*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia 🤗🤞🏼MimiM29 wrote:Hejka, wpadłam zameldować że jestem po drugiej IUI 🍀 były dwa pęcherzyki ✊🏻 trzymajcie kciuki ✌🏻 test 13.05 😎🌷🍀
Z jakiegoś konkretnego powodu zostaliście skierowani na iui czy nie znacie przyczyny i dlatego?👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
04.2026 IUI cykl naturalny ❌ -
Powodzenia. Trzymam kciuki🤞☺️MimiM29 wrote:Hejka, wpadłam zameldować że jestem po drugiej IUI 🍀 były dwa pęcherzyki ✊🏻 trzymajcie kciuki ✌🏻 test 13.05 😎🌷🍀lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
Może warto jeszcze powtórzyć test?MonikaMadzia wrote:Ja nie wytrzymałam i dziś zrobiłam test i negatywny 😥 dziś 11 dzień po iuilipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
Dziewczyny ja w trzecim cyklu inseminacji mam spróbować z stymulacja i mam Lamette. Lekarz zalecił brać od 3 do 7 dnia cyklu, ale nie pamiętam czy jedną tabletkę rano czy wieczorem, czy to nie ma znaczenia. Wiecie może?👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
04.2026 IUI cykl naturalny ❌ -
Ja płaciłam aż 2300 plus badania krwi i biocenoza.martt wrote:Hej, chciałabym zapytać was o drożność, robiłyście ją w swoich klinikach czy na NFZ? Jak to wyglądało cenowo ?
Ale może dlatego, że badanie miałam robione
w znieczuleniu ogólnym.lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
Najważniejsze, żeby codziennie o podobnej porze 😊MonikaMadzia wrote:Dziewczyny ja w trzecim cyklu inseminacji mam spróbować z stymulacja i mam Lamette. Lekarz zalecił brać od 3 do 7 dnia cyklu, ale nie pamiętam czy jedną tabletkę rano czy wieczorem, czy to nie ma znaczenia. Wiecie może?
MonikaMadzia lubi tę wiadomość
-
Ja pytałam lekarza to mowil ze bez znaczeniaMonikaMadzia wrote:Dziewczyny ja w trzecim cyklu inseminacji mam spróbować z stymulacja i mam Lamette. Lekarz zalecił brać od 3 do 7 dnia cyklu, ale nie pamiętam czy jedną tabletkę rano czy wieczorem, czy to nie ma znaczenia. Wiecie może?
Brałam codziennie okolo 14
MonikaMadzia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dostałam właśnie okres.
2 IUI nie udana.
Zaczynam od kolejnego cyklu invitro❤️
Trochę sie zawiodłam, nie wiem czemu sie nie udaje skoro mamy dobre wyniki, ale teraz żyje nadzieją ze invitro da nam szansę
@MonikaMadzia a ty jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 15:21
-
Najważniejsze że masz plan działania💪💪💪Riaska98 wrote:Dziewczyny, dostałam właśnie okres.
2 IUI nie udana.
Trochę sie zawiodłam, nie wiem czemu sie nie udaje skoro mamy dobre wyniki, ale teraz żyje nadzieją ze invitro da nam szansę
@MonikaMadzia a ty jak tam?
Już jesteś po wizycie kwalifikacyjnej?31 & 35
▪️AMH 11.22-2,83; 10.24 -2,44; 07.25-1,70
▪️Hormony OK; MUCH -OK; Kariotypy OK;
PAI-1 4G/5G heter.; MTHFR C677T C/T; KIR AA;
▪️ Drożności -OK
▪️USG w kierunku endo. - nie wykryto
▪️STYMULACJE
12.24 -04.2025 Lametta+Owitrelle+Duphaston
▪️05.25 Biopsja CD 138-ok, CD56 podwyższone
▪️10.25 Histeroskopia stan zapalny CD138 ujemne
▪️12.25 Ponowna histero- obraz OK
▪️03.26 IUI- trzecia
ŻPN-2024 zabieg- wyniki bardzo zmienne -
Przy tej inseminacji rozmawialiśmy z lekarzem i musimy teraz powtórzyć badania ktore straciły ważność (amh, badanie nasienia itp) ale to juz robimy bezpłatnie bo jesteśmy wpisani ze pod invitro, I na wizycie z wynikami mamy podpisać papiery. To mamy troche czasu byle sie wyrobić do kolejnego okresuChoinka123 wrote:Najważniejsze że masz plan działania💪💪💪
Już jesteś po wizycie kwalifikacyjnej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 16:58
Choinka123, MonikaMadzia lubią tę wiadomość
-
Przykro mi, ale najważniejsze, że się nie poddajecie i działacie dalej 💪Riaska98 wrote:Dziewczyny, dostałam właśnie okres.
2 IUI nie udana.
@MonikaMadzia a ty jak tam?lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
Przykro mi 😥 trzymam kciuki za ten następny etap czyli ivf żeby spełniło się wasze marzenie ❤️ dawaj nam tu znać 🤗Riaska98 wrote:Dziewczyny, dostałam właśnie okres.
2 IUI nie udana.
@MonikaMadzia a ty jak tam?
Ja wciąż czekam na okres, powinien być jutro, mam nadzieję że będzie by już ten cykl się nie przedłużał i byśmy mogli działać z 3 iui jak najszybciej
Po 3 iui przystąpimy do invitro, ale ja już na zapas boję się i tego rozczarowania 🥺👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
04.2026 IUI cykl naturalny ❌