INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alimak wrote:Anett96 ja raz czułam że mi pękł zaraz po tym jak robiłam przysiady i wymachy i podciąganie nogami
Dziewczyny beta z dziś 536, przyrost 149%
Gratulacje przyrostu:)Alimak lubi tę wiadomość
Fertimedica Warszawa -
Bridget wrote:
Jakie są leki na stymulacje silniejsze od CLO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:10
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyn, ja po negatywnym wczorajszym teście zrobiłam dzisiaj betę, bo mi temp. wzrosła.
Dziśc 29dc, i 13 lub 14dpo niestety jest tylko 13,2 czekam do piątku na powtórkę, ale mam obawy czy to nie przypadkiem biochemiczna... W diagnostyce norma dl ciąży zaczyna się od 16.PolaMinka lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
ka_tarzyna wrote:Dziewczyn, ja po negatywnym wczorajszym teście zrobiłam dzisiaj betę, bo mi temp. wzrosła.
Dziśc 29dc, i 13 lub 14dpo niestety jest tylko 13,2 czekam do piątku na powtórkę, ale mam obawy czy to nie przypadkiem biochemiczna... W diagnostyce norma dl ciąży zaczyna się od 16.
Coś się dzieje, trzymam kciuki żeby to była wczesna beta i teraz będzie piękny przyrost
Czytałam na kafeterii że dziewczyna też miała taką betę i w ciągu dwóch dni wzrosła jej do 200.ka_tarzyna lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
anett96 wrote:Kochana ja zrezygnowalam z invicty bo slyszałam tylko o in vitro i wieczne czekanie w tych kolejkach.Ta klinika wg mnie jest na zysk tylko nastawiona i przepisałam sie do kliniki Bocian na Stawki 2a. jest kameralnie, jest indywidualne podejscie i panie na recepcji mile bardzo pomocne i spokojnie mozna sie dostac at hoc.. w koncu przestalam slyszec o in vitro tylko inseminacje zalecili i otrzymalam nadzieje ze jest szansa! wg panow z invicty nie bylo. Takze sprobu d nich.
Ja tez leczę się w Bocianie, dziś mam drugą inseminacji wiec proszę o kciuki☺Domili, ania8306 lubią tę wiadomość
-
Anetk89a, nie ma się czego bać, chociaż łatwo mi mówić bo jedna mam już za sobą, mam nadzieję ze w tym cyklu kolejna, i chyba mniej już się stresuje. Bałam się bardziej reakcji na leki bo wcześniej nigdy się nie stymulowalam. Później bałam się że może pecherzyk pekl a może nie pekł..ale dostałam tutaj duuzo wsparcia i pozytywnych odpowiedzi na moje"niepokoje".będzie dobrze, trzeba się cieszyć że może IUI da nam to szczęście największe powodzenia
Sylvi83:-) powodzenia trzymam kciuki -
Alimak wrote:ka_tarzyna jak widziałam ostatnio Twoją temp to tak sobie pomyślałam że chyba coś się świeci ;] trzymam mocno kciuki za piątkową betę :*
Trzymaj, trzymaj, bo ja mam w głowie same czarne myśli.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Sylvi83:) wrote:Dzięki Dziewczyny, wspsrcie się przyda.
Anett96 ja mam na 14.40, to moja druga inseminacja, leczę się u tej samej Pani dr. A masz problem z pękaniem pęcherzyków? Ja poprzednio nie miałam monitoringu, czy pękł.Sylvi83:) lubi tę wiadomość
Fertimedica Warszawa -
Sylvi83:) wrote:Dzięki Dziewczyny, wspsrcie się przyda.
Anett96 ja mam na 14.40, to moja druga inseminacja, leczę się u tej samej Pani dr. A masz problem z pękaniem pęcherzyków? Ja poprzednio nie miałam monitoringu, czy pękł.Fertimedica Warszawa -
Dziewczyny mimo ze pecherzyk nie pekl mam brac duphaston. Ciekawe czemu. bylam w takim szoku ze nawet nie zapytalam.. gin. powidziala ze nastepnym razem zrobimy IUI na peknietym pecherzyku. ale na peknietym sie chyba nie robi? doradzcie prosze.Fertimedica Warszawa
-
czesc dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam. Pozbierałam się już po stracie. podchodzimy do 2 IUI w najblizsza sobote. dzis byłam na usg mam 2 pecherzyki oba 25mm. LH 6 a wiec brak naturalnego PIKu. dziś o 23:30 2 zastrzyki na pękniecie gonapeptyl i ovitrelle. IUI 38 godzin póxniej czyli w sobotę około 13:20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 14:56
ania8306 lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
efta wrote:czesc dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam. Pozbierałam się już po stracie. podchodzimy do 2 IUI w najblizsza sobote. dzis byłam na usg mam 2 pecherzyki oba 25mm. LH 6 a wiec brak naturalnego PIKu. dziś o 23:30 2 zastrzyki na pękniecie gonapeptyl i ovitrelle. IUI 38 godzin póxniej czyli w sobotę około 13:20.
-
nick nieaktualnyMożna mnie dopisać. Dziś III IUI . Pęcherzyk 19 mm, trochę mizerny, ale mi pękają jak mają 20-21 mm, więc moim zdaniem w sam raz. Lekarz powiedział,że lepiej byłoby zabieg zrobić jutro...
teraz czekanie
a i plemniki znowu dobre. 21 mln/ml po kapacytacji. Ruch szybki 80 % .ania8306, olciabos lubią tę wiadomość