Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną *inseminacja 2026*
Odpowiedz

*inseminacja 2026*

Oceń ten wątek:
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 26 maja, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...

Choinka123, Iskra9, Bakallia, Edziulka, MonikaMadzia, Dominika2 lubią tę wiadomość

2016 💗 Marysia
    10.2025 CB 💔

2026 3 x IUI ❌❌❌

5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja

23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
    23.05 beta 11,3
    25.05 beta 36,3; progesteron 41,7
    29.05 beta 264 (ostrożna nadzieja 🙏)
    31.05 beta 694 🍀🍀🍀
    3.06 beta 2600 🍾

preg.png
  • Iskra9 Nowa

Wysłany: 26 maja, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ! Wspaniała niespodzianka na dzień mamy ! Też trzymaj za nas kciuki ja idę na betę w piątek 1 inseminacja ale jakoś mam złe przeczucia 😞

jaskra lubi tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 26 maja, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra9 wrote:
    Gratulacje ! Wspaniała niespodzianka na dzień mamy ! Też trzymaj za nas kciuki ja idę na betę w piątek 1 inseminacja ale jakoś mam złe przeczucia 😞

Oczywiście, że za Was wszystkie trzymam kciuki! Powiem Wam, że od ciąży biochemicznej mieliśmy tyle idealnie w punkt trafionych cykli i ani razu nawet beta nie drgnęła. A ten cykl był z kiepskim tuningiem, bo ładnych kilka godzin po owulacji i nie sądziłam, że coś z tego może być...
    Także nigdy nie wiadomo który cykl okaże się tym szczęśliwym i zawsze trzeba mieć nadzieję! 🍀

2016 💗 Marysia
    10.2025 CB 💔

2026 3 x IUI ❌❌❌

5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja

23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
    23.05 beta 11,3
    25.05 beta 36,3; progesteron 41,7
    29.05 beta 264 (ostrożna nadzieja 🙏)
    31.05 beta 694 🍀🍀🍀
    3.06 beta 2600 🍾

preg.png
  • Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...

Wow piękna wiadomość! Gratulacje!🥳

jaskra lubi tę wiadomość

• Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 27 maja, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra, gratulacje, cudowna niespodzianka 🧡☺️ rośnij zdrowo Kropeczku 🍀

jaskra lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹
    29.05.2026 - niskie ryzyka - chłopczyk ☺️

preg.png
  • MonikaMadzia Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Gratulacje!! ❤️

jaskra lubi tę wiadomość

👩‍🦰30👨30
    starania od 10.2024
    leczenie od 10.2025
    02.2026 drożność ✅
    03.2026 I IUI cykl naturalny❌
    04.2026 II IUI cykl naturalny ❌
    05.2026 III IUI cykl stymulowany ❌
    06.2026 histeroskopia ⏳
  • Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Jaskra, gratuluję ☺️☺️ wspaniała wiadomość. Takie niespodzianki lubimy najbardziej. Trzymajcie się zdrowo ☺️🍀

lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
    luty 2026- I IUI ❌
    marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
    13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️
  • Riaska98 Ekspertka

Wysłany: 27 maja, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Gratulacje dla Was! Cuda się zdarzają 🥰

jaskra lubi tę wiadomość

• Edziulka Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaMadzia jak tam? Jakies zmiany?

• Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, będę się umawiać na usg przed insemi, który dzień polecacie? 13 będzie oki? A jako 1 dzień cyklu to liczycie ten dzień kiedy się zaczyna i zaczynać spływac no nie? Nie ten kolejny gdzie już się leje?

• Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaskra gratulacje!😘 super wiadomość 🥺🥰

jaskra lubi tę wiadomość

• Riaska98 Ekspertka

Wysłany: 29 maja, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga 654 wrote:
    Hej, będę się umawiać na usg przed insemi, który dzień polecacie? 13 będzie oki? A jako 1 dzień cyklu to liczycie ten dzień kiedy się zaczyna i zaczynać spływac no nie? Nie ten kolejny gdzie już się leje?
    Hej, według mnie 13dc to moze byc troche za późno. Ja zaczynałam od 11dc i w 13 dniu juz mialam inseminacje.
    1 dzien licz od pojawienia krwawienia nawet jak sie zaczyna.

• Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Riaska98 wrote:
    Hej, według mnie 13dc to moze byc troche za późno. Ja zaczynałam od 11dc i w 13 dniu juz mialam inseminacje.
    1 dzien licz od pojawienia krwawienia nawet jak sie zaczyna.

Oki dziękuję za informację, dobra to umówię się 11 dc :)

• Riaska98 Ekspertka

Wysłany: 29 maja, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga 654 wrote:
    Oki dziękuję za informację, dobra to umówię się 11 dc :)
    Lepiej iść szybciej i nawet na 2 monitoringi niz sie martwić ze przegapisz ten moment i bedzie za późno 🥰

• Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga 654 wrote:
    Ja w ostatnim cyklu na monitoringu byłam w 9dc a 11 dnia miałam już inseminację. Także różnie to wypada. Lekarz nie kazał Ci pokazać się między 3 a 5 dniem cyklu?

luty 2026- I IUI ❌
  • Iskra9 Nowa

Wysłany: 29 maja, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny odebrałam dziś wynik po 1 inseminacji -niestety nie udało się 😞

• Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 29 maja, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra9 wrote:
    Trzymaj się, powodzenia w kolejnym cyklu 🍀

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹

preg.png
  • Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: 30 maja, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akacjowa_ widzę, że Ty już po badaniach. Gratuluję chłopca ☺️☺️ jeśli mogę zapytać, na który test się zdecydowałaś?

luty 2026- I IUI ❌
  • Riaska98 Ekspertka

Wysłany: 30 maja, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra9 wrote:
    Dużo siły dla Ciebie..
    Nie poddawaj się ❤️‍🩹

• Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 30 maja, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bakallia wrote:
    Akacjowa_ widzę, że Ty już po badaniach. Gratuluję chłopca ☺️☺️ jeśli mogę zapytać, na który test się zdecydowałaś?
    Dziękuje 🧡 Sanco, w pierwszej ciąży też je robiłam i byłam zadowolona, więc nie kombinowałam 🙂
    A Ty jak tam? Też planujesz robić? ☺️

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹

preg.png
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ