*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...
Choinka123, Iskra9, Bakallia, Edziulka, MonikaMadzia lubią tę wiadomość
2016 💗 Marysia
10.2025 CB 💔
2026 3 x IUI ❌❌❌
5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja
23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
23.05 beta 11,3
25.05 beta 36,3; progesteron 41,7 -
Iskra9 wrote:Gratulacje ! Wspaniała niespodzianka na dzień mamy ! Też trzymaj za nas kciuki ja idę na betę w piątek 1 inseminacja ale jakoś mam złe przeczucia 😞
Oczywiście, że za Was wszystkie trzymam kciuki! Powiem Wam, że od ciąży biochemicznej mieliśmy tyle idealnie w punkt trafionych cykli i ani razu nawet beta nie drgnęła. A ten cykl był z kiepskim tuningiem, bo ładnych kilka godzin po owulacji i nie sądziłam, że coś z tego może być...
Także nigdy nie wiadomo który cykl okaże się tym szczęśliwym i zawsze trzeba mieć nadzieję! 🍀2016 💗 Marysia
10.2025 CB 💔
2026 3 x IUI ❌❌❌
5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja
23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
23.05 beta 11,3
25.05 beta 36,3; progesteron 41,7 -
jaskra wrote:Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...
Wow piękna wiadomość! Gratulacje!🥳
jaskra lubi tę wiadomość
-
Gratulacje!! ❤️jaskra wrote:Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...
jaskra lubi tę wiadomość
👩🦰29👨30
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
02.2026 drożność ✅
03.2026 I IUI cykl naturalny❌
04.2026 II IUI cykl naturalny ❌
05.2026 III IUI cykl stymulowany ⏳ -
Jaskra, gratuluję ☺️☺️ wspaniała wiadomość. Takie niespodzianki lubimy najbardziej. Trzymajcie się zdrowo ☺️🍀jaskra wrote:Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️ -
Gratulacje dla Was! Cuda się zdarzają 🥰jaskra wrote:Hej dziewczyny 🙂 trochę się udzielałam tu wcześniej i nawet stworzyłam ten wątek.. zdążyliśmy mieć w tym roku 3 nieudane inseminacje... I trochę już straciłam nadzieję.. Byliśmy już zapisani na in vitro (do refundowanego programu). Mieliśmy zacząć od nowego cyklu, co wypadało na koniec maja. Postanowiliśmy oczywiście spróbować jeszcze raz naturalnie i o dziwo pykło... Oczywiście to bardzo wczesna faza i nadal wszystko może pójść nie tak, ale staram się nie myśleć o negatywnych scenariuszach, bo można zwariować. W piątek trzecia beta, zobaczymy. Testy póki co ciemnieją...
jaskra lubi tę wiadomość
-