INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bizona wrote:ja ma brac clo raz dziennie rano. Podczytuje teraz w necie, ze trzeba odczekac kilka godzin po Euthyroxie zeby wziac Clo..a Tobie lekarz pozwolil razem ..zglupieje zaraz;)
ide dalej szukac w necie..dajcie znac jak u reszty dziewczyn;) -
Mała Mi 80 wrote:Opium a widziałaś na pierwszej stronie:
7.03 2 iui
10.03 3 iui
To tak można czy ty to nie ty;-)
Nie bardzo rozumiem? to chyba zostało juz poprawione. -
to byl moj jedyny cykl stymulowany...i mozliwe ze bralam zle ale lekarz nie mial zalecen co do brania clo tylko ze dwa razy dziennie...jak pytalam czy na czczo czy nie pwoiedzial ze niema znaczenia a sam przepisal euthyrox wiec nawet nie zapytalam czy moge brac je razem...nastepnym razem bede o wszytko pytala hehe
bizona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lunka, u Ciebie to IVF tak szybko się dzieje. To nie jest tak, ze musisz brac tabletki anty przez miesiac przed? Jestem zielona w tym temacie...
-
Ja juz po Dziękuję dziewczynki za pozytywne myśli, proszę o więcej Trochę się tam dzisiaj nasiedziałam na tym fotelu przed mam szyjkę jak labirynt jak sie dowiedziałam :p A mi sie wydawało z biologii, że tam jest prosto i do góry... niestety pecherzyki nie pękły, lekarz mówił, ze sa tak duże, ze powinny, ale jakoś sie im nie chciało ;/ Idę w pt sprawdzić, czy pękły dziady. A do tego czasu pełen relaksik;) Lekarz kazał robić wszystko normalnie oraz wcinać folic
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
04.2016 Napro
3xIUI 2016
HSG - jeden jajowód niedrożny
niepłodność idiopatyczna
starania od początku 2014 -
Mała Mi 80 wrote:No niestety nie.Ja mam clo + fostimon.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
Euthyrox biore juz dlugi czas i wlasnie wiem, ze nie powinno sie go raczej laczyc z niczym.. Ja zawsze mam tak ze wstaje, biore euthyrox i po 1,5godz sniadanie (juz w pracy). To moze to Clo wlasnie wziac zaraz przed sniadaniem? Bedzie to 1,5 godz po euthyroxie.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
Gallina wrote:Olencja, a co to za pesymizm Cię ogarnął? Wszystko gra?
a czemu je robie? bo to szybsze niz zwykly seks i mniej sie przy tym mecze:D -
zeby stwierdzic ze sie zaszlo dzieki IUI trzebaby robic tylko ja w danym cyklu i nie bzykac sie naturalnie,inaczej nie mozna kompletnie potwierdzic jej skutecznosci a nie sadze ze byl tu na forum ktokolwiek kto w danym cyklu mial tylko IUI
takze teges, ja jestem realistka i czytam troche internetow dlatego tez nielykam wszystkiego jak bocian zabe i nie pokladam huk wie jakich nadziei w tym sposobie zapladniania, ot po prostu mam za free to robie, ivf nie zrobie bo mnie nie stac
-
Olencja Ty masz IUI za darmo? na NFZ, czy jak?- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest