INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Porady potrzebuje...bo zrobilam test i nie wiem co mam zrobic...mój sokoli wzrok oczywiscie widzi cień..aczkolwiek 1,5 dawki ovitrele moze jeszcze byc w organizmie..chciałam tylko zapytac czy brac nadal dupka i przedluzac cykl, czy odstawiac..bo czy @ przyjdzie mimo brania?starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualnyMARTIII wrote:Porady potrzebuje...bo zrobilam test i nie wiem co mam zrobic...mój sokoli wzrok oczywiscie widzi cień..aczkolwiek 1,5 dawki ovitrele moze jeszcze byc w organizmie..chciałam tylko zapytac czy brac nadal dupka i przedluzac cykl, czy odstawiac..bo czy @ przyjdzie mimo brania?
Ja bym nadal brała dupka, a jutro zrobiłabym bete
-
MARTIII wrote:Porady potrzebuje...bo zrobilam test i nie wiem co mam zrobic...mój sokoli wzrok oczywiscie widzi cień..aczkolwiek 1,5 dawki ovitrele moze jeszcze byc w organizmie..chciałam tylko zapytac czy brac nadal dupka i przedluzac cykl, czy odstawiac..bo czy @ przyjdzie mimo brania?
-
MARTIII wrote:Lunka wszystko na dobrej drodze!)pecherzyki ladniutkie, endo jeszcze nabierze:)
Endo wydaje się niskie, choć może na te wielkość pecherzykow jest ok... zastanawiam się czy iui odbędzie się przed Swietami.
Dr uważa ze do piątku raczej tak, mysle ze w 3 dni wszystko podrośnie.
Wizyta w srode. -
MARTIII wrote:ale ja nic nie czuje...i sama nie wiem czy jest sens robić bete...myślisz Bridget że @ przyjdzie mimo brania duph.?
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Lunka myślę ze zdążysz przed wigilią ja tez mam takie endo przy stymulacjacj i dr mowi ze jest ok a potem ladnie przyrasta:) ovitrell bralam 5.12 ale 1,5 dawki...spoko nie nakręcam sie bo to napewno jeszcze zastrzyk..tylko nie wiem co z tym dupkiem..starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
Lunk_a wrote:Hej Dziewczyny
u mnie 9dc. Endo malutkie ale wg Dr ok jak na ten dzień cyklu- ok 6.5mm
pęcherzyk 17mm 14mm 13mm
Lunka, super! Do piątku podrośnie jeszcze sporo, a wystarczy, żeby miało więcej niż 8 mm. Trzymam kciuki!hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:Lunka, super! Do piątku podrośnie jeszcze sporo, a wystarczy, żeby miało więcej niż 8 mm. Trzymam kciuki!
W sumie liczę na jednego bo zawsze mam w efekcie jeden dominujący
z endo nie miałam nigdy problemu.
powinno urosnąć te 3 mm.
dam znać w środę
dzięki Dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa