INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mkl no raczej powinien już wyjść choc znam przypadki ze na tescie nic nie wychodziło nawet przy becie powyzej 100 a kolezance cien wyszedł dopeior przy 200
My dziś bedziemy z mezem omawiać plan działania musimy przeanalizowac nasz portfel -
nick nieaktualny
-
Mari 123 mamtylko nadzieję że pękł na co wskazuje straszny ból właśnie po lewej stronie (tam gdzie był skubaniec) w drodze powrotnej.Jakby mi wnętrzności rozrywało a po powrocie do domku już spokój-tylko taki delikatny ból całego podbrzusza po iui.
Jutro o 16 idę na usg co tam słychać od środka:-D -
nick nieaktualny
-
Hej, u mnie 24 dc, 10 dni po IUI. Pobolewa mnie brzuch i czuję się, jakby wodospad miał zaraz runąć Przykro mi, bo to moja ostatnia IUI i w sumie nie bardzo wiem, co dalej. Lekarz powiedział, że może laparo, może in vitro...Obiecałam sobie się nie nastawiać i nie załamywać, ale tak mnie to denerwuje wszystko ;/ Mieszkam niedaleko przychodni, widziałam wczoraj parkę nastolatków, ona w ciąży, klęli do siebie...A my czekamy i czekamy, licząc na cud...04.2016 Napro
3xIUI 2016
HSG - jeden jajowód niedrożny
niepłodność idiopatyczna
starania od początku 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a u mnie taka sytuacja, że wróciłam właśnie do domu i chciałam wyrzucić test a na nim jest (oczywiście niewyraźnie!) zaznaczone miejsce drugiej kreski.
Ta kreska nie ma odcienia czerwonego ani różowego- jest mega blada i pojawiła się długo po czasie w którym powinno sie test odczytać.
Zrobiłam przed chwilą drugi test i nic się już nie pojawia ;/
Ostatnio @ spóźniła mi się 2 dni- ciąży nie było, a teraz coś takiego...
Czy jest cień nadziei że coś może z tego być???
Niedługo wracam do pracy więc dziś już bety nie zrobię- jutro rano powtórzę test i jeśli coś pokaże- zrobię też z krwi. -
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:IUI
bizona - 25.03
Opium - 01.04
Vaina - 02.04
monika9966- 05.04
Płatek szkarłatny - 05.04
mkl - 07.04
Stelka_mis - 11.04
Lunk_a -13.04
Gallina - 13.04
Kaśka28 - 14.04
ka_tarzyna - 15.04
Paolala - 16.04
słomka:) - 16.04
Mee - 18.04
Mała Mi 80 - 20.04
Alcea - 20.04
Dziewczyny przykro mi
Tak się tutaj udzielacie, że nie nadążam Was czytać Czekam na @ i podchodzę do drugiej IUI. Mamy z ginem plan na 6 a potem zobaczymy. Myślałam, że będzie to jedna po drugiej ale niestety kwiecień i czerwiec nam odpada bo w tym czasie jedno z nas wyjeżdża. Pisałyście o mrożeniu nasienia - myślę o tym przy trzeciej inseminacji w czerwcu. Czy myślicie, że warto rozważyć taką opcję czy dać na luz i po prostu 3 IUI robić w lipcu? Nie ukrywam, że te starania kosztują nas dużo pieniędzy i zastanawiam się, czy dodatkowo wydawać 600 zł na mrożenie nasienia czy dać sobie na luz. Chyba nie ma znaczenia czy IUI jest jedna za drugą czy (jak w naszym przypadku) co 2 miesiące (marzec iui, kwiecień przerwa, maj iui, czerwiec przerwa). Od lipca myślę, że już będzie jedna po drugiej
Monika9966 moim zdaniem test jest negatywny - po tak długim czasie nie należy już odczytywać testu. Niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:54
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Bajka jak dla mnie lepiej odczekac po co macie dodatkowo generowac koszta ?? jesli nasienie jest ok to nie ma sensu jakby sie pogarszalo z badania na badanie to wtedy jak bnajbradziej a moze maj bedzie szczesliwy i przerwa bedzie na 9 miesiecy
-
nick nieaktualnyMożliwe że test jest negatywny, nie napalam się, ale pojawia się światełko w tunelu.
Na test rzuciłam okiem przed 6 - chwilę po zrobieniu testu i poszłam do pracy- nie wiem dokładnie kiedy pojawiła się druga kreska.
U mnie temp. nadal powyżej 37 i bolą mnie sutki a do miesiączki jeszcze 2 dni.
Jutro wszystko się okaże -
bajka, to wszystko zależy, jak bardzo Wam się spieszy, a przede wszystkim, ile lat masz jeszcze w zapasie;
my ostatnio zamroziliśmy nasienie za 80 euro (tutaj jest taka stawka za 2 lata), a okazało się niepotrzebne, bo owulacja się przesunęła I mój mąż zdążył wrócić, a dodatkowo okazało się wyjątkowo złej jakości
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Dziewczyny, bardzo mi przykro z powodu waszych negatywów.
My podchodzimy do 4 IUI w przyszłym tygodniu pewnie. A po niej juz IVF.
Wczoraj gadałam z mężem, i jezeli się da, to podejdziemy do in vitro od razu po 4 IUI. W poniedziałek mam wizytę i pewnie dowiem się wiecej.
Jest mi strasznie ciezko z ta myslą. Nie sądziłam, ze kiedykolwiek do tego dojdzie. Nie ma we mnie tej nadziei jak do tej pory, po kazdym okresie, płaczu, wychodziło słonce i byłąm pełna enegrii na nowy cykl. Tym razem tak nie ma. Czuję się pokonana.
Gallina, kiedy Wy zaczynacie? -
Opium dla mnie in vitro było zawsze...czymś...kurde sama nie wiem, po prostu nigdy nie sądziłam że właśnie to JA doświadczę in vitro, zawsze gdzieś tam o tym czytałam albo widziałam w TV...jeszcze jak byłam nastolatką, nigdy bym nie pomyślała, że kiedyś mnie to spotka....
Opium lubi tę wiadomość
-
Czuje podobnie MKL