INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolko, super gratuluję02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Alimak wrote:Fasolko ale świetna wiadomość, gratulacje
powiem Ci, że po tym jak wtedy pisałaś że dostałaś okres to sobie pomyślałam że może jednak się nie rozkręci albo że to może jakaś torbielka pękła i te bladziochy okażą się jednak dobrym znakiem
super. A powiedz, ten Twój 'okres' był taki jak zawsze czy czymś się różnił?
Różnił się jedynie tym że wogóle mnie brzuch nie bolał, a zawsze wręcz umierałam z bólu... no i trwał tylko 2 dni...
ka_tarzyna nie.. nic kompletnie nic się nie działo... -
No proszę, jak to życie lubi zaskakiwać
Fasolko_przyjdz wrote:Różnił się jedynie tym że wogóle mnie brzuch nie bolał, a zawsze wręcz umierałam z bólu... no i trwał tylko 2 dni...
ka_tarzyna nie.. nic kompletnie nic się nie działo...
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Fasolko_przyjdz wrote:Cześć dziewczyny:)
to znowu ja:D
Słuchajcie.. ja jestem jakimś "dziwnym" przypadkiem medycznym hehe:) tak mój gin dziś mnie określił... Słuchajcie.. miałam 3 iUI jak wiecie... pierwszy test sikany wyszedł z bladziochą mocną.. dr test z 2 widoczną kreską.. myślę jejjjj super udało się!!!!!!! Nagle patrzę a ty plamienia...na dr dzień okres:( nadzieja umarła... ALe gin mówi przyjedz zrobimy betę na wszelki wypadek... Dziś rano beta...godz 12 wyniki i o KU*WAAAAA co jest?!! Chyba jakieś jaja sobie robią ze mnie.. wynik 1240... Mój ginek zbladł jak zobaczył... ja w płacz mój mąż w płacz.. Diagnoza? ciąża pozamaciczna bo wychodzi na 6-7tydz a na wcześniejszych usg nic nie widział gin... Szybko USg i.. i jest!!! Jest moja mała fasolka!!! Jezuuu tak się cieszę.. udało się dziewczyny!!!! Udało się... mój ginek zaskoczony że nie zobaczył wcześniej..3 IUI nie była potrzebna... zaszłam albo dzięki 2 IUI albo udało się naturalnie...
)))
Miejcie nadzieję!! NIe poddawajcie się dziewuszki!!!OKres w ciązy jest mozliwy- ja jestem tego dowodem!!!! Oby tylko moja radość nie zanikła szybko...powodzenia i napewno będzie wszystko ok..pozytywne nastawienie to podstawa
-
Viszka wrote:A ja mam w sumie do was pytanie. Czy robicie jakieś badania z krwi przed owulacją potrzebne do IUI ?
Tak, u mnie są wymagane - LH, estradiol i progesteron7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Fasolko_przyjdz wrote:Cześć dziewczyny:)
to znowu ja:D
Słuchajcie.. ja jestem jakimś "dziwnym" przypadkiem medycznym hehe:) tak mój gin dziś mnie określił... Słuchajcie.. miałam 3 iUI jak wiecie... pierwszy test sikany wyszedł z bladziochą mocną.. dr test z 2 widoczną kreską.. myślę jejjjj super udało się!!!!!!! Nagle patrzę a ty plamienia...na dr dzień okres:( nadzieja umarła... ALe gin mówi przyjedz zrobimy betę na wszelki wypadek... Dziś rano beta...godz 12 wyniki i o KU*WAAAAA co jest?!! Chyba jakieś jaja sobie robią ze mnie.. wynik 1240... Mój ginek zbladł jak zobaczył... ja w płacz mój mąż w płacz.. Diagnoza? ciąża pozamaciczna bo wychodzi na 6-7tydz a na wcześniejszych usg nic nie widział gin... Szybko USg i.. i jest!!! Jest moja mała fasolka!!! Jezuuu tak się cieszę.. udało się dziewczyny!!!! Udało się... mój ginek zaskoczony że nie zobaczył wcześniej..3 IUI nie była potrzebna... zaszłam albo dzięki 2 IUI albo udało się naturalnie...
)))
Miejcie nadzieję!! NIe poddawajcie się dziewuszki!!!OKres w ciązy jest mozliwy- ja jestem tego dowodem!!!! Oby tylko moja radość nie zanikła szybko...
Ale extra! Cudownie! Gratuluję :* Spokojnej ciąży życzę7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
10.10 bizona 5/
10.10 Monika*** 2/
11.10 Orbitka 1/
12.10 domiszka
13.10 1988 1/
17.10 efta 1/
17.10 Viszka 2/
18.10 Mysza1986 3/
18.10 ja1986 2/
18.10 Sylvi83:) 1/
19.10 Selja 2/
19.10 Ylya 1/
19.10 Fasolko_przyjdz 3/
20.10 Bridget 2/
21.10 Domili 1/
25.10 Kuchcinka 1/
25.10 asiak1985 2/
29.10 olciabos
31.10 Alimak
31.10 Bikini31 2/
02.11 Raja86 1/
02.11 monia 70 2/
02.11 Raja86 1/
03.11 ka_tarzyna 4/
Fasolko ja dopiero teraz zobaczyłam, coś nie mogę zrozumiećto ty tę trzecią iui miałaś już jak byłaś w ciąży?
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, dolacze sie do watku. Pierwsza IUI zaplanowana na grudzien, bedzie stymulacja gonalem. Teraz pozostaje tylko czekac na koniec tego cyklu. Co prawda jestem dopiero przed owulacja ale na nature nie licze
Pozdrawiam i zycze powodzenia!
ania8306 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie stymulacja na clo, też 5 tabletek od 3 do 7 dc.
Nie narzekam, na ilość bo mam ich zawsze 4, jednak po tej stymulacji czuję jak mi jajniki mega pracują, aż momentami mnie denerwują. Na naturalnym tego nie odczuwałam.
Lunk_a Mam wielką nadzieję, że nie bocian a Mikołaj przyniesie Ci pięęęękny prezent !