INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również życzę Wam dziewczyny zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych. Dużo miłości i spełnienia największego marzenia ♡
bizona lubi tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki u mnie niestety znowu nic z tego
Olencja możesz zaznaczyć, że drugie podejście nieudane.- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
Hej dziewczyny
ehh nie miałam ostatnio na nic czasu
Wesołych świąt
ja całe świeta i przed w begu wczoraj zostałam mama ... co prawda chrzestna ale mój chrześniak jest cudowny i juz wiem że jak nie bedziemy mieli dzieci to ten panicz będzie moim ulubiencem
Tule wszytskie którym się nie udało ale trzymam kciuki abyście niedłuo mogły sie cieszyć podwjnie
-
Hej, ja też nie mam dobrych wiadomości. Mój gin zalecił test dziś - w dniu spodziewanej miesiączki. Zrobiłam-negatywy. A ja głupia miałam nadzieję, że się uda
Dziewczyny powiedzcie czy ja mogę biegać starając się o dziecko? Mam na myśli bieg typu trucht. Chodziłam przez ostatni rok na siłownię, ale wracając do starań pomyślałam, że dam sobie spokój bo co jak się uda i poronię. I tak się zastanawiam, że chyba nie można w tym wszystkim dać się zwariować, co? Nie wiem czy to przez clo, czy przez moją psychikę ale jem jak szalona, i widzę, że waga idzie do góry...Myślę o biegu godzinnym 4 razy w tygodniu. Kiedyś biegałam i uwielbiałam to!bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Bajka, oczywiscie ze mozesz biegac. Nawet w zdrowej ciazy mozna biegac, jezeli biegalo sie wczesniej. Nie dajmy sie zwariowac!
-
nick nieaktualnybajka, ja też się zastanawiałam nad aktywnościa fizyczna i pytałam o to doktora- powiedział że nie ma przeciwwskazań. Więc jęsli nie myślisz o maratonie to śmiało
Kochane tak mi przykro, że znów tyle smutnych wieści ;(
Czy ktoś jeszcze testuje w tym miesiącu? Jest jakaś szansa na dobrą wiadomość?
Ja dziś druga tabletka na stymulację (4 dc), jutro dzwonię do lekarza ale napiszcie mi proszę kiedy zazwyczaj wizyta aby sprawdzić jak się jajka mają? -
Dziewczyny,
w temacie inseminacji jestem zielona, jednak moje starania o dziecko trwają już bardzo długo, cykle stymulowane nie przyniosły zielonej kropki, dlatego też coraz częściej myślę o inseminacji... Chciałam się spytać czy jest może wśród Was ktoś kto jest z Warszawy lub okoic (jestem z okolic Legionowa) i mógłby polecić lekarza,szpital, klinikę. A może ktoś orientuje się czy w którymś ze szpitali inseminacja jest refundowana i jak wygląda taka procedura, aby się na nią dostać...Prywatne kliniki mnie przerażają...koszt wizyt, badań i zabiegu...Eh... Proszę pomóżcie! -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:hejka, u mnie morze czerwone jak zwykle
KasicaLisica lubi tę wiadomość