INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane. Jestem juz po....Dr. mowi ze sie zdarza, leki zostaly takie jakie biore do tej pory...ale najwazniejsze ze ♥️ jest i bije. Sie poryczalam. Za tydzien mam kolejna wizyte a jakby cos sie dzialo to mam przyjechac.
Mam odpoczywac....podbrzusze trochu boli wiec nospe moge smialo brac a jeszcze po badaniu trochu sie tam naruszylo. Wiec mam nadzieje ze ustanie to i bedzie dobrzeSelina lubi tę wiadomość
-
Maruda ale ulga!! Bardzo trzymałam kciuki za tą wizytę. Wszystko będzie dobrze, my staraczki po tylu latach walki i niepowodzen jesteśmy bardziej przeczulone na każdy sygnał jaki wysyła nam organizm. Życzę Ci aby to był ostatni powod do stresu przez następne 9 miesięcy. Gratuluję serduszkaStarania od 2013
Czynnik męski - Azoospermia
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954 -
Ambriel wrote:maruda34 całe wielkie szczęście teraz ma być tylko dobrze
Jejku trochu sie boje jak to bedzie....w sumie dzis na jednej nospie jestem przez caly dzien ale za to wiecej razy dzis mi to paskudztwo leci niz wczoraj. Takie brudy mi schodza jak przed albo po @ nie ma tego jakos duzo no ale jest. Czytalam,ze nawet do kilku tyg moze sie wchlaniac ten krwiak,hmm.....i najlepiej pomaga lezenie w tym. A mnie juz tak tylek boli od tego lezenia -
Monikaa89 wrote:Witajcie dziewczyny ja dołączyłam jakiś czas temu, miło Was poznać . Maruda piękna beta! Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę może już zobaczysz serduszko .
Selina daj znać jak samopoczucie po zabiegu?.
Justi bardzo mi przykro z powodu taty, życie tak bardzo doświadcza nas każdego dnia .
Wczoraj byłam na wizycie. Mam cienkie endo pomimo tych wszystkich leków i suplementow. Powiedzialam dr o zębie i zdecydowala że przesuniemy transfer jeśli będzie zapalenie lub zab będzie do wyrwania. Ryczalam całą drogę i zaraz po powrocie zapisałam się do pierwszego stomatologa który mnie przyjmie. Okazało się, że 'przeskoczyła' mi żuchwa( ponoć to dosc częste przy kichaniu lub ziewaniu )i była do nastawienia. Ból praktycznie od razu ustąpił i transfer mamy w poniedziałek. Dla pewności zrobiłam jescze badania na infekcje w organizmie i wyniki w normie. Uff ale ulga. Ps. Dr C przesunęła urlop o tydzień i będzie na nasz transfer
Hej Monia....kiedy transfer??? -
W poniedziałek już nie mozemy się doczekać. Powiem szczerze, że pomału stres zaczyna mnie zżerać. Na jutro zaplanowałam sobie cały dzień z serialami żeby szybko czas zlecial. Maruda może masz jakieś sugestie odnośnie transferu? czytałam o ananasie dzien przed więc muszę się do sklepu wybraćStarania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
Monikaa89 wrote:W poniedziałek już nie mozemy się doczekać. Powiem szczerze, że pomału stres zaczyna mnie zżerać. Na jutro zaplanowałam sobie cały dzień z serialami żeby szybko czas zlecial. Maruda może masz jakieś sugestie odnośnie transferu? czytałam o ananasie dzien przed więc muszę się do sklepu wybrać
Oj ja sie tez stresowalam , w nocy spac nie moglam nawet Łatwo sie mowi ale chyba najlepiej byc pozytywnej mysli.
Kadetka cos wlasnie pisala mi o ananasie -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Ja mam, wyśle Ci na priv
Jak Ci sie udalo zdobyc? Ja ostatnio jak pytalam o nr w rejestracji to powiedaiala Pani zeby dzwonic na centrale albo do poloznych. Tyle,ze czasami to sie mija z celem. Bo np na centrali musza kontaktowac sie z Katowicami,jak maja idp to wtedy oddzwaniaja...i to trwa niestety. A polozne nie zawsze odbieraja.
Chociaz ostatnio dzwonilam to jakas Pani odebrala,hm....nie byla to zadna z poloznych -
Selina Selinko dziękuję zaakceptowałam zaproszenie, sama jeszcze nie ogarnęłam jak wysłać na forum wiadomość.Ja nawet nie pytałam o ten numer, ale teraz potrzebuję w sprawie organizacyjnej podobno centrala może połaczyć nas z rejestracją w Katowicach.
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
nick nieaktualnymaruda34 wrote:Jak Ci sie udalo zdobyc? Ja ostatnio jak pytalam o nr w rejestracji to powiedaiala Pani zeby dzwonic na centrale albo do poloznych. Tyle,ze czasami to sie mija z celem. Bo np na centrali musza kontaktowac sie z Katowicami,jak maja idp to wtedy oddzwaniaja...i to trwa niestety. A polozne nie zawsze odbieraja.
Chociaz ostatnio dzwonilam to jakas Pani odebrala,hm....nie byla to zadna z poloznych -
Selina wrote:Nie pamiętam jak zdobyłam. Aaa chyba jak byłam raz na intralipidzie, to jedna z dziewczyn chyba mi podała, że jak jej się kroplówką kończy a nikogo nie ma u góry, to dzwoni tam na dół i ktoś przychodzi odpiąć
A to wydawalo mi sie,ze do poloznych wtedy sie dzwoni Tez raz jak bylam na kroplowce to mowila jak cos to dzwonic i gdzies mialam ten nr ale bylam wlasnie przekonana,ze to ten od poloznych -
nick nieaktualnymaruda34 wrote:A to wydawalo mi sie,ze do poloznych wtedy sie dzwoni Tez raz jak bylam na kroplowce to mowila jak cos to dzwonic i gdzies mialam ten nr ale bylam wlasnie przekonana,ze to ten od poloznych
Gdyby któraś z Was jeszcze potrzebowała mogę przesłać -
Monikaa89 wrote:W poniedziałek już nie mozemy się doczekać. Powiem szczerze, że pomału stres zaczyna mnie zżerać. Na jutro zaplanowałam sobie cały dzień z serialami żeby szybko czas zlecial. Maruda może masz jakieś sugestie odnośnie transferu? czytałam o ananasie dzien przed więc muszę się do sklepu wybrać
Monia powodzenia dzis, daj znac po
Ja dalej lezaca wizyta w srode, mam nadzieje,ze maluszek rosnie -
Już po . Teraz najgorsze - czekamy 10 dni na test. Jest trochę za niski progesteron ale staram się nie martwic na zapas i mam nadzieję, że mimo wszystko maluszek będzie walczył. Powodzenia jutro maruda
maruda34 lubi tę wiadomość
Starania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
Hej dziewczyny....ja juz po wizycie. Maluszek rosnie ma 10mm,krwiak dalej jest wiec odpoczynku ciag dalszy.Pozegnalam sie z gora i od przyszlego tyg wizyty na dole u Dr.S
Trzymam za Was wszystkie kciukasy, juz niebawem i Wy tak bedziecie mialyAmbriel, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Super wiadomość maruda czyli po drugiej wizycie po udanym transferze już koniec wizyt w Invimedzie? myślałam, że przynajmniej do 12 tygodnia będziemy jeździć do kliniki(oczywiście zakładając, że się udało). Ja dzisiaj też nieco odetchnęłam bo progesteron jest już w normie . Ja od jutra wracam do pracy może czas troszkę szybciej zleci do testu... Również trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, powodzeniaStarania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954