrobiłam, po tygodniu drugą. W drugiej ciąży, która okazała się biochemiczną, test wyszedł mi blady w 12 dpo wieczorem. Doświadczeń z innymi później nie mam... Znaczy same negatywne- jakiego bym nie robiła to biel wizira 🤷 teraz postaram się wytrwać do 12 dni po inseminacji
To ja właśnie dzisiaj jestem 12 dzień po i negatywny -
jaskra wrote:Ja robiłam do tej pory zawsze pink te z czułością 10IU. Z ciekawostek w ciąży 10 lat temu nie zrobiłam ani jednego testu. Od razu betę zrobiłam, po tygodniu drugą. W drugiej ciąży, która okazała się biochemiczną, test wyszedł mi blady w 12 dpo wieczorem. Doświadczeń z innymi później nie mam... Znaczy same negatywne- jakiego bym nie robiła to biel wizira 🤷 teraz postaram się wytrwać do 12 dni po inseminacji
Dzięki za ten post, trochę mnie wzmocnił na duchu że jednak może jest szansa -
jaskra wrote:Zrobiłam sobie rano test, bo śniły mi się duże przyrosty bety, ale niestety wyszła totalna biel 🤷 powtórzę za 2 dni lub zrobię betę jutro lub w niedzielę, by zamknąć ten cykl..
No to na pocieszenie powiem ze u mnie to samo, zrobiłam rano test, był moment że widziałam na początku 2 kreski ale potem zniknęła i została jedna 🤷🏼♀️ -
Dziewczyny, mam pytanie czy robiłyście badanie KIR i HLA-C?
Ja zastanawiam się czy zrobić to badanie jeśli okaże się ze druga iui się nie powiodła, bo planujemy podejść do invitro, a może to jest powód niepowodzeń…
Co radzicie?👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
04.2026 IUI cykl naturalny ⏳ -
Dzisiaj powtórzyłam test... Kreska jest ciemniejsza niż wczoraj 🥹 więc może jest nadzieja 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 16:54
jaskra, MonikaMadzia lubią tę wiadomość
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
Chyba wstrzymam się do poniedziałku. Czyli 14 dni po IUI.zeby mieć pewność, a do tej pory jeszcze potestuję 😉Daga 654 wrote:Wooow super!🤩 to trzymam kciuki! A na betę kiedy idziesz?lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
Super wieści 🥰🥹 dawaj znać nam codziennie koniecznieBakallia wrote:Dzisiaj powtórzyłam test... Kreska jest ciemniejsza niż wczoraj 🥹 więc może jest nadzieja 🙂
Trzymam kciuki! 🤞🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 17:33
Bakallia lubi tę wiadomość
👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
04.2026 IUI cykl naturalny ⏳