Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną *inseminacja 2026*
Odpowiedz

*inseminacja 2026*

Oceń ten wątek:
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 26 maja, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...

Choinka123, Iskra9, Bakallia, Edziulka, MonikaMadzia lubią tę wiadomość

2016 💗 Marysia
    10.2025 CB 💔

2026 3 x IUI ❌❌❌

5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja

23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
    23.05 beta 11,3
    25.05 beta 36,3; progesteron 41,7
  • Iskra9 Nowa

Wysłany: 26 maja, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ! Wspaniała niespodzianka na dzień mamy ! Też trzymaj za nas kciuki ja idę na betę w piątek 1 inseminacja ale jakoś mam złe przeczucia 😞

jaskra lubi tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 26 maja, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra9 wrote:
    Gratulacje ! Wspaniała niespodzianka na dzień mamy ! Też trzymaj za nas kciuki ja idę na betę w piątek 1 inseminacja ale jakoś mam złe przeczucia 😞

Oczywiście, że za Was wszystkie trzymam kciuki! Powiem Wam, że od ciąży biochemicznej mieliśmy tyle idealnie w punkt trafionych cykli i ani razu nawet beta nie drgnęła. A ten cykl był z kiepskim tuningiem, bo ładnych kilka godzin po owulacji i nie sądziłam, że coś z tego może być...
    Także nigdy nie wiadomo który cykl okaże się tym szczęśliwym i zawsze trzeba mieć nadzieję! 🍀

2016 💗 Marysia
    10.2025 CB 💔

2026 3 x IUI ❌❌❌

5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja

23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
    23.05 beta 11,3
    25.05 beta 36,3; progesteron 41,7
  • Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...

Wow piękna wiadomość! Gratulacje!🥳

jaskra lubi tę wiadomość

• Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra, gratulacje, cudowna niespodzianka 🧡☺️ rośnij zdrowo Kropeczku 🍀

jaskra lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • MonikaMadzia Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Gratulacje!! ❤️

jaskra lubi tę wiadomość

👩‍🦰29👨30
    starania od 10.2024
    leczenie od 10.2025
    02.2026 drożność ✅
    03.2026 I IUI cykl naturalny❌
    04.2026 II IUI cykl naturalny ❌
    05.2026 III IUI cykl stymulowany ⏳
  • Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Jaskra, gratuluję ☺️☺️ wspaniała wiadomość. Takie niespodzianki lubimy najbardziej. Trzymajcie się zdrowo ☺️🍀

lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
    luty 2026- I IUI ❌
    marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
    13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️
  • Riaska98 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Gratulacje dla Was! Cuda się zdarzają 🥰

jaskra lubi tę wiadomość

‹‹ 37 38 39 40 41
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ