INSEMINACJA - SPOSÓB NA ZAJŚCIE W CIĄŻE
-
WIADOMOŚĆ
-
kontrolny telefon do gina wykonany, dziś ostatni dupek i mam czekać, testowanie mam przesunąć na poniedziałek (bezpiecznie) i jak najbardziej moze być domowy. Ale ... (czemu zawsze musi być ale) przez cały czas po IUI byłam pęłna nadziei i wiary, dziś dołek i jakis cholerny pesymizm mnie zalewa, czy to wszystko ma sens, czy się udało , niski współczynnik udanych IUI i wogóle. Sorki dziewczyny za wylewaniu tu smutków, ale jakoś tak dzić mnie naszłohttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
takie dni u każdego się zdarzają, ja też często mam chwile słabości ale nie możemy sie załamywać dziewczyny!!! mam nadzieję że każdej z nas się uda... głowa do góry! Józefka a czy Ciebie boli brzuch albo piersi? bo mnie od pierwszego dnia bolał brzuch i piersi pobolewały a teraz o dwóch dni nie boli mnie wcale nic ani brzuch ani piersi.nadzieja
-
hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski co prawda druga słabsza, ale jest, wczoraj byłam w 18 dniu po owulacji i beta około 70:(, czy to nie za mało? Mdli mnie od trzech dni, a muszę dodać, że to była moja pierwsza inseminacja i ponad 2,5 roku starań o ciążę.
józefka, linka220, kotkapc, karola_aa, Shabeel lubią tę wiadomość
-
eliza wrote:takie dni u każdego się zdarzają, ja też często mam chwile słabości ale nie możemy sie załamywać dziewczyny!!! mam nadzieję że każdej z nas się uda... głowa do góry! Józefka a czy Ciebie boli brzuch albo piersi? bo mnie od pierwszego dnia bolał brzuch i piersi pobolewały a teraz o dwóch dni nie boli mnie wcale nic ani brzuch ani piersi.
Eliza mdli mnie od 2 dni ale to wszystko chyba na tle nerwowym, piersi mam wrażliwe ale wszystko zrzucam na nerwy. brzuch w chwili obecnej nie boli 6-7 dnia po IUI bolało ale teraz nicccccccccccc. miałam testować w piątek ale gin kazał wstrzymać się do poniedziałkuhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Kasia79 wrote:hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski co prawda druga słabsza, ale jest, wczoraj byłam w 18 dniu po owulacji i beta około 70:(, czy to nie za mało? Mdli mnie od trzech dni, a muszę dodać, że to była moja pierwsza inseminacja i ponad 2,5 roku starań o ciążę.
gratulacje!!!https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Kasia79 wrote:hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski co prawda druga słabsza, ale jest, wczoraj byłam w 18 dniu po owulacji i beta około 70:(, czy to nie za mało? Mdli mnie od trzech dni, a muszę dodać, że to była moja pierwsza inseminacja i ponad 2,5 roku starań o ciążę.
3 – 4 tydzień od owulacji – 9 – 130
4 – 5 tydzień od owulacji – 75 – 2600
5 – 6 tydzień od owulacji – 850 – 20,800
6 – 7 tydzień od owulacji – 4,000 – 100,200
7 – 12 tydzień od owulacji – 11,500 – 289,000
12 – 16 tydzień od owulacji - 18,300 – 137,000
16 – 29 tydzień od owulacji – 1,400 – 53,000
29 – 41 tydzień od owulacji – 940 – 60,000
GRATULACJE ♥józefka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyJózefko, ja też planuję testować w poniedziałek. Nie wiem czy coś wyjdzie- to będzie 11 dzień po IUI. Zrobię test rano a we wtorek Betę...No i oczywiście trzymam kciuki bo Kasia79 nareszcie jest świetnym przykładem że może się udać
Kasia- moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!józefka lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero 4 dzień po IUI.
Trzymam za Was kciuki. Może teraz same pozytywne wieści będąmonika9966, józefka, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
monika9966 wrote:Józefko, ja też planuję testować w poniedziałek. Nie wiem czy coś wyjdzie- to będzie 11 dzień po IUI. Zrobię test rano a we wtorek Betę...No i oczywiście trzymam kciuki bo Kasia79 nareszcie jest świetnym przykładem że może się udać
Kasia- moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie w poniedziałek będzie 18 dzień po IUI korci mnie zeby zrobić test jutro 15 dzień po IUI ale może uda mi się wytrzymać. zobaczymy
no i mam nadzieję, że Kasia zapoczątkuje falę pozytywnych testówhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyPodziwiam za cierpliwość Józefko Ja w poniedziałek robię test a we wtorek betę. Mój ginekolog powiedział że mogę w tym czasie zrobic i nie zamierzam czekać dłużej
Będę czekać niecierpliwie na dobre wieści od Ciebie A czujesz coś, jakieś bóle? nie wiem, cokolwiek po tej IUI? -
monika9966 wrote:Podziwiam za cierpliwość Józefko Ja w poniedziałek robię test a we wtorek betę. Mój ginekolog powiedział że mogę w tym czasie zrobic i nie zamierzam czekać dłużej
Będę czekać niecierpliwie na dobre wieści od Ciebie A czujesz coś, jakieś bóle? nie wiem, cokolwiek po tej IUI?
teraz nic, ból był około 6-7 dnis po IUI, a nudności i wrażliwe piersi zrzucam na fakt brania dupka co prawda od wtorku go nie biorę. Boje się nastawiać, mój optymizm lekko coś zaczął kuleć ostatnio.
A jak u Ciebie?
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyJa mam jakieś dziwne bóle brzucha ale zupełnie nie związane z @ czy ciążą. To chyba po po puregonie i ovi...mam brzuch twardy i wygląda jak balon ;/ i raczej nie nastawiam sie na sukces. Wole jednak szybko wiedzieć że muszę walczyć dalej Jakoś to chyba przeżyję! Z dolegliwości to bardzo bolą mnie sutki po luteinie- biore 2x 100 mg.
A ty dupka już odstawiłaś? Ja luteine mam brać do momentu kiedy będzie pewność czy jest ciąża czy nie... -
monika9966 wrote:Ja mam jakieś dziwne bóle brzucha ale zupełnie nie związane z @ czy ciążą. To chyba po po puregonie i ovi...mam brzuch twardy i wygląda jak balon ;/ i raczej nie nastawiam sie na sukces. Wole jednak szybko wiedzieć że muszę walczyć dalej Jakoś to chyba przeżyję! Z dolegliwości to bardzo bolą mnie sutki po luteinie- biore 2x 100 mg.
A ty dupka już odstawiłaś? Ja luteine mam brać do momentu kiedy będzie pewność czy jest ciąża czy nie...
dupka brałam od drugiej doby po IUI i brałam go po 2 tabletki dziennie. Wybrałam opakowanie i kazał mi odstawić, jak nie dostanę @ do poniedziałku mam test robić. @ powinna przyjść jutro względnie w sobotę. Mam cichą nadzieję, że nie przyjdzie, ale cóż robić. Korci mnie żeby zrobić test jutro, nigdy nie grzeszyłam cierpliwością, ale może jakoś wytrzymam.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjózefka wrote:aszka w kazdy dzień huśtawka nastrojów mnie dobija. raz pozytywne nastawienie raz w drugą stronę. Naprawdę chciałąbym żeby się udało, choćby po to aby więcej hormonów nie brać!
-
myślałam, ze jak @ przyjdzie będe histeryzować, płakać, co kolwiek raczej zaaragowałąm na @ spokojnie, tak jak pisałam na innym forum mimo wszystko w poniedziałek betę zrobię, na prośbę męża. Nie wiem czy to kwestia prochów które wcześniej brałam, ale jestem bardzo wyciszona, jak nie ja.https://www.maluchy.pl/li-72827.png