*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli bierzesz proga to może się okres nie pojawić albo spóźnić, bo podwyższony poziom hamuje złuszczanie endometriumDaga 654 wrote:A wgl miała któraś kiedyś taka sytuację że po nieudanej inseminacji okres się spóźniał?
Daga 654 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś na tym teście facelle zobaczyłam znowu na chwilę 2 kreski przecinające się poziomą i pionową i ta pozioma za sekundę zniknęła i została tylko jedna , wczoraj wieczorem już nie wzięłam proga , czy wrócić dziś do niego czy jak. ? Co robić bo głupieję
-
Rozumieć, że jest to ujemna beta 🫂Daga 654 wrote:Jak rozumieć taki wynik bety < 5 mIU/ml 🫣, doradźcie bo nie ogarniam czy brać ten prog czy nie
Daga 654 lubi tę wiadomość
-
Daga 654 wrote:Ciężko bardzo dziś ale jakoś to będzie 🥲
Przykro mi 😞 Ale nie trać nadziei 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 18:56
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
U mnie rano też dziś test ujemny i nie biorę już progesteronu.. teraz czekam na okres i chyba zrobimy jeszcze 4 inseminację, potem jeśli się nie uda to invitro. Zastanawiamy się tylko czy zrobić przed urlopem czy już po (w sierpniu) 🤔 oczywiście przykro mi- jak co miesiąc miałam nadzieję, ale jednocześnie też brak wiary w powodzenie... Z każdym kolejnym nieudanym cyklem rozczarowanie mniej boli, bo wewnętrznie jestem na to rozczarowanie gotowa..2016 💗 Marysia
10.2025 CB -
jaskra wrote:U mnie rano też dziś test ujemny i nie biorę już progesteronu.. teraz czekam na okres i chyba zrobimy jeszcze 4 inseminację, potem jeśli się nie uda to invitro. Zastanawiamy się tylko czy zrobić przed urlopem czy już po (w sierpniu) 🤔 oczywiście przykro mi- jak co miesiąc miałam nadzieję, ale jednocześnie też brak wiary w powodzenie... Z każdym kolejnym nieudanym cyklem rozczarowanie mniej boli, bo wewnętrznie jestem na to rozczarowanie gotowa..
Przykro mi 😥 to była moja 1 i strasznie przykro i głowa nie była gotowa bo była nastawiona że się uda
Trzymaj się! A do tej 4 podchodzicie od razu? Czy robicie przerwę? Wgl czy to coś daje takie podchodzenie raz po raz czy lepiej z przerwa? Ja się zaś zastanawiam czy podejść do 2 od razu czy zrobić kilka miesięcy przerwy
-
Kochana, ja również po 1 nieudanej inseminacji miałam załamanie okropne.. wiem co czujesz. Ja podeszłam odrazu w następnym cyklu do 2 bo nie należę do cierpliwych, ale teraz do tej inseminacji podchodzę z większym dystansem i luzemDaga 654 wrote:Przykro mi 😥 to była moja 1 i strasznie przykro i głowa nie była gotowa bo była nastawiona że się uda
Trzymaj się! A do tej 4 podchodzicie od razu? Czy robicie przerwę? Wgl czy to coś daje takie podchodzenie raz po raz czy lepiej z przerwa? Ja się zaś zastanawiam czy podejść do 2 od razu czy zrobić kilka miesięcy przerwy -
Też uważam, że lepiej iść za ciosem. Wiadomo, że kilka dni po niepowodzeniu jest ciężko, nawet bardzo. Ale dalsze działanie daje energetycznego kopa. Przynajmniej ja tak to czuję.
Jeśli chodzi o mnie, to na betę jadę dopiero popołudniu bo pracuję. Ale poranny test pokazał ładną kreskę więc nie powiem, nadzieja rośnie ☺️
MonikaMadzia lubi tę wiadomość
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
To czekamy wieczorem na wyniki, ale jak kreska ładna to i beta napewno tak samo 😊🍀
U mnie lepiej, więc się stresuje 🫣😅 w zasadzie głównie w kwestii mdłości, przez weekend był luzik, ale może dlatego, że jak to w domu, co chwile się coś skubnie i trudno i mdłości na głodzie, a to jednak najgorsze momenty 🫣
Stresuje się, bo mi badania moczu wyszły jakieś wystrzelone, ale jutro powtórze, w środe podglądamy Bobasa to jeszcze mam nadzieje się troche uspokoje po wizycie 😊 -
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞
Mnie wczoraj ugryzł kleszcz. Na szczęście poczułam ukłucie i od razu go zrzuciłam zanim wbił się w skórę. Na początku spanikowałam. Ale poczytałam, że i tak od razu nic się z tym nie robi, trzeba obserwować... Więc dodatkowego stresu też nie mało 🙈lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
Jak reakcja była natychmiastowa to myśle, że nie ma co się stresować 😊 ale wiadomo, że gdzieś z tyłu głowy siedzą takie sytuacje 🫣Bakallia wrote:Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞
Mnie wczoraj ugryzł kleszcz. Na szczęście poczułam ukłucie i od razu go zrzuciłam zanim wbił się w skórę. Na początku spanikowałam. Ale poczytałam, że i tak od razu nic się z tym nie robi, trzeba obserwować... Więc dodatkowego stresu też nie mało 🙈