*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
Riaska98 wrote:Ja tez wlasnie 7 kwietnia mam w zaleceniach.. ja tez mysle ze chyba poczekam do tej bety, boję sie ze testem albo narobię sobie nadzieję jak beda 2 kreski, albo ja stracę jak nic nie będzie.
Hahah to widze faktycznie nie masz nerwów do takich stresowych sytuacji 🤣
Dokładnie z tych powodów, które wymieniłaś też obawiam się z moczu. Chociaż z drugiej strony Akacjowa_ robiąc testy widzi przynajmniej jakiś trend, w którą stronę zmierza ta druga kreska, czy robi się coraz mocniejszą czy znika. @Akacjowa_ jak jest dziś u Ciebie? -
Kreska była ciemniejsza, więc bylam na becie - wynik 56 😊ReperujePrymus wrote:Dokładnie z tych powodów, które wymieniłaś też obawiam się z moczu. Chociaż z drugiej strony Akacjowa_ robiąc testy widzi przynajmniej jakiś trend, w którą stronę zmierza ta druga kreska, czy robi się coraz mocniejszą czy znika. @Akacjowa_ jak jest dziś u Ciebie?
Choinka123, ReperujePrymus lubią tę wiadomość
🧑 34 🧔36
2023 🐻
02.2026 - powrót do starań 🧡
14.03.2026 - IUI
24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹 -
Akacjowa gratulacje 🥰🥰🥰👏👏👏jak się czujesz?31 & 35
▪️AMH 11.22-2,83; 10.24 -2,44; 07.25-1,70
▪️Hormony OK; MUCH -OK; Kariotypy OK;
PAI-1 4G/5G heter.; MTHFR C677T C/T; KIR AA;
▪️ Drożności -OK
▪️USG w kierunku endo. - nie wykryto
▪️STYMULACJE
12.24 -04.2025 Lametta+Owitrelle+Duphaston
▪️05.25 Biopsja CD 138-ok, CD56 podwyższone
▪️10.25 Histeroskopia stan zapalny CD138 ujemne
▪️12.25 Ponowna histero- obraz OK
▪️03.26 IUI- trzecia
ŻPN-2024 zabieg- wyniki bardzo zmienne -
Widzę szerokie grono się szykuje 7 na bete🤣🤣ja też niby mam w zaleceniach ale nie wiem czy uda mi się wyrwać z pracy bo dużo osób bierze urlop 🫣31 & 35
▪️ Drożności -OK
▪️STYMULACJE
▪️03.26 IUI- trzecia
Póki co żyje w tanim małym szoku, bo to przecież był skreslony cykl 🥹 czekam na powtórkę bety jutro to może bardziej do mnie dotrze i pozwoli się cieszyć 🧡Choinka123 wrote:Akacjowa gratulacje 🥰🥰🥰👏👏👏jak się czujesz?
Dziękuje Dziewczyny i trzymam kciuki za Wasze testowanie 🍀
Riaska98, Choinka123 lubią tę wiadomość
🧑 34 🧔36
2023 🐻
14.03.2026 - IUI
24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹 -
Akacjowa_ wrote:Póki co żyje w tanim małym szoku, bo to przecież był skreslony cykl 🥹 czekam na powtórkę bety jutro to może bardziej do mnie dotrze i pozwoli się cieszyć 🧡
Dziękuje Dziewczyny i trzymam kciuki za Wasze testowanie 🍀
Och, te skreślone i porzucone pomysły lubią wracać ze zdwojoną siłą 😃
Napisz nam proszę czy miałaś jakieś objawy, które dały Ci do myślenia? Coś oprócz testów, które robiłaś? Jesteś teraz na progesteronie? -
W sumie testy robie od 10dpiui i w sumie wtedy mic specjalnego nie czułam, to chyba za wcześnie na cokolwiek, zwłaszcza, że jestem na duphastonie 😊ReperujePrymus wrote:Och, te skreślone i porzucone pomysły lubią wracać ze zdwojoną siłą 😃
Napisz nam proszę czy miałaś jakieś objawy, które dały Ci do myślenia? Coś oprócz testów, które robiłaś? Jesteś teraz na progesteronie?
Koło 12 dpiui pojawiły się bóle piersi, ale takie inne, promieniujące, bóle w podbrzuszu, teraz jeszcze okropne zmęczenie, mdłości...ogólnie czuje się średnio, ale czy to leki czy objawy to trudno powiedzieć 🙃
ReperujePrymus, Choinka123, Bakallia lubią tę wiadomość
🧑 34 🧔36
2023 🐻
14.03.2026 - IUI
24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹 -
Akacjowa_ wrote:W sumie testy robie od 10dpiui i w sumie wtedy mic specjalnego nie czułam, to chyba za wcześnie na cokolwiek, zwłaszcza, że jestem na duphastonie 😊
Koło 12 dpiui pojawiły się bóle piersi, ale takie inne, promieniujące, bóle w podbrzuszu, teraz jeszcze okropne zmęczenie, mdłości...ogólnie czuje się średnio, ale czy to leki czy objawy to trudno powiedzieć 🙃
Super, dzięki za odpowiedź. Koniecznie daj znać jaki będzie kolejny wynik bety 😊😊😊
Akacjowa_ lubi tę wiadomość
-
Hejka, głowa do góry, to forum już widziało wiele przeziębień kończących się pozytywnym testem;). Jest nawet na to wytłumaczenie że organizm zajmuje się zwalczaniem infekcji, a nie zarodka. Herbatka kocyk i odpoczynek. Ja własnie zmykam do pracy na 12 h. Miłego dnia dziewczynki.ReperujePrymus wrote:Jak się czujecie Dziewczyny? U mnie niestety przeziębienie
Wczoraj było jeszcze znośnie, ale dziś nie spałam od 3 w nocy bo nie mogłam oddychać. Martwię się, że ta choroba to zły objaw.31 & 35
▪️ Drożności -OK
▪️STYMULACJE
▪️03.26 IUI- trzecia
Ehh no to ja od wczoraj zmagam sie z okropnym bólem pleców ( juz któryś raz w życiu to mam) ciezko jest mi sie wyprostować dostaje jakby takich skurczy od pleców aż po nogi..ReperujePrymus wrote:Jak się czujecie Dziewczyny? U mnie niestety przeziębienie
Wczoraj było jeszcze znośnie, ale dziś nie spałam od 3 w nocy bo nie mogłam oddychać. Martwię się, że ta choroba to zły objaw.
Też mnie to martwi -
I wzajemnie miłego dnia dla Ciebie, oby szybko zleciało Ci w pracy 🥰Choinka123 wrote:Hejka, głowa do góry, to forum już widziało wiele przeziębień kończących się pozytywnym testem;). Jest nawet na to wytłumaczenie że organizm zajmuje się zwalczaniem infekcji, a nie zarodka. Herbatka kocyk i odpoczynek. Ja własnie zmykam do pracy na 12 h. Miłego dnia dziewczynki.
-